bico Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Wezwała mnie tu ciotka agata51:cool3: Dorzucę 50 zł jednorazowo, poproszę o numer konta na pw;) Matko jaka siwiutka mordeczka...i jak ona kochała tego swojego faceta...aż trudno uwierzyć i beczeć się chce:placz: Quote
koss Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 też konto proszę - dopisek dla kogo ....się gubię:shake: Quote
coronaaj Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='bico']Wezwała mnie tu ciotka agata51:cool3: Dorzucę 50 zł jednorazowo, poproszę o numer konta na pw;) Matko jaka siwiutka mordeczka...i jak ona kochała tego swojego faceta...aż trudno uwierzyć i beczeć się chce:placz: Mnie tez. Deklaruje 40PLN miesiecznie na Dygusiowa..oj szkoda mi Dygusia..sliczna byla z nich para..Macie juz miejsce u ZuziM czy moze u Megi1? To swietne hoteliki. Poprosze o numer konta..na PW. Quote
agata51 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dziękuję, cioteczki, kochane jesteście. Nr konta jutro, bo już nie wyrabiam. Quote
ihabe Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='agata51']Dziękuję, cioteczki, kochane jesteście. Nr konta jutro, bo już nie wyrabiam. poproszę nr konta :loveu: Quote
madzia828 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ze swojej strony mogę dorzucić 10zł miesięcznie poprosze o numer konta ;) trzymaj się sunieczko;) Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Witam czy moge pomoc tego jeszcze nie wiem? Jestem pierwszy dzień po szpitalu i pomysle:crazyeye: ale smutne psisko i trzeba im pomoc moze chociaz jednorazowo cos daj tak na wszelki wypadek mi na pv numer konta niech sie dzieje wola nieba;) Quote
agata51 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nr konta powysyłałam. Cioteczki kochane, jeszcze raz bardzo, bardzo dziekuję. Matko, a tak czarno to wszystko widziałam! Lareńko, zrobisz porządek z finansami, prawda? :buzi: Quote
agata51 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Giselle, nr konta wysłany. Wielkie dzięki! :loveu: Quote
__Lara Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='agata51']Giselle, nr konta wysłany. Wielkie dzięki! :loveu: agato51, wysłałaś mój nr konta? ;) Ciotki, tylko błagam, wpisujcie w tytule przelewu swoje nicki + na Dygusiową, bo się pogubię ze wszystkim! Dziękuję ciotce Giselle i bico :loveu: A bico dostała nr konta? Quote
__Lara Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='coronaaj']Mnie tez. Deklaruje 40PLN miesiecznie na Dygusiowa..oj szkoda mi Dygusia..sliczna byla z nich para..Macie juz miejsce u ZuziM czy moze u Megi1? To swietne hoteliki. Poprosze o numer konta..na PW. Dziękuję bardzo, koss, Tobie też :loveu: Kto jeszcze nie ma konta? Agato, podajesz moje konto? :cool3: Mamy już 235zł ze stałych deklaracji :D :D :D Quote
agata51 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Lara, oczywiście że wysyłam nr twojego konta. To, które mi podałaś. Bico też wysłałam. Quote
__Lara Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 agata51 napisał(a):Lara, oczywiście że wysyłam nr twojego konta. To, które mi podałaś. Bico też wysłałam. Super, dzięki :loveu: Quote
agata51 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nie wiedziałam, kiedy się zjawisz, a cioteczki takie niecierpliwe - aż się rwą, żeby mogły wpłacić kaskę! :evil_lol: Ale żeby nie komplikować sprawy, zostawię to tobie. Bo się w końcu pogubimy. Ok? Quote
majqa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Wątek ma stron od diabła i jeszcze trochę. :lol: Z jakim tekstem była ogłaszana Dygusiowa? Gdzie go znajdę? Quote
Maszaberla Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Wracam po tygodniowej nieobecnosci, cioteczki ja nie dostalam jeszcze nr konta - wplacac juz na Dyguśke czy czekamy? Jesli wplacac - to poprosze konto na pw Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Agata mi spamowała :evil_lol: na skrzynkę to nie mogłam się nie zjawić ;) Na razie zaznaczam. Poczytam wieczorkiem jak uporam się z banerkami :roll: Quote
Recommended Posts