agata51 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='fizia']A gdzie czeka na Nią miejsce? jakoś nie mogę odszukać tej informacji? U zuziaM. http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dom-tymczasowy-dla-psiakow-u-zuziam-138597/index8.html Przy okazji, czy ktos może podać mi link do hotelu mariamc? Quote
agat21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja na razie jednoroazowo na Dygusiową wpłacę kaskę. Nie moge sie deklarować na dłużej dopóki któryś z innych "moich" psiaków hotelowych nie znajdzie domku stałego. Poproszę o numer konta. agata.. wielbię Cię kobieto ;) Quote
Piromanka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja też już poproszę o nr konta, zanim kasa się rozejdzie ;) Quote
anovip1 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Niestety w tej chwili finansowo nie pomogę :shake: Będę na wątku . Sunia jest śliczniusia :loveu: Ta mordka....... te smutne oczka ....... Tego zapomnieć nie można :shake: Quote
agata51 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 agat21 napisał(a): agata.. wielbię Cię kobieto ;) To chyba nie pod moim adresem? :crazyeye: Bardzo, bardzo dziękuję, cioteczki kochane. Za każdy grosik i za każde słowo wsparcia. :loveu: Quote
mgie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mam takie malutkie pytanie. Dygusiowej nie da się zrobić wcześniej lepszych fot,dopiero jak będzie już w hotelu? Odnawiam ogłoszenia i są dosyć marne. :-( Quote
agata51 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 mgie, obawiam się, że nie. Tam psy nie są wyprowadzane z boksów. :shake: Może widok suni za kratami poruszy czyjeś serce. Dzięki za ogłoszenia. :loveu: Quote
mgie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ogłoszenia offer.pl alegratka (wyróżniona dzięki Niteczce ;)) kupsprzedaj.pl cafeanimal.pl eoferty.com.pl ogloszeia.interpresss.net.pl pineska.pl petsy.pl petworld.pl katowice gumtree.pl wroclaw gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.pl gielda-zwierzat.eu polskiehodowle.pl psy-koty.info przygarnijzwierzaka.pl sprzedam-psa.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1991580_kochana_suczka_dygusiowa_pomoz_odmienic.html Kochana,suczka Dygusiowa. Pomóż odmienić jej los. Zobacz! Psy Szczeniaki Kundelki Łódź Łódzkie - Petsy Kochana,suczka Dygusiowa. Pomóż odmienić jej los. - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Dygusiowa - Zwierzaki - cafeanimal.pl Kochana,suczka Dygusiowa. Pomóż odmienić jej los. / Psy > Pozostałe - Tychy Kochana,suczka Dygusiowa. Pomóż odmienić jej los. Zobacz! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.! Quote
magda222 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Mgie :-o Jesteś tytanem ogłoszeniowym :loveu: Dziękujemy :Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Agatko dziekuje za wiadomość, przepraszam że dopiero dzis zagladam, nie dam rady przeleciec całego watku, ale widze, ze jest hotelik u zuzia załatwiony a jak z finansami?? Quote
agata51 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Agatko dziekuje za wiadomość, przepraszam że dopiero dzis zagladam, nie dam rady przeleciec całego watku, ale widze, ze jest hotelik u zuzia załatwiony a jak z finansami?? Nie przepraszaj, cieszymy się, że jesteś. :loveu: Nie jest źle, ale wciąż potrzebujemy stałych deklaracji. Jak zwykle. Tak dokładnie będziemy wiedzieć w niedzielę, po powrocie Lary - to na jej konto płynie fale przelewów. :multi: mgie, wielkie dzięki! Quote
agata51 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 mgie napisał(a):magda222,agata51 drobiazg;) Więcej takich "drobiazgów", a żyć łatwiej będzie. :loveu: Quote
agata51 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jasza napisał(a):Czekamy zatem na Larę! Czekamy, ale grosiki wpłacać możemy. Komu nr konta, komu?! :evil_lol: Quote
agat21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 agata51 napisał(a):To chyba nie pod moim adresem? :crazyeye: Bardzo, bardzo dziękuję, cioteczki kochane. Za każdy grosik i za każde słowo wsparcia. :loveu: A pod Twoim, a jakże... wiesz dobrze, jak rozesłać wici..;) Trochu kaski już leci dla Dygusiowej. Quote
agata51 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 agat21 napisał(a):A pod Twoim, a jakże... wiesz dobrze, jak rozesłać wici..;) Trochu kaski już leci dla Dygusiowej. Coś ty, pojęcia nie mam, ja tak na czuja. Ale, jak widać, skutecznie. ;) Dzięki przeogromne! :loveu: Ale Lara będzie miała roboty, jak wróci! :evil_lol: Quote
szuwar Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No Agata, Ty to masz pięknych podopiecznych:) Śliczna sunia. Poproszę nr konta :razz: Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Czy mogę prosić o nr konta? (Koniecznie dzisiaj, bo wyjeżdżam...) Quote
agat21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ale ruch w interesie!! Hurra! :multi: Bjuta, zaraz Ci wyślę, bo przed chwilą robiłam właśnie przelew. Quote
Piromanka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja też upominam się o numer konta :angryy: ;) Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Posłałam ci, bo do mnie już doszło! Wysłałam Dygusiowej 50 zł. Zajrzę we wrześniu (bo teraz znikam niemal z zasięgu internetu) i w razie czego - coś wyskrobię. Powodzenia Dygusiowo! Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ooops, a ja dostałam dwa różne konta na Kodinkę! Dziewczyny - dajcie mi znać które jest właściwe... I komu się pomyliło :eviltong::eviltong: Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Bjuta napisał(a):Ooops, a ja dostałam dwa różne konta na Kodinkę! Dziewczyny - dajcie mi znać które jest właściwe... I komu się pomyliło :eviltong::eviltong: Matko, ale mieszam - Przeiceż to wątek Dygusiowej, a nie Kodinki, to co ja się dziwię, że dwa różne konta :oops::oops::oops::oops::oops::oops: PRZEPRASZAM!!! Już wszystko wiem. Quote
Recommended Posts