Ra_dunia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Pieniążki są :) deklaracje są :) hotelik jest :) Uwielbiam takie wątki ;) Niech tylko jeszcze domek szybko się znajdzie... Quote
marysia55 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jasza napisał(a):Czemu ja widnieję raz, że wpłaciłam stałe 10PLN a poniżej że nie wpłaciłam stałych 10PLN?:crazyeye: Wpłaciłam, przysięgam się Laro, razem z pieniędzmi za bazarki! :-o:-o sprawdziłam na pierwszej stronie i Jasza ma rację:cool3: to nastawanie na jej dobre imię :evil_lol: szybko to poprawić :mad: i chyba podobna sprawa z Bambino, nasz koss się rozpędziła i wpisała ją w swoim poście jako dłuznika :crazyeye: jak kobita tu wpadnie to zrobi ..... wiecie co :diabloti::diabloti: Quote
Jasza Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 No, to dziękuję za wsparcie! I zrozumienie! Wpłacam co się należy bo nie chciałabym zadzierać z Dogorrą...:cool3: Quote
MyrkurDagur Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jasza napisał(a):No, to dziękuję za wsparcie! I zrozumienie! Wpłacam co się należy bo nie chciałabym zadzierać z Dogorrą...:cool3: Przepraszam, ale chyba musicie mnie oświecić :cool3: :oops: Kim jest ta sławna Dogorra ??? :cool3: :evil_lol: Jej imię pojawia się to tu, to tam, na różnych wątkach, a ja wciąż w błogiej nieświadomości żyję :diabloti: Quote
marysia55 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jasza napisał(a):No, to dziękuję za wsparcie!I zrozumienie! Wpłacam co się należy bo nie chciałabym zadzierać z Dogorrą...:cool3: nie ma za co :p porządek musi być :mad: MyrkurDagur napisał(a):Przepraszam, ale chyba musicie mnie oświecić :cool3: :oops: Kim jest ta sławna Dogorra ??? :cool3: :evil_lol: Jej imię pojawia się to tu, to tam, na różnych wątkach, a ja wciąż w błogiej nieświadomości żyję :diabloti: MyrkurDagur:loveu: Dogorra powstała na wzór mafii sycylijskiej 'camorry', to taka psiejsko-przyjacielsko organizacja społeczna na Dogo :evil_lol:, która pilnuje porządku i ściąga haracze dogomaniackie od osób, które 'zapomniały' je wpłacić w teminie:diabloti:. Ma już sporo członków, więc nikt nie może być pewny czy za jego plecami nie stoi już jakiś członek 'Dogorry' i sie nie przygląda czy wszysko jest OK :cool1: Chcesz to mogę Cię wciągnąć na listę ... 'członków' oczywiście:evil_lol::evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='marysia55'](...) MyrkurDagur:loveu: Dogorra powstała na wzór mafii sycylijskiej 'camorry', to taka psiejsko-przyjacielsko organizacja społeczna na Dogo :evil_lol:, która pilnuje porządku i ściąga haracze dogomaniackie od osób, które 'zapomniały' je wpłacić w teminie:diabloti:. Ma już sporo członków, więc nikt nie może być pewny czy za jego plecami nie stoi już jakiś członek 'Dogorry' i sie nie przygląda czy wszysko jest OK :cool1: Chcesz to mogę Cię wciągnąć na listę ... 'członków' oczywiście:evil_lol::evil_lol: Marysiu :loveu: Dziękuję za wyjaśnienie :evil_lol: :-D Dogorra :diabloti: Tak złowieszczo brzmi... :cool3: Jak ulał pasuje do tego typu działalności :lol: Wciągaj mnie Marysiu na listę, wciągaj :cool3: Quote
agata51 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Masz łeb, Myrkurku, lepiej być na liście członków niż na czarnej liście. :evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 agata51 napisał(a):Masz łeb, Myrkurku, lepiej być na liście członków niż na czarnej liście. :evil_lol: No ba! :cool3: :evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 agata51 napisał(a):Masz łeb, Myrkurku, lepiej być na liście członków niż na czarnej liście. :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Agatka to inteligentna bestia. MyrkurDagur, możesz juz się czuc wciągnięta:diabloti: A nazwa musi być grożna , żeby się co niektórzy 'dygali':mad: Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 magda222 napisał(a):To może ja chociaż na początek te 10 zł zaoferuję :oops: Przepraszam,że tak mało :oops: Dzięki! :loveu: tyle nam brakuje :) podeślę Ci nr konta ;) Jaszo, przepraszam, napewno są Twoje pieniążki, to pomyłka, już poprawiam. Quote
niteczka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 :mad: Przepraszam, czy tu biją? Weszłam na wątek, a tutaj groźnie. Jakaś mafia, długi ściągają, chyba stąd szybko wyjdę :scared: Quote
agata51 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 My nie bijemy, naszą bronią jest urok osobisty i siła perswazji. Quote
niteczka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='agata51']My nie bijemy, naszą bronią jest urok osobisty i siła perswazji. O już lepiej! A ten 'kolcik" co tutaj robi:cool3: Quote
niteczka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 I tak nie dam sie nabrać na piękne oczy (właścicielki kolcika):evil_lol: Quote
