marysia55 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 to do szczęścia potrzebny jeszcze jest emotikonek Agatki51 , ten z walizkami. Uwielbiam te jej obrazki, zwłaszcza te, które były tylko dla mnie :eviltong: Quote
__Lara Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Nowe wpłaty: Szuwar 30zł Iwona S. 20zł ala 10zł Razem mamy: 700zł :loveu: Quote
Ra_dunia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dygusia - Dagusia - majętna już jesteś ;) czas teraz na przeprowadzkę do nowego lokum, a potem.... do swojego własnego domku :) Quote
zuziaM Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 No przyznam, ze sama juz sie niecierpliwie. To dla mnie wyzwanie, bo jeszcze nie mialam az tylu psiakow naraz pod opieka i na dodatek suni, ktora bedzie chciala mnie zjesc :evil_lol:..... To calkowita nowosc dla mnie :lol: ! Ale na poczatku sierpnia wyjezdzamy na tydzien ( na tyle tylko sie zgodzilam, bo psiaki czekaja :lol: ). Z trzodka zostaje moja mama, wiec nie moge jej poki co dolozyc jeszcze jednej panny. Te, ktore sa juz zna i bardzo lubi. Mysle, ze da sobie rade przez tydzien z nimi. Quote
Jasza Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 zuziaM, mowił Ci już ktoś, że jesteś wielka? :loveu: Pozdrowienia i ukłony dla Twojej mamy! Quote
Ra_dunia Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 czyli mała może się pakować w połowie sierpnia? ;) To już bardzo niedługo :) na pewno szybko minie. Quote
zuziaM Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jasza napisał(a):zuziaM, mowił Ci już ktoś, że jesteś wielka? :loveu: Pozdrowienia i ukłony dla Twojej mamy! Tylko 160 cm, to raczej srednia :lol: ! Pozdrowienia przekaze, albo lepiej jej pokaze wpis, bo mi nie uwierzy, ze jest wiecej "WARIATEK" :evil_lol: :lol: ! No niestety z tymi mamami to pewnie wiekszosc dogomaniaczek ma takie problemy :lol:...... Moja mi ostatnio powiedziala, ze niedlugo zdziwaczeje, bo z psami stale rozmawiam :roll:........ A mnie sie wydawalo, ze to takie przeciez naturalne jest .....:roll: Quote
zuziaM Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ra_dunia napisał(a):czyli mała może się pakować w połowie sierpnia? ;) To już bardzo niedługo :) na pewno szybko minie. Dokladnie :lol:. Moj maz ma urlop od 1 sierpnia przez 3 tygodnie i juz od razu wole pojechac i szybko wrocic. Ale wyjezdzamy tylko na tydzien, no max. 10 dni..... Tym bardziej, ze na poczatku sierpnia bedzie jeszcze szansa na ladna pogode. Quote
ciapuś Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 zuziaM napisał(a):Tylko 160 cm, to raczej srednia :lol: ! Pozdrowienia przekaze, albo lepiej jej pokaze wpis, bo mi nie uwierzy, ze jest wiecej "WARIATEK" :evil_lol: :lol: ! No niestety z tymi mamami to pewnie wiekszosc dogomaniaczek ma takie problemy :lol:...... Moja mi ostatnio powiedziala, ze niedlugo zdziwaczeje, bo z psami stale rozmawiam :roll:........ A mnie sie wydawalo, ze to takie przeciez naturalne jest .....:roll: Nic się nie przejmuj ,moja mama też uważa że mi odbiło :evil_lol: Quote
Jasza Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Za to moja mama jest jedyną osobą, która mnie wspiera i nie uważa, że coś jest ze mną nie tak... Cala rodzinka patrzy porozumiewawczo... I przewraca oczami...:diabloti: Quote
Piromanka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Hmm... A moja mama sama rozmawia z psem :crazyeye: Przygarnęła ostatnio taką ONkowatą suczkę-przybłędę, prawdopodobnie wyrzuconą przez kogoś. Mama jest bardzo szczęśliwa z powodu tego psa, bo już od dłuższego czasu marzyła o psie, ale ciężko było tatę przekonać. Z moją pomocą się udało! Sonia ma wreszcie domek. I to z ogródkiem. Quote
Jasza Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Piromanka napisał(a):Hmm... A moja mama sama rozmawia z psem :crazyeye: Przygarnęła ostatnio taką ONkowatą suczkę-przybłędę, prawdopodobnie wyrzuconą przez kogoś. Mama jest bardzo szczęśliwa z powodu tego psa, bo już od dłuższego czasu marzyła o psie, ale ciężko było tatę przekonać. Z moją pomocą się udało! Sonia ma wreszcie domek. I to z ogródkiem. Lubię ludzi którzy rozmawiają ze zwierzętami. A ja chyba z nikim tyle nie gadam co z moim Reksem :loveu: Dagusiu....Ty też sobie będziesz rozmawiać, z ZuziąM, z Jej Mamą....:multi: Quote
