Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostalam wiadomosc i zacytuje tu swoj wpis juz wczesniejszy, bo nadal niestety jest aktualny.
Trzeba sie zastanowic, czy moze jednak sie sunia da przekonac do zamieszkania razem z Tosia i Balbinka.....

zuziaM napisał(a):
Oba kojce mam jeszcze zajete. Mam nadzieje przynajmniej dla boxerka znalezc szybciej domek. Dzisiaj wywiesze ogloszenia w supermarketach.

Szkoda, ze sunia dominantka, bo do Balbiny i Tosi moglaby przyjechac szybciej.
Byc moze, ze w nowym miejscu i na terenie juz zamieszkalym przez inne sunie, dziewczynka by sie zachowywala spokojnie..... ale tego do konca nie przewidzimy :roll:.....

No, ale dzisiaj tez pogadam z mezem, czy moze nie daloby sie podzielic tego duzego wybiegu Tosi i Balbiny i Sunia bylaby osobno .....:roll:.
Pomyslimy nad tym. A jak sie juz poznaja, to bedzie mozna wtedy otworzyc im przejscie i beda mogly byc razem na calym wybiegu :roll:.
Ale tu musi sie glowny budowniczy... moj maz ... wypowiedziec :lol:.
No i trzeba nowej budki dla dziewczynki.....:roll:

Posted

Wpiszcie w tytuł wątku albo w pierwszy post wielkimi czerwonymi cyframi ile brakuje stałych deklaracji...
Teraz tyle psiaków idzie do hotelików bez stałych deklaracji, że ja się zaczęłam gubić ile któremu jeszcze brakuje.
Gdy się chce zrobić bazarek taka informacja może bardzo się przydać... ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Wpiszcie w tytuł wątku albo w pierwszy post wielkimi czerwonymi cyframi ile brakuje stałych deklaracji...
Teraz tyle psiaków idzie do hotelików bez stałych deklaracji, że ja się zaczęłam gubić ile któremu jeszcze brakuje.
Gdy się chce zrobić bazarek taka informacja może bardzo się przydać... ;)

ZuziaM, dla Dygusiowej hotel jest za 250zł/ miesiąc?

Kolejna nowa wpłata dla Dygusiowej:

Bambino 10zł stała deklaracja, 30zł jednorazowo, dziękujemy :D

Posted

__Lara napisał(a):
ZuziaM, dla Dygusiowej hotel jest za 250zł/ miesiąc?

Tak, juz to wczesniej pisalam :lol:.
Rozmawialam z mezem. Bedziemy myslec nad tym, zeby to zrobic jak najszybciej.
Ale planujemy jeszcze wyjazd do Gdyni na tydzien, wiec dopiero po naszym powrocie bede mogla wziac niunie. Z nia bede musiala na poczatku troche poprzebywac i nie chce tym obarczac swojej mamy, ktora zostanie z psiakami. Te, ktore sa juz sie przyzwyczaily i nie ma z nimi problemu.

Posted

zuziaM napisał(a):
Tak, juz to wczesniej pisalam :lol:.
Rozmawialam z mezem. Bedziemy myslec nad tym, zeby to zrobic jak najszybciej.
Ale planujemy jeszcze wyjazd do Gdyni na tydzien, wiec dopiero po naszym powrocie bede mogla wziac niunie. Z nia bede musiala na poczatku troche poprzebywac i nie chce tym obarczac swojej mamy, ktora zostanie z psiakami. Te, ktore sa juz sie przyzwyczaily i nie ma z nimi problemu.

Czyli brakuje 10zł ze stałych deklaracji :loveu::loveu::loveu::multi:

Posted

ala napisał(a):
Deklaruje 10zł miesięcznie i proszę o numer konta.Mam nadzieję że suczka szybko opuści schronisko;-)

:loveu::loveu::loveu: już podaję :multi:

Mamy wszystkie deklaracje! :multi:

Niech się teraz ktoś spróbuje wyłamać :angryy::evil_lol:

Posted

[quote name='__Lara']:loveu::loveu::loveu: już podaję :multi:
Mamy wszystkie deklaracje! :multi:
Niech się teraz ktoś spróbuje wyłamać :angryy::evil_lol:
lepiej, żeby nie :mad:, bo będzie musiał wkroczyc egzekutor :cool1: czyli "dogorra" a mamy juz doświadczenie w ściąganiu dogomaniackich haraczy :p

Posted

[quote name='agata51']Nie radzę zadzierać z dogorrą!

Czyli na kiedy organizować transport?

Musimy czekać na dezycję od ZuziM, a najpierw musi wrócić z urlopu tygodniowego ;)

Posted

Dzisiaj zaczynamy budowac budke dla niuni.
I dzis lub jutro tez bedziemy powoli zaczynac przegradzac kojczyk Tosi i Balbinki.
Jak to skonczymy, bedzie mozna ustalac termin przyjazdu staruni.

Posted

zuziaM napisał(a):
Dzisiaj zaczynamy budowac budke dla niuni.
I dzis lub jutro tez bedziemy powoli zaczynac przegradzac kojczyk Tosi i Balbinki.
Jak to skonczymy, bedzie mozna ustalac termin przyjazdu staruni.

Nareszcie los suni się odmieni. Jak wspaniale słyszeć takie wieści!!