Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuziaM napisał(a):
Dzisiaj zaczynamy budowac budke dla niuni.
I dzis lub jutro tez bedziemy powoli zaczynac przegradzac kojczyk Tosi i Balbinki.
Jak to skonczymy, bedzie mozna ustalac termin przyjazdu staruni.

Nareszcie los suni się odmieni. Jak wspaniale słyszeć takie wieści!!

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No mam taka nadzieje :lol:. Wystarcz, ze bedzie miala trawke pod lapkami i sloneczko, a juz poczuje sie lepiej.
A powoli bedziemy pokazywac suni, ze czlowiek nie sluzy do .... gryzienia :cool3:.
Myslicie, ze nas nie zje ? ? ?
Do tej pory mialam osobiscie do czynienia z kilkudziesiecioma przeroznymi psiakami, ale zaden nie probowal mnie nawet chapnac :roll:......
No coz, bede sie martwila, jak juz Dagunia/Dagusia bedzie u nas
( imie jej troszeczke wysubtelnilam :roll:.... jakos tak bardziej do slicznej dziewczynki mi pasuje :lol: ).

Posted

magda222 napisał(a):
Nie było mnie tydzień.Wracam i co widzę?!
Dygusiowa niebawem zamieszka po sąsiedzku z koleżankami :multi:

:loveu::loveu::loveu: wreszcie jestem! dogo, dzięki, że mnie tu dopuściłeś żeby przeczytać takie fajowe informacje w poniedziałek rano :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
rita50, 'non problem' kupimy Agatce tipsy :evil_lol::evil_lol:

Też da się obgryźć! :eviltong:

zuziaM, Dagusia - śliczne imię! Jak moja wnusia! Jestem za! Dyguś na pewno się nie obrazi!

Posted

Negri - teraz to już wszystko będzie dobrze :) Dygusiowa vel Dagusia jedzie poznawać życie u ZuziM :loveu:
Ależ się cieszę :multi: i nawet deklaracje są :multi: i dogorra czuwa :cool3:

Posted

:loveu:=agata51;Wytrzymasz jeszcze trochę, sunieczko, prawda? :loveu:

:loveu::loveu:O Dagusie sie nie martwie, juz niedlugo ...ale czy Ty :shake::shake:wytrzymasz na "nocnej zmianie".

ZuziaM , a moze znajdziesz nowego "Dygusia":multi::multi: dla naszej slicznej panienki:multi:;) ona nie jest samotnica.:oops::oops:

Posted

coronaaj napisał(a):
ZuziaM , a moze znajdziesz nowego "Dygusia":multi::multi: dla naszej slicznej panienki:multi:;) ona nie jest samotnica.:oops::oops:

Dagunia bedzie miala zaraz obok siebie dwoch clopaczkow Karusia i Semirka ( z mojego podpisu ) :lol:.
I fajnie by bylo nawet jednego z nich razem z Dagusia umiescic, ale niestety obaj chlopcy sie nie lubia i ich kojce sa dodatkowo przegrodzone od siebie dechami, bo sie przez prety atakowali ( odleglosc miedzy pretami - 13 cm, wiec moglyby sobie zrobic krzywde, bo prawie lepetyna sie miedzy szczeblami miesci ).
A z zagrodki , gdzie bedzie Dagusia to by mialo miejsce :shake:.

Posted

coronaaj, nie martw się - "nocna zmiana" to moja pora. Zawsze mówiłam, że jak już będę musiała do roboty iść, to najchętniej za nocnego taksówkarza. Mogę też przed położeniem się spać mleko roznosić. ;)