ciapuś Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Moja mama też rozmawia z psami ale nie bardzo może zaakceptować ilości psów jaka przewija się przez moje małe mieszkanko Quote
Piromanka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ciapuś napisał(a):Moja mama też rozmawia z psami ale nie bardzo może zaakceptować ilości psów jaka przewija się przez moje małe mieszkanko U mnie w mieszkaniu jest pies, kot i 8 szczurów. Moja mam uważa, że powinnam się przeprowadzić do zoo :roll: Quote
ciapuś Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 U mnie są 3 psy (dwa moje i jeden na tymczasie )koszatniczka i teraz doszedł nam ptaszek ,który wypadł z gniazda i sroki chciały go zadziobać. Quote
__Lara Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Piromanka napisał(a):U mnie w mieszkaniu jest pies, kot i 8 szczurów. Moja mam uważa, że powinnam się przeprowadzić do zoo :roll: 8 szczurków :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: to one wchłonęły chipsy po mojej chomiczce :D :D :D Ciotki, ja też z moim Bursztynkiem rozmawiałam, i wypłakałam mu się często, a on wtedy robił taką smutną minkę, jakby chciał mi coś poradzić, ale nie wie co i jak mi to powiedzieć, kochany był :) Quote
Piromanka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 __Lara napisał(a):8 szczurków :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: to one wchłonęły chipsy po mojej chomiczce :D :D :D Taaak. To oni! Chipsy poszły na 1 raz :roll: Quote
__Lara Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Piromanka napisał(a):Taaak. To oni! Chipsy poszły na 1 raz :roll: :loveu::loveu::loveu: chciałabym to zobaczyć :cool3::cool3::cool3: Quote
agata51 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ostatnio była u mnie znajoma (zresztą jedyna, która nie uważa mnie za wariatkę). Posiedziała u mnie, byłyśmy razem na psim spacerku. Pod koniec wizyty powiedziała: "Wiesz, jak tak patrzę i słucham, jak ty ze swoimi psami gadasz, to zaczynam wierzyć, że one rozumieją, co do nich mówisz." :evil_lol: Każda nawrócona duszyczka na wagę złota! Dagusiu, będę musiała jakoś wytrzymać do połowy sierpnia. Obiecuję, że nie będę już pazurów obgryzać. Wymyślę coś innego. ;) Dlaczego nie ma żadnych wiadomości od tychowianek? Zagląda ktoś do Daguni? :mad: Quote
Ra_dunia Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Się normalnie wątek pod tytułem :"a moja mama..." zrobił :) Moi rodzice też rozmawiają z psami, ale i tak uważają, że jestem walnięta i mają wizję : ja jako stara, zdziwaczała panna, gadająca do siebie i psów... taka wiecie, jak z filmów :evil_lol: W sumie... męża nie mam... dzieci nie mam...starzeję się... do psów gadam... cholera - może oni mają rację :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co tam u Dagusi? Gada z nią ktoś? ;) Quote
koss Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Stałych deklaracji nie wpłaciły osoby: Certusowa 20zł Bambino 5zł Jasza 10zł jsstyna85 10zł koss 20zł O przepraszam - wpłaciłam...:oops:( Iwona S. :):)) Quote
__Lara Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='koss']Stałych deklaracji nie wpłaciły osoby: Certusowa 20zł Bambino 5zł Jasza 10zł jsstyna85 10zł koss 20zł O przepraszam - wpłaciłam...:oops:( Iwona S. :):)) Ah to Ty ;) nie podpisałaś się jako koss ;) Ciotki, jeszcze jedno, brakuje 10zł stałych deklaracji, które deklarowała jusstyna85 - Justyna jest bardzo chora i narazie przez długi okres napewno nie będzie jej na dogo i w ogóle przy kompie. Więc trzeba skądś zdobyć te 10zł ;) Quote
magda222 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 To może ja chociaż na początek te 10 zł zaoferuję :oops: Przepraszam,że tak mało :oops: Quote
agata51 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 magda222 napisał(a):To może ja chociaż na początek te 10 zł zaoferuję :oops: Przepraszam,że tak mało :oops: Mało????? Dla Daguni w sam raz! ;) Dzięki! :loveu: Quote
Jasza Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Czemu ja widnieję raz, że wpłaciłam stałe 10PLN a poniżej że nie wpłaciłam stałych 10PLN?:crazyeye: Wpłaciłam, przysięgam się Laro, razem z pieniędzmi za bazarki!;) Quote
Recommended Posts