Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Jasza, to ja Dygusiową powitam nocną porą. Mam nadzieję, że za chwilę zaglądnie tu Agatka:loveu:

To może ja zastąpię dziś Agatkę??:cool3:

Tak dawno wirtualnie nie odwiedzałam Dygusiowej, za to na żywo widziałam ją parę dni temu, chociaż tam gdzie ją widziałam (czyli za kratami) to wolałabym ją już nie oglądać.

Czas poskubać zieloną trawkę.

Posted

grazyna9915 napisał(a):
To może ja zastąpię dziś Agatkę??:cool3:

Tak dawno wirtualnie nie odwiedzałam Dygusiowej, za to na żywo widziałam ją parę dni temu, chociaż tam gdzie ją widziałam (czyli za kratami) to wolałabym ją już nie oglądać.

Czas poskubać zieloną trawkę.

no to witamy na nocnej zmianie:loveu:, ale przypominam, że ta zmiana trwa do 6 rano. Wytrzymasz :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
no to witamy na nocnej zmianie:loveu:, ale przypominam, że ta zmiana trwa do 6 rano. Wytrzymasz :evil_lol::evil_lol:

Tym razem pass.:p
Za chwilkę idę spać i będę podczas snu prostować zmarszczki i regenerować podkrążone ślipia, co by się mnie psy już nie bały. :diabloti:

W każdym razie życzę wytrwałości, odezwę się za parę godzinek by sprawdzić jak wyglądało czuwanie. :evil_lol:

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Tym razem pass.:p
Za chwilkę idę spać i będę podczas snu prostować zmarszczki i regenerować podkrążone ślipia, co by się mnie psy już nie bały. :diabloti:

W każdym razie życzę wytrwałości, odezwę się za parę godzinek by sprawdzić jak wyglądało czuwanie. :evil_lol:

dobra, dobra mnie też by sie to przydało :diabloti::diabloti:

Posted

Chyba jednak za mało śpię, bo za cholerę nic się nie chce wyprostować! :angryy:

Grażynko, miło, że zajrzałaś. A jakby co, na transporcik możemy liczyć? ;)

Dzisiaj Lara wraca! :multi: Ale się zdziwi! A roboty z uporządkowaniem finansów to ja jej nie zazdroszczę! A niech ma, wypoczęta w końcu!

Posted

marysia55 napisał(a):

Kochane ja to widze codziennie (9 godzin do tylu) do 6 albo pozniej, nieraz padnie..ale taka natura, czyli wytrzymala, dobra kobitaka..

Posted

agata51 napisał(a):
Maszaberla, OLUTKA55, czy Lara przesłała wam nr konta?

Tak przeslala, przepraszam za opoznienie ale na dogo jestem teraz niestety z doskoku :shake: wlasnie przelalam obiecane pieniadze
Pozdrawiam wszystkie cioteczki walczace o Dyguśke, jestem pod wrazeniem nocnych konwersacji :evil_lol:

Posted

agata51 napisał(a):
Chyba jednak za mało śpię, bo za cholerę nic się nie chce wyprostować! :angryy:

Grażynko, miło, że zajrzałaś. A jakby co, na transporcik możemy liczyć? ;)

Dzisiaj Lara wraca! :multi: Ale się zdziwi! A roboty z uporządkowaniem finansów to ja jej nie zazdroszczę! A niech ma, wypoczęta w końcu!

Niestety dzisiaj rano popatrzyłam w lustro i u mnie się też nic nie wyprostowało - KOSZMAR - będę chodzić w masce lub ciemnych okularach.

Niestety utraciłam dostęp do profilu schroniska na naszej klasie więc mam teraz więcej czasu by zaglądać na dogo, więc i nocką teraz trochę pomarudzę na wątku Dygusiowej. :evil_lol:

Jeżeli chodzi o transport to oczywiście jak zwykle się deklarujemy, chociaż auto po ostatniej podróży nam padło. :diabloti:
Na szczęście jest już po naprawie więc może jeszcze troszkę pojeździ???

Posted

Melduję się na watku, samotne suńki to moja specjalność ;-) A na powaznie, to nie wiem ja pomóc, chwilowo kaukazy mnie uziemiły finansowo, ale będę zaglądać. Czy wiadomo już dokąd dziewczynka miałaby pojechać? bo calości nie przeczytalam jeszcze..:oops:

Posted

A co to?! Lary jeszcze nie ma?! :mad:

Witaj, sonikowa! Fajnie, że jesteś. Dygusiowa ma jechać do zuziaM.

coronaaj, namiaru na mariamc nie mam.

Maszaberla, nocne konwersacje są dla wszystkich. Zapraszamy!

Grażynko, nareszcie! Bo rzadkim gościem byłaś na dogo.

Posted

agata51 napisał(a):
Jeśli nic lepszego się nie wymyśli, ja Dygusiową wyadoptuję. Jestem wyjątkowo poważną osobą ;) (chociażby ze względu na wiek :cool3:), a poza tym Dygusiowa tak troszeczkę moja jest. Kaju, niech no któryś z darczyńców (któraś z darczyniek?) spróbuje się wycofać! Macki Dogorry sięgają dalej niż Tychy! Nie widzę takiego/takiej, który/a się odważy!

Podobają mi się te Macki Dogorry... :diabloti::evil_lol: Brzmi to prawie jak coś Bardzo Złowieszczego z Władcy Pierścienia i zdecydowanie robi wrażenie ;) Myślę, że nikt nie odważy się wycofac, by nie wpaść w ww. Macki :razz: