zdwrdwd Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 zuziaM napisał(a):Dzisiaj zaczynamy budowac budke dla niuni. I dzis lub jutro tez bedziemy powoli zaczynac przegradzac kojczyk Tosi i Balbinki. Jak to skonczymy, bedzie mozna ustalac termin przyjazdu staruni. Nareszcie los suni się odmieni. Jak wspaniale słyszeć takie wieści!! Quote
agata51 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Wytrzymasz jeszcze trochę, sunieczko, prawda? :loveu: Quote
scorpio133 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 zuziu M tam w waszej posiadłosci to dopiero Dygusiowa zobaczy co to znaczy byc szczesliwa:lol: Quote
zuziaM Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 No mam taka nadzieje :lol:. Wystarcz, ze bedzie miala trawke pod lapkami i sloneczko, a juz poczuje sie lepiej. A powoli bedziemy pokazywac suni, ze czlowiek nie sluzy do .... gryzienia :cool3:. Myslicie, ze nas nie zje ? ? ? Do tej pory mialam osobiscie do czynienia z kilkudziesiecioma przeroznymi psiakami, ale zaden nie probowal mnie nawet chapnac :roll:...... No coz, bede sie martwila, jak juz Dagunia/Dagusia bedzie u nas ( imie jej troszeczke wysubtelnilam :roll:.... jakos tak bardziej do slicznej dziewczynki mi pasuje :lol: ). Quote
magda222 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Nie było mnie tydzień.Wracam i co widzę?! Dygusiowa niebawem zamieszka po sąsiedzku z koleżankami :multi: Quote
marysia55 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='rita60']agata ty juz chyba nie masz ani jednego paznokcia:evil_lol: Witaj sliczna ....... rita50, 'non problem' kupimy Agatce tipsy :evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 magda222 napisał(a):Nie było mnie tydzień.Wracam i co widzę?! Dygusiowa niebawem zamieszka po sąsiedzku z koleżankami :multi: :loveu::loveu::loveu: wreszcie jestem! dogo, dzięki, że mnie tu dopuściłeś żeby przeczytać takie fajowe informacje w poniedziałek rano :loveu: Quote
Jasza Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 No, to teraz dziewczynka się będzie cieszyła! :loveu: Quote
agata51 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 marysia55 napisał(a):rita50, 'non problem' kupimy Agatce tipsy :evil_lol::evil_lol: Też da się obgryźć! :eviltong: zuziaM, Dagusia - śliczne imię! Jak moja wnusia! Jestem za! Dyguś na pewno się nie obrazi! Quote
Jasza Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Mi też się podoba Dagusia.. A Dyguś patrzy na wszystko z chmurki i wzdycha... Quote
Negri_2008 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 jesssu, ale smutna historia :-( Długi ten wątek, wieczorem poczytam. Może jakoś będę mogła pomóc. Kurcze, jak mi smutno :shake: Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Negri - teraz to już wszystko będzie dobrze :) Dygusiowa vel Dagusia jedzie poznawać życie u ZuziM :loveu: Ależ się cieszę :multi: i nawet deklaracje są :multi: i dogorra czuwa :cool3: Quote
scorpio133 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 niech jedzie po nowe zycie - na trawke zielona i pachnace kwiatki:multi: Quote
agat21 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 :multi::multi::multi: lubię takie wieści! nawet długa niemożność zalogowania się na dogo już tak nie wkurza :lol: Quote
agata51 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Witaj, Negri! :loveu: Już niedługo, Dagusiu.... Zacznę się cieszyć, jak zza niebieskich krat na zieloną trawkę śmigniesz. Quote
coronaaj Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 :loveu:=agata51;Wytrzymasz jeszcze trochę, sunieczko, prawda? :loveu: :loveu::loveu:O Dagusie sie nie martwie, juz niedlugo ...ale czy Ty :shake::shake:wytrzymasz na "nocnej zmianie". ZuziaM , a moze znajdziesz nowego "Dygusia":multi::multi: dla naszej slicznej panienki:multi:;) ona nie jest samotnica.:oops::oops: Quote
zuziaM Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 coronaaj napisał(a):ZuziaM , a moze znajdziesz nowego "Dygusia":multi::multi: dla naszej slicznej panienki:multi:;) ona nie jest samotnica.:oops::oops: Dagunia bedzie miala zaraz obok siebie dwoch clopaczkow Karusia i Semirka ( z mojego podpisu ) :lol:. I fajnie by bylo nawet jednego z nich razem z Dagusia umiescic, ale niestety obaj chlopcy sie nie lubia i ich kojce sa dodatkowo przegrodzone od siebie dechami, bo sie przez prety atakowali ( odleglosc miedzy pretami - 13 cm, wiec moglyby sobie zrobic krzywde, bo prawie lepetyna sie miedzy szczeblami miesci ). A z zagrodki , gdzie bedzie Dagusia to by mialo miejsce :shake:. Quote
Ra_dunia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Chłopaki mogą się nie lubić, ważne, żeby Dagusię polubili :cool3: Quote
agata51 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 coronaaj, nie martw się - "nocna zmiana" to moja pora. Zawsze mówiłam, że jak już będę musiała do roboty iść, to najchętniej za nocnego taksówkarza. Mogę też przed położeniem się spać mleko roznosić. ;) Quote
Recommended Posts