Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No przyznam, ze sama juz sie niecierpliwie.
To dla mnie wyzwanie, bo jeszcze nie mialam az tylu psiakow naraz pod opieka i na dodatek suni, ktora bedzie chciala mnie zjesc :evil_lol:..... To calkowita nowosc dla mnie :lol: !
Ale na poczatku sierpnia wyjezdzamy na tydzien ( na tyle tylko sie zgodzilam, bo psiaki czekaja :lol: ). Z trzodka zostaje moja mama, wiec nie moge jej poki co dolozyc jeszcze jednej panny. Te, ktore sa juz zna i bardzo lubi. Mysle, ze da sobie rade przez tydzien z nimi.

Posted

Jasza napisał(a):
zuziaM, mowił Ci już ktoś, że jesteś wielka? :loveu:

Pozdrowienia i ukłony dla Twojej mamy!

Tylko 160 cm, to raczej srednia :lol: !

Pozdrowienia przekaze, albo lepiej jej pokaze wpis, bo mi nie uwierzy, ze jest wiecej "WARIATEK" :evil_lol: :lol: !
No niestety z tymi mamami to pewnie wiekszosc dogomaniaczek ma takie problemy :lol:......
Moja mi ostatnio powiedziala, ze niedlugo zdziwaczeje, bo z psami stale rozmawiam :roll:........
A mnie sie wydawalo, ze to takie przeciez naturalne jest .....:roll:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
czyli mała może się pakować w połowie sierpnia? ;)
To już bardzo niedługo :) na pewno szybko minie.

Dokladnie :lol:.
Moj maz ma urlop od 1 sierpnia przez 3 tygodnie i juz od razu wole pojechac i szybko wrocic. Ale wyjezdzamy tylko na tydzien, no max. 10 dni..... Tym bardziej, ze na poczatku sierpnia bedzie jeszcze szansa na ladna pogode.

Posted

zuziaM napisał(a):
Tylko 160 cm, to raczej srednia :lol: !

Pozdrowienia przekaze, albo lepiej jej pokaze wpis, bo mi nie uwierzy, ze jest wiecej "WARIATEK" :evil_lol: :lol: !
No niestety z tymi mamami to pewnie wiekszosc dogomaniaczek ma takie problemy :lol:......
Moja mi ostatnio powiedziala, ze niedlugo zdziwaczeje, bo z psami stale rozmawiam :roll:........
A mnie sie wydawalo, ze to takie przeciez naturalne jest .....:roll:

Nic się nie przejmuj ,moja mama też uważa że mi odbiło :evil_lol:

Posted

Za to moja mama jest jedyną osobą, która mnie wspiera i nie uważa, że coś jest ze mną nie tak...
Cala rodzinka patrzy porozumiewawczo...
I przewraca oczami...:diabloti:

Posted

Hmm... A moja mama sama rozmawia z psem :crazyeye:
Przygarnęła ostatnio taką ONkowatą suczkę-przybłędę, prawdopodobnie wyrzuconą przez kogoś. Mama jest bardzo szczęśliwa z powodu tego psa, bo już od dłuższego czasu marzyła o psie, ale ciężko było tatę przekonać. Z moją pomocą się udało! Sonia ma wreszcie domek. I to z ogródkiem.

Posted

Piromanka napisał(a):
Hmm... A moja mama sama rozmawia z psem :crazyeye:
Przygarnęła ostatnio taką ONkowatą suczkę-przybłędę, prawdopodobnie wyrzuconą przez kogoś. Mama jest bardzo szczęśliwa z powodu tego psa, bo już od dłuższego czasu marzyła o psie, ale ciężko było tatę przekonać. Z moją pomocą się udało! Sonia ma wreszcie domek. I to z ogródkiem.

Lubię ludzi którzy rozmawiają ze zwierzętami.
A ja chyba z nikim tyle nie gadam co z moim Reksem :loveu:

Dagusiu....Ty też sobie będziesz rozmawiać, z ZuziąM, z Jej Mamą....:multi:

Posted

ciapuś napisał(a):
Moja mama też rozmawia z psami ale nie bardzo może zaakceptować ilości psów jaka przewija się przez moje małe mieszkanko

U mnie w mieszkaniu jest pies, kot i 8 szczurów. Moja mam uważa, że powinnam się przeprowadzić do zoo :roll:

Posted

Piromanka napisał(a):
U mnie w mieszkaniu jest pies, kot i 8 szczurów. Moja mam uważa, że powinnam się przeprowadzić do zoo :roll:

8 szczurków :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: to one wchłonęły chipsy po mojej chomiczce :D :D :D

Ciotki, ja też z moim Bursztynkiem rozmawiałam, i wypłakałam mu się często, a on wtedy robił taką smutną minkę, jakby chciał mi coś poradzić, ale nie wie co i jak mi to powiedzieć, kochany był :)

Posted

__Lara napisał(a):
8 szczurków :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: to one wchłonęły chipsy po mojej chomiczce :D :D :D

Taaak. To oni! Chipsy poszły na 1 raz :roll:

Posted

Ostatnio była u mnie znajoma (zresztą jedyna, która nie uważa mnie za wariatkę). Posiedziała u mnie, byłyśmy razem na psim spacerku. Pod koniec wizyty powiedziała: "Wiesz, jak tak patrzę i słucham, jak ty ze swoimi psami gadasz, to zaczynam wierzyć, że one rozumieją, co do nich mówisz." :evil_lol: Każda nawrócona duszyczka na wagę złota!

Dagusiu, będę musiała jakoś wytrzymać do połowy sierpnia. Obiecuję, że nie będę już pazurów obgryzać. Wymyślę coś innego. ;)

Dlaczego nie ma żadnych wiadomości od tychowianek? Zagląda ktoś do Daguni? :mad:

Posted

Się normalnie wątek pod tytułem :"a moja mama..." zrobił :)
Moi rodzice też rozmawiają z psami, ale i tak uważają, że jestem walnięta i mają wizję : ja jako stara, zdziwaczała panna, gadająca do siebie i psów... taka wiecie, jak z filmów :evil_lol:
W sumie... męża nie mam... dzieci nie mam...starzeję się... do psów gadam... cholera - może oni mają rację :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co tam u Dagusi? Gada z nią ktoś? ;)

Posted

Stałych deklaracji nie wpłaciły osoby:

Certusowa 20zł
Bambino 5zł
Jasza 10zł
jsstyna85 10zł
koss 20zł

O przepraszam - wpłaciłam...:oops:( Iwona S. :):))

Posted

[quote name='koss']Stałych deklaracji nie wpłaciły osoby:

Certusowa 20zł
Bambino 5zł
Jasza 10zł
jsstyna85 10zł
koss 20zł

O przepraszam - wpłaciłam...:oops:( Iwona S. :):))

Ah to Ty ;) nie podpisałaś się jako koss ;)

Ciotki, jeszcze jedno, brakuje 10zł stałych deklaracji, które deklarowała jusstyna85 - Justyna jest bardzo chora i narazie przez długi okres napewno nie będzie jej na dogo i w ogóle przy kompie. Więc trzeba skądś zdobyć te 10zł ;)

Posted

magda222 napisał(a):
To może ja chociaż na początek te 10 zł zaoferuję :oops:
Przepraszam,że tak mało :oops:

Mało????? Dla Daguni w sam raz! ;) Dzięki! :loveu:

Posted

Czemu ja widnieję raz, że wpłaciłam stałe 10PLN
a poniżej że nie wpłaciłam stałych 10PLN?:crazyeye:

Wpłaciłam, przysięgam się Laro, razem z pieniędzmi za bazarki!;)