koss Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 marysia55 napisał(a)::-o:-o sprawdziłam na pierwszej stronie i Jasza ma rację:cool3: to nastawanie na jej dobre imię :evil_lol: szybko to poprawić :mad: i chyba podobna sprawa z Bambino, nasz koss się rozpędziła i wpisała ją w swoim poście jako dłuznika :crazyeye: jak kobita tu wpadnie to zrobi ..... wiecie co :diabloti::diabloti: O nie , nie koss tylko zacytowała, a że post był dłłłłłłłłłłługi to częśc wygumkowała....;) Quote
marysia55 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 koss napisał(a):O nie , nie koss tylko zacytowała, a że post był dłłłłłłłłłłługi to częśc wygumkowała....;) aaaaaaaaaaaaaa to co innego :evil_lol: teraz zwracamy honor naszemu koss'owi :diabloti::diabloti: Quote
koss Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='__Lara']Nareszcie jestem!!! i się tu dostałam!!! Ciotki, zaraz wszystko nadrobię, dużo wpłat poprzychodziło podczas mojej nieobecności, jeszcze dziś wszystko uaktualnię! Witajcie :D A więc tak, doszły następujące wpłaty (jak się w czymś pomyliłam to poprawcie): JEDNORAZOWE: Maszaberla 30zł agat 20zł Piromanka 40zł Bjuta 50zł Dogo07 10zł bico 50zł Masza4 20zł madzia828 20zł olutka55 20zł giselle4 10zł STAŁE WPŁATY: anett 10zł kaja555 10zł agata51 50zł scorpio133 20zł zdwrdw 10zł +15zł (2 miesiące) coronaaj 160zł (4 miesiące) aneta355 10zł psiulka 20zł (ale deklarowane 5-10zł) acha44 15zł -------------------- RAZEM: 590zł :D Stałych deklaracji nie wpłaciły osoby: Certusowa 20zł Bambino 5zł Jasza 10zł jsstyna85 10zł koss 20zł Serdecznie dziękujemy :D A wróciłam dopiero dzisiaj agato51, pobyt mi się przedłużył ;) dziękuję, że tak świetnie mnie tu zastępowałaś w roli głównodowodzącego! :D Ciotki, a co z miejscem? czekamy jeszcze w kolejce? bo ja myślę, że już można Dygusiową wyciągać :) .... a to na dowód :evil_lol: czuję się usatyswakcjonowana, pojedynku nie bedzie... Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ciotkę __Larę tyle razy tu cytujecie, czuję się jak vice-boss Dogorry :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
coronaaj Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 =__Lara;Ciotkę __Larę tyle razy tu cytujecie, czuję się jak vice-boss Dogorry :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: :crazyeye::crazyeye:Ja tam Ciebie bym dala na BOSSA DOGORRY:evil_lol::roll: Tylko musisz te :loveu:CIOTECZKI Kochane :loveu::loveu: Trzymac :diabloti:w "Ryzach ":diabloti: :shake::shake:i to mocno..:multi::multi::multi:tak po slasku...:evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='coronaaj']=__Lara;Ciotkę __Larę tyle razy tu cytujecie, czuję się jak vice-boss Dogorry :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: :crazyeye::crazyeye:Ja tam Ciebie bym dala na BOSSA DOGORRY:evil_lol::roll: Tylko musisz te :loveu:CIOTECZKI Kochane :loveu::loveu: Trzymac :diabloti:w "Ryzach ":diabloti: :shake::shake:i to mocno..:multi::multi::multi:tak po slasku...:evil_lol::evil_lol: coronaaj :cool3: chyba będziemy musiały poważnie porozmawiać :mad: żadne tutaj 'szczucie' nas ciotką Larą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
coronaaj Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 =Piromanka;Taaak. To oni! Chipsy poszły na 1 raz :roll: :razz:A tu cie mam...:diabloti:Do pieczenia Ciasteczek tych :crazyeye:sekretnych :crazyeye:tym razem dla Dagusi :loveu: Bazareczek sie szykuje.:diabloti:.Dogorra:diabloti: nie popusci oj, nie...:evil_lol::evil_lol:. Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 marysia55 napisał(a):coronaaj :cool3: chyba będziemy musiały poważnie porozmawiać :mad: żadne tutaj 'szczucie' nas ciotką Larą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jestem Ślązoczko, nie zrobię Wam krzywdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najwyżej poturbuję :diabloti: Quote
coronaaj Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 =marysia55;coronaaj :cool3: chyba będziemy musiały poważnie porozmawiać :mad: żadne tutaj 'szczucie' nas ciotką Larą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz::razz:Akurat Marysiu dobrze sie sklada bo bede w Krakowie koniec miesiaca :cool3::cool3:poczatek sierpnia...mam interesy z :loveu:Pakusiem:loveu: moim nowym psiakiem . :multi::multi::multi:przegadamy...popijemy...kaweczke :razz:chyba,:lol::lol: ze cos innego sie trafi:diabloti::diabloti: :loveu::loveu:Napisze na PW. :loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='coronaaj']Akurat Marysiu dobrze sie sklada bo bede w Krakowie koniec miesiaca :cool3::cool3:poczatek sierpnia...mam interesy z :loveu:Pakusiem:loveu: moim nowym psiakiem . :multi::multi::multi:przegadamy...popijemy...kaweczke :razz:chyba,:lol::lol: ze cos innego sie trafi:diabloti::diabloti: :loveu::loveu:Napisze na PW. :loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye: oj kusząca propozycja, w takim razie czekam na pw :lol: i obgadamy sobie cioteczkę Larę:evil_lol: Quote
Recommended Posts