Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Czemu ja widnieję raz, że wpłaciłam stałe 10PLN
a poniżej że nie wpłaciłam stałych 10PLN?:crazyeye:
Wpłaciłam, przysięgam się Laro, razem z pieniędzmi za bazarki!

:-o:-o sprawdziłam na pierwszej stronie i Jasza ma rację:cool3: to nastawanie na jej dobre imię :evil_lol: szybko to poprawić :mad:

i chyba podobna sprawa z Bambino, nasz koss się rozpędziła i wpisała ją w swoim poście jako dłuznika :crazyeye: jak kobita tu wpadnie to zrobi ..... wiecie co :diabloti::diabloti:

Posted

Jasza napisał(a):
No, to dziękuję za wsparcie!
I zrozumienie!
Wpłacam co się należy bo nie chciałabym zadzierać z Dogorrą...:cool3:

Przepraszam, ale chyba musicie mnie oświecić :cool3: :oops: Kim jest ta sławna Dogorra ??? :cool3: :evil_lol: Jej imię pojawia się to tu, to tam, na różnych wątkach, a ja wciąż w błogiej nieświadomości żyję :diabloti:

Posted

Jasza napisał(a):
No, to dziękuję za wsparcie!I zrozumienie!
Wpłacam co się należy bo nie chciałabym zadzierać z Dogorrą...:cool3:

nie ma za co :p porządek musi być :mad:
MyrkurDagur napisał(a):
Przepraszam, ale chyba musicie mnie oświecić :cool3: :oops: Kim jest ta sławna Dogorra ??? :cool3: :evil_lol: Jej imię pojawia się to tu, to tam, na różnych wątkach, a ja wciąż w błogiej nieświadomości żyję :diabloti:

MyrkurDagur:loveu: Dogorra powstała na wzór mafii sycylijskiej 'camorry', to taka psiejsko-przyjacielsko organizacja społeczna na Dogo :evil_lol:, która pilnuje porządku i ściąga haracze dogomaniackie od osób, które 'zapomniały' je wpłacić w teminie:diabloti:. Ma już sporo członków, więc nikt nie może być pewny czy za jego plecami nie stoi już jakiś członek 'Dogorry' i sie nie przygląda czy wszysko jest OK :cool1: Chcesz to mogę Cię wciągnąć na listę ... 'członków' oczywiście:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55'](...)
MyrkurDagur:loveu: Dogorra powstała na wzór mafii sycylijskiej 'camorry', to taka psiejsko-przyjacielsko organizacja społeczna na Dogo :evil_lol:, która pilnuje porządku i ściąga haracze dogomaniackie od osób, które 'zapomniały' je wpłacić w teminie:diabloti:. Ma już sporo członków, więc nikt nie może być pewny czy za jego plecami nie stoi już jakiś członek 'Dogorry' i sie nie przygląda czy wszysko jest OK :cool1: Chcesz to mogę Cię wciągnąć na listę ... 'członków' oczywiście:evil_lol::evil_lol:

Marysiu :loveu: Dziękuję za wyjaśnienie :evil_lol: :-D

Dogorra :diabloti: Tak złowieszczo brzmi... :cool3: Jak ulał pasuje do tego typu działalności :lol:

Wciągaj mnie Marysiu na listę, wciągaj :cool3:

Posted

agata51 napisał(a):
Masz łeb, Myrkurku, lepiej być na liście członków niż na czarnej liście. :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt: Agatka to inteligentna bestia. MyrkurDagur, możesz juz się czuc wciągnięta:diabloti: A nazwa musi być grożna , żeby się co niektórzy 'dygali':mad:

Posted

magda222 napisał(a):
To może ja chociaż na początek te 10 zł zaoferuję :oops:
Przepraszam,że tak mało :oops:

Dzięki! :loveu: tyle nam brakuje :) podeślę Ci nr konta ;)

Jaszo, przepraszam, napewno są Twoje pieniążki, to pomyłka, już poprawiam.

Posted

marysia55 napisał(a):
:-o:-o sprawdziłam na pierwszej stronie i Jasza ma rację:cool3: to nastawanie na jej dobre imię :evil_lol: szybko to poprawić :mad:

i chyba podobna sprawa z Bambino, nasz koss się rozpędziła i wpisała ją w swoim poście jako dłuznika :crazyeye: jak kobita tu wpadnie to zrobi ..... wiecie co :diabloti::diabloti:

O nie , nie koss tylko zacytowała, a że post był dłłłłłłłłłłługi to częśc wygumkowała....;)

Posted

koss napisał(a):
O nie , nie koss tylko zacytowała, a że post był dłłłłłłłłłłługi to częśc wygumkowała....;)

aaaaaaaaaaaaaa to co innego :evil_lol: teraz zwracamy honor naszemu koss'owi :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='__Lara']Nareszcie jestem!!! i się tu dostałam!!!

