Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SARA.dierra napisał(a):
dostałam zaproszeni tu - teraz nie mam czasu przeczytać , nie jestem w temacie , ale wrócę - chociaż w tym tygodniu będzie ciężko - wrócę - nie wiem co tu się dzieje - ale przeczytam:shake: rozumiem tylko że to pilana sprawa

Ja tak samo. W wolniejszej chwili poczytam wątek i, mam nadzieję, będę mogła choc troszkę pomóc

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']Agato51, I dzięki za rozsyłanie zaproszeń! ;) mam nadzieję, że to poskutkuje.
oczywiście, że skutkuje :loveu: widzę że 'dogorra' zaczyna tu zapuszczać swoje macki :evil_lol: Agatka jest bardzo skuteczna :p:p:p. Muszę wejść do swojego pliku w excelu i zobaczyć jak sie przedstawiają psie fundusze bo robi sie coraz ciaśniej, ale na pewno cos jeszcze wycisnę z tego "funduszu socjalnego" :eviltong:

Posted

[quote name='marysia55']
oczywiście, że skutkuje :loveu: widzę że 'dogorra' zaczyna tu zapuszczać swoje macki :evil_lol: Agatka jest bardzo skuteczna :p:p:p. Muszę wejść do swojego pliku w excelu i zobaczyć jak sie przedstawiają psie fundusze bo robi sie coraz ciaśniej, ale na pewno cos jeszcze wycisnę z tego "funduszu socjalnego" :eviltong:
A ja już nie dam rady:placz::wallbash:

Posted

[quote name='Renata5']A ja już nie dam rady:placz::wallbash:

dasz, dasz tylko ucz sie od starszych :diabloti::diabloti: zero alkoholu, zero papierosów, zero innych używek, a jak przyjdzie umierać to się będziesz zastanawiać właściwie : to na co ja umarłam????
A juz na poważnie, renatko najważniejsze, że weszłaś i pomożesz "sama sobą" np. będziesz pilnowac wątku nocną porą :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
dasz, dasz tylko ucz sie od starszych :diabloti::diabloti: zero alkoholu, zero papierosów, zero innych używek, a jak przyjdzie umierać to się będziesz zastanawiać właściwie : to na co ja umarłam????

No właśnie...przecież na coś trzeba umrzeć:p,a jak wiemy konserwowane(alkohol) i wędzone(papierochy) dłużej poleży... w ziemi:diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
No właśnie...przecież na coś trzeba umrzeć:p,a jak wiemy konserwowane(alkohol) i wędzone(papierochy) dłużej poleży... w ziemi:diabloti:

nawet krety nie będą sie chciały do ciebie dobrać:evil_lol:

Posted

zagladałam juz kiedys do dygusiowej,okropnie smutna historia,nie moge zadeklarować stałej wpłaty ale jakis grosz jednorazowo po wypłacie teżetowej dam radę ,nie będzie to dużo:oops:proszę o konto na pw

Posted

koss napisał(a):
Mogę dać tylko 20 zł m-c , nic więcej :placz::placz:

:loveu::loveu::loveu: już zapisuję :D

No proszę jak agata51 rozruszała wątek :loveu::multi:

marysia55 jest, nasz boss Dogorry, to rzeczywiście musi być tylko dobrze :loveu:

Ciotki, już mamy zadeklarowane 195zł :D :D :D

Posted

Cioteczki, jak ja was kocham!

Jeszczenie dawno tak pusto i smutno było u Dygusiowej! Dziękuję za kasę, ogłoszenia i wsparcie duchowe. Suniu, musi się udać!

Dla wszystkich cioteczek najpiękniejsze zdjęcie na dogo:

Dygusiu, trzymaj kciuki za swoją Dygusiową!