Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuziaM napisał(a):
A czy myslisz Magda, ze Dygusiowa ( ??? :cool3: ) zgodzilaby sie z Tosia i Balbinka ? Bo, jak widzialas, dziewczynki maja dosc sporo miejsca u siebie. I zawsze mozna jedna budke dostawic kolo nich. Takiej staruszeczki nie moge w kojcu na betonowych plytkach zamykac. Ja bym umiescila na trawce.

Też o tym myślałam.Ale to się musi Grażyna wypowiedzieć.Ona najczęściej bywa w schronisku i najlepiej zna nasze psiaki.
Ja myślę,że takie 3 panie w podeszłym wieku miałyby fajnie razem :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maszaberla napisał(a):
Dziekuje za zaproszenie, nie mam pieniedzy zupelnie, ode mnie 30 zl na razie jednorazowo, moze sie przyda na poczatek:oops:

Dygusiowej koniecznie trzeba pomoc

Maszaberla kochana :loveu: Dziękujemy z całego serca :loveu:
Jak Ty się tu pojawiłaś to musi być dobrze :loveu:

Posted

rozmiawiałm z Grązyną i Dygusiowa się nie nadaje do innych suczek :shake:, to jest trudny przypadek i najlepiej jakby była sama w kojcu. Do tej pory była w parze jedynie z samcami, ponieważ do suk może wykazywać agresję.

Nie chę przestraszyć Zuzim, ale z nią nie będzie tak łatwo jak z Tosią i Balbinką. Jak w niedzielę czas pozwoli, to zobaczę ją w schronisku jaka jest.

Posted

kaja555 napisał(a):
rozmiawiałm z Grązyną i Dygusiowa się nie nadaje do innych suczek :shake:, to jest trudny przypadek i najlepiej jakby była sama w kojcu. Do tej pory była w parze jedynie z samcami, ponieważ do suk może wykazywać agresję.

Nie chę przestraszyć Zuzim, ale z nią nie będzie tak łatwo jak z Tosią i Balbinką. Jak w niedzielę czas pozwoli, to zobaczę ją w schronisku jaka jest.

Ok... to musi pójść raczej do pojedynczego boksu.

Maszaberlo, dzięki ciotko, że się tu zjawiłaś :loveu: podtrzymuj nas chociaż na duchu, jak możesz to zaproś inne ciotki :lol:

Posted

kaja555 napisał(a):
agata - zapomniałam zapytać - ta kwota na allegro biednego Lorda przechodzi na Dygusiową czy odesłać Ci na konto dla jakiegoś innego psiaka?

Trzymaj ją dla Dygusiowej. :lol:

Posted

Nie chcę tu uprawiać czarnowidztwa,ale musimy pamiętać,że Dygusiowa nie jest młodą i piękną sunią w typie jakiejś rasy i może spędzić u zuziM wiele czasu.
Dlatego osoby,które deklarują jej utrzymywanie muszą się z tym liczyć.
ZuziuM,a jeśli sunia trafi do Ciebie to będzie wyprowadzana na spacerki?

Posted

magda222 napisał(a):
Nie chcę tu uprawiać czarnowidztwa,ale musimy pamiętać,że Dygusiowa nie jest młodą i piękną sunią w typie jakiejś rasy i może spędzić u zuziM wiele czasu.
Dlatego osoby,które deklarują jej utrzymywanie muszą się z tym liczyć.
ZuziuM,a jeśli sunia trafi do Ciebie to będzie wyprowadzana na spacerki?

No oczywiscie, ze tak. Moi tymczasowicze z kojcow maja spacery 4-5 x dziennie :lol:. A Semir biega luzem po ogrodzie z moimi suniami kilka godzin dziennie ( na zmiane z moimi kocicami, ktore niestety gania :angryy: ).
Tosie i Balbine tez to czeka :lol:. Mysle, ze juz na dniach, bo juz sie na tyle zadomowily, ze nie beda mi zjadaly odrodzenia wiecej .... a nowe wygryzienia znalazlam przedwczoraj jeszcze :cool3:. Bo jedna zerdz musielismy cala wymienic :cool3:. Lobuzice. Ale Tosia z Balbina maja jakies 70-80 m2 powierzchni, wiec maja ruchu na razie tez sporo.
I mam nadzieje, ze sie polubia z moimi Kasia, Ina i Isia i beda caly czas chodzily sobie poza zagroda razem z nimi. Przez ogrodzenie zupelnie na siebie nie reaguja.

Posted

Droga Laruniu i ja chetnie Ci pomoge na ten hotelik