agat21 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 czyli kiedy dokładnie nastąpi ten szczęsny dzień? :multi: Quote
marysia55 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 na nocnej zmianie będę przed Agatką, :evil_lol: Quote
agata51 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Jak zwykle, Marysiu! Pewnie już słodko śpisz. :evil_lol: Czy ktoś jest w kontakcie z zuziaM? Quote
zuziaM Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Dostalam wiadomosc i zacytuje tu swoj wpis juz wczesniejszy, bo nadal niestety jest aktualny. Trzeba sie zastanowic, czy moze jednak sie sunia da przekonac do zamieszkania razem z Tosia i Balbinka..... zuziaM napisał(a):Oba kojce mam jeszcze zajete. Mam nadzieje przynajmniej dla boxerka znalezc szybciej domek. Dzisiaj wywiesze ogloszenia w supermarketach. Szkoda, ze sunia dominantka, bo do Balbiny i Tosi moglaby przyjechac szybciej. Byc moze, ze w nowym miejscu i na terenie juz zamieszkalym przez inne sunie, dziewczynka by sie zachowywala spokojnie..... ale tego do konca nie przewidzimy :roll:..... No, ale dzisiaj tez pogadam z mezem, czy moze nie daloby sie podzielic tego duzego wybiegu Tosi i Balbiny i Sunia bylaby osobno .....:roll:. Pomyslimy nad tym. A jak sie juz poznaja, to bedzie mozna wtedy otworzyc im przejscie i beda mogly byc razem na calym wybiegu :roll:. Ale tu musi sie glowny budowniczy... moj maz ... wypowiedziec :lol:. No i trzeba nowej budki dla dziewczynki.....:roll: Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ZuziaM, dzięki za informacje! Mamy już jasność :) więc czekamy na wasze ostateczne zdanie ;) Quote
agata51 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Musisz jeszcze troszkę poczekać, suniu. Ale tak dzielna kobitka, da radę! Quote
Ra_dunia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Wpiszcie w tytuł wątku albo w pierwszy post wielkimi czerwonymi cyframi ile brakuje stałych deklaracji... Teraz tyle psiaków idzie do hotelików bez stałych deklaracji, że ja się zaczęłam gubić ile któremu jeszcze brakuje. Gdy się chce zrobić bazarek taka informacja może bardzo się przydać... ;) Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Ra_dunia']Wpiszcie w tytuł wątku albo w pierwszy post wielkimi czerwonymi cyframi ile brakuje stałych deklaracji... Teraz tyle psiaków idzie do hotelików bez stałych deklaracji, że ja się zaczęłam gubić ile któremu jeszcze brakuje. Gdy się chce zrobić bazarek taka informacja może bardzo się przydać... ;) ZuziaM, dla Dygusiowej hotel jest za 250zł/ miesiąc? Kolejna nowa wpłata dla Dygusiowej: Bambino 10zł stała deklaracja, 30zł jednorazowo, dziękujemy :D Quote
zuziaM Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 __Lara napisał(a):ZuziaM, dla Dygusiowej hotel jest za 250zł/ miesiąc? Tak, juz to wczesniej pisalam :lol:. Rozmawialam z mezem. Bedziemy myslec nad tym, zeby to zrobic jak najszybciej. Ale planujemy jeszcze wyjazd do Gdyni na tydzien, wiec dopiero po naszym powrocie bede mogla wziac niunie. Z nia bede musiala na poczatku troche poprzebywac i nie chce tym obarczac swojej mamy, ktora zostanie z psiakami. Te, ktore sa juz sie przyzwyczaily i nie ma z nimi problemu. Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 zuziaM napisał(a):Tak, juz to wczesniej pisalam :lol:. Rozmawialam z mezem. Bedziemy myslec nad tym, zeby to zrobic jak najszybciej. Ale planujemy jeszcze wyjazd do Gdyni na tydzien, wiec dopiero po naszym powrocie bede mogla wziac niunie. Z nia bede musiala na poczatku troche poprzebywac i nie chce tym obarczac swojej mamy, ktora zostanie z psiakami. Te, ktore sa juz sie przyzwyczaily i nie ma z nimi problemu. Czyli brakuje 10zł ze stałych deklaracji :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
ala Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Deklaruje 10zł miesięcznie i proszę o numer konta.Mam nadzieję że suczka szybko opuści schronisko;-) Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ala napisał(a):Deklaruje 10zł miesięcznie i proszę o numer konta.Mam nadzieję że suczka szybko opuści schronisko;-) :loveu::loveu::loveu: już podaję :multi: Mamy wszystkie deklaracje! :multi: Niech się teraz ktoś spróbuje wyłamać :angryy::evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='__Lara']:loveu::loveu::loveu: już podaję :multi: Mamy wszystkie deklaracje! :multi: Niech się teraz ktoś spróbuje wyłamać :angryy::evil_lol: lepiej, żeby nie :mad:, bo będzie musiał wkroczyc egzekutor :cool1: czyli "dogorra" a mamy juz doświadczenie w ściąganiu dogomaniackich haraczy :p Quote
agata51 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Nie radzę zadzierać z dogorrą! Czyli na kiedy organizować transport? Quote
scorpio133 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 pieknie Dygusiowa , pieknie jedz juz do hoteliku na zielona trawke i pachnace kwiatki. Głaski dla ciebie kochana, Quote
__Lara Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='agata51']Nie radzę zadzierać z dogorrą! Czyli na kiedy organizować transport? Musimy czekać na dezycję od ZuziM, a najpierw musi wrócić z urlopu tygodniowego ;) Quote
zuziaM Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Dzisiaj zaczynamy budowac budke dla niuni. I dzis lub jutro tez bedziemy powoli zaczynac przegradzac kojczyk Tosi i Balbinki. Jak to skonczymy, bedzie mozna ustalac termin przyjazdu staruni. Quote
rita60 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='agata51']Matko, żeby to było już! agata ty juz chyba nie masz ani jednego paznokcia:evil_lol: Witaj sliczna ....... Quote
zdwrdwd Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 zuziaM napisał(a):Dzisiaj zaczynamy budowac budke dla niuni. I dzis lub jutro tez bedziemy powoli zaczynac przegradzac kojczyk Tosi i Balbinki. Jak to skonczymy, bedzie mozna ustalac termin przyjazdu staruni. Nareszcie los suni się odmieni. Jak wspaniale słyszeć takie wieści!! Quote
Recommended Posts