magda222 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='__Lara']Ciotki, to może zbierzmy narazie co najmniej [B]300zł [/B]stałych deklaracji, a potem będziecie wpłacać, ok? Nie wpłacajcie jeszcze (mimo, że wysłałam nr konta). Aha, i warto by ją zapisać jeszcze do jakichś hoteli.[/quote] Lara,zuziaM pisała,żebyśmy wpłacały na Dygusiową 250 zł miesięcznie. Quote
__Lara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='magda222']Lara,zuziaM pisała,żebyśmy wpłacały na Dygusiową 250 zł miesięcznie.[/quote] Rozumiem :p Dzięki jusstyna ;) :loveu: Quote
kaja555 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 kurcze, idziecie jak burza ;) A ja wczoraj widziałąm Dygusiową :razz:, Grazyna porobiła jej więcej zdjeć. Ja już miałam pełną kartę. Ale , Dygusiowa nas na początku obszczekała, ale jednocześnie merdając ogonem. Po paru minutach się już przyzwyczaiła, Grazyna wyciągałą do niej rękę do wąchania - nie było żadnej agresji, psina jest do oswojenia, merda ogonem, ale się trochę boi. Z suczkami może być dominantką, ale niekoniecznie. Więc z czasem może i nawet będzie ją można z Tosią i Balbinką połączyć, ale na początku lepiej jak będzie sama. Nie można ryzykować i z nią lepiej nic na siłę, bo ona do człowieka jest jeszcze za bardzo wystraszona. Ale jeszcze będą z niej psy ;) Quote
zuziaM Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='agata51']Kiedy Dygusiowa mogłaby jechać do ZuziaM?[/quote] Oba kojce mam jeszcze zajete. Mam nadzieje przynajmniej dla boxerka znalezc szybciej domek. Dzisiaj wywiesze ogloszenia w supermarketach. Szkoda, ze sunia dominantka, bo do Balbiny i Tosi moglaby przyjechac szybciej. Byc moze, ze w nowym miejscu i na terenie juz zamieszkalym przez inne sunie, dziewczynka by sie zachowywala spokojnie..... ale tego do konca nie przewidzimy :roll:..... Jaka ona wlasciwie jest duza ??? Quote
kaja555 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 szkoda, ale lepiej nie ryzykować. Ona jest taka średniczka, tak powyżej kolana. Quote
__Lara Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Fajnie, że odwiedziłyście Dygusiową :loveu: jeszcze trochę i dozbieramy resztę :razz: Quote
scorpio133 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Lara moje 20 zł juz poszło własnie wracam z poczty. ;) Quote
__Lara Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='scorpio133']Lara moje 20 zł juz poszło własnie wracam z poczty. ;)[/quote] Dzięki :loveu: Narazie dotarła wpłata od zdwrd.... nie umiem powtórzyć nicku :P przepraszam. Zaraz rozsyłam zaproszenia na wątek dalej ;) musimy wyciągnąć Dygusiową. Quote
scorpio133 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 damy rade:lol: niech i ona znajdzie swoj kochajacy domek :lol: Quote
Piromanka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ode mnie wpadnie grosik - myślę, że około 40 zł - może więcej... Dzięki za zaproszenie na wątek. Quote
sodalis Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Uroczy siwy pyszczek, szkoda, że tak ciężko przez los doświadczony. Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Piromanka napisał(a):Ode mnie wpadnie grosik - myślę, że około 40 zł - może więcej... Dzięki za zaproszenie na wątek. Dzięki :loveu: to będzie jednorazowo? :oops: Quote
Piromanka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 __Lara napisał(a):Dzięki :loveu: to będzie jednorazowo? :oops: Jednorazowo... Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Piromanka napisał(a):Jednorazowo... Ok, dzięki :loveu: Quote
zdwrdwd Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 __Lara napisał(a): Narazie dotarła wpłata od zdwrd.... nie umiem powtórzyć nicku :P przepraszam. Przyzwyczaiłam się ;) Quote
anett Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 podniosę.. kto może jeszcze dołożyć 5, 10zł do hoteliku??:modla::modla: 9 lat w schronie!!!! Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 anett napisał(a):podniosę.. kto może jeszcze dołożyć 5, 10zł do hoteliku??:modla::modla: 9 lat w schronie!!!! anett, dokładnie, prosimy cioteczki... porozsyłałam zaproszenia, ale weszła tylko Piromanka i jeszcze jedna ciotka :placz: Quote
Jasza Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 A do mnie Laro nie wysłałaś zaproszenia :diabloti: (żartuję). Moja deklaracja dla Frani została przerzucona na Zuzię, potem na Dygusiową, potem na Zuzię z powrotem, później na Kornelię o ile dobrze kojarzę.. Deklarowałam 50 PLN miesięcznie, ale to jest wszystko co przy moich zarobkach mogę zproponować. Laro, więc może zróbmy tak: 10 pln moja deklaracja stała na Dygusiową, a pozostałe 40 pln zobaczymy dla kogo w końcu.. Może tak być? Jeżeli tak, to mnie wpiszcie na te 10PLN do Dygusiowej. Czekam na odpowiedź, żebt potem ktoś nie pisał, że deklarowałam 50 PLN a potem się wycofałam.. Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jasza napisał(a):A do mnie Laro nie wysłałaś zaproszenia :diabloti: (żartuję). Moja deklaracja dla Frani została przerzucona na Zuzię, potem na Dygusiową, potem na Zuzię z powrotem, później na Kornelię o ile dobrze kojarzę.. Deklarowałam 50 PLN miesięcznie, ale to jest wszystko co przy moich zarobkach mogę zproponować. Laro, więc może zróbmy tak: 10 pln moja deklaracja stała na Dygusiową, a pozostałe 40 pln zobaczymy dla kogo w końcu.. Może tak być? Jeżeli tak, to mnie wpiszcie na te 10PLN do Dygusiowej. Czekam na odpowiedź, żebt potem ktoś nie pisał, że deklarowałam 50 PLN a potem się wycofałam.. Jaszo :loveu::loveu::loveu: dzięki Ci kochana ciotko :loveu::loveu::loveu::loveu::multi: więcej takich ludzi tu potrzebujemy :loveu: ok, wpisuje Twoje 10zł :loveu: Quote
aneta355 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Skoro Rufuś jedzie do domku, to ja swoje 10 złotników przeznaczam na Dygusiową, trzymaj się psinko ;) Quote
Jasza Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 To podzielcie moje deklarowane 50 PLN jak uważacie. Może nawet być 25PLN dla Dygusiowej i 25PLN dla ..no właśnie, dla kogo? Zuzi, Kornelii... Sama nie wiem. Tylko mi dajcie znać jak sprawa wygląda ostatecznie. A gdybym nie zaglądnęła przez jakiś czas, to piszcie PW i mnie opamiętajcie :diabloti: Quote
anett Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 super:multi: Aneta, Jasza bardzo dziękujemy:loveu::loveu: licząc 25zł od Jaszy jest już 170 zł:multi: jeżeli dobrze pamiętam, to Dygusiowa potrzebuje 250zł? a więc brakuje 80zł stałych deklaracji !!! kto jeszcze może dać szansę Dygusiowej??:-( Quote
zdwrdwd Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 moja siorstra daje jeszcze 5 zł miesięcznie - możecie dopisać do mnie, będziemy robić jeden przelew. Quote
Recommended Posts