Ciotki, zaraz wszystko nadrobię, dużo wpłat poprzychodziło podczas mojej nieobecności, jeszcze dziś wszystko uaktualnię!

Witajcie :D

A więc tak, doszły następujące wpłaty (jak się w czymś pomyliłam to poprawcie):

JEDNORAZOWE:

Maszaberla 30zł
agat 20zł
Piromanka 40zł
Bjuta 50zł
Dogo07 10zł
bico 50zł
Masza4 20zł
madzia828 20zł
olutka55 20zł
giselle4 10zł

STAŁE WPŁATY:

anett 10zł
kaja555 10zł
agata51 50zł
scorpio133 20zł
zdwrdw 10zł +15zł (2 miesiące)
coronaaj 160zł (4 miesiące)
aneta355 10zł
psiulka 20zł (ale deklarowane 5-10zł)
acha44 15zł

--------------------

RAZEM: 590zł :D

Stałych deklaracji nie wpłaciły osoby:

Certusowa 20zł
Bambino 5zł
Jasza 10zł
jsstyna85 10zł
koss 20zł

Serdecznie dziękujemy :D

A wróciłam dopiero dzisiaj agato51, pobyt mi się przedłużył ;) dziękuję, że tak świetnie mnie tu zastępowałaś w roli głównodowodzącego! :D

Ciotki, a co z miejscem? czekamy jeszcze w kolejce? bo ja myślę, że już można Dygusiową wyciągać :)

.... a to na dowód :evil_lol: czuję się usatyswakcjonowana, pojedynku nie bedzie...

Posted

=__Lara;Ciotkę __Larę tyle razy tu cytujecie, czuję się jak vice-boss Dogorry :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

:crazyeye::crazyeye:Ja tam Ciebie bym dala na BOSSA DOGORRY:evil_lol::roll: Tylko musisz te :loveu:CIOTECZKI Kochane :loveu::loveu: Trzymac :diabloti:w "Ryzach ":diabloti: :shake::shake:i to mocno..:multi::multi::multi:tak po slasku...:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='coronaaj']=__Lara;Ciotkę __Larę tyle razy tu cytujecie, czuję się jak vice-boss Dogorry :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
:crazyeye::crazyeye:Ja tam Ciebie bym dala na BOSSA DOGORRY:evil_lol::roll: Tylko musisz te :loveu:CIOTECZKI Kochane :loveu::loveu: Trzymac :diabloti:w "Ryzach ":diabloti: :shake::shake:i to mocno..:multi::multi::multi:tak po slasku...:evil_lol::evil_lol:
coronaaj :cool3: chyba będziemy musiały poważnie porozmawiać :mad: żadne tutaj 'szczucie' nas ciotką Larą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

=Piromanka;Taaak. To oni! Chipsy poszły na 1 raz :roll:

:razz:A tu cie mam...:diabloti:Do pieczenia Ciasteczek tych :crazyeye:sekretnych :crazyeye:tym razem dla Dagusi :loveu: Bazareczek sie szykuje.:diabloti:.Dogorra:diabloti: nie popusci oj, nie...:evil_lol::evil_lol:.

Posted

marysia55 napisał(a):
coronaaj :cool3: chyba będziemy musiały poważnie porozmawiać :mad: żadne tutaj 'szczucie' nas ciotką Larą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jestem Ślązoczko, nie zrobię Wam krzywdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najwyżej poturbuję :diabloti:

Posted

=marysia55;coronaaj :cool3: chyba będziemy musiały poważnie porozmawiać :mad: żadne tutaj 'szczucie' nas ciotką Larą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:razz::razz:Akurat Marysiu dobrze sie sklada bo bede w Krakowie koniec miesiaca :cool3::cool3:poczatek sierpnia...mam interesy z :loveu:Pakusiem:loveu: moim nowym psiakiem . :multi::multi::multi:przegadamy...popijemy...kaweczke :razz:chyba,:lol::lol: ze cos innego sie trafi:diabloti::diabloti:
:loveu::loveu:Napisze na PW. :loveu::loveu:

Posted

[quote name='coronaaj']Akurat Marysiu dobrze sie sklada bo bede w Krakowie koniec miesiaca :cool3::cool3:poczatek sierpnia...mam interesy z :loveu:Pakusiem:loveu: moim nowym psiakiem . :multi::multi::multi:przegadamy...popijemy...kaweczke :razz:chyba,:lol::lol: ze cos innego sie trafi:diabloti::diabloti:
:loveu::loveu:Napisze na PW. :loveu::loveu:
:crazyeye::crazyeye: oj kusząca propozycja, w takim razie czekam na pw :lol: i obgadamy sobie cioteczkę Larę:evil_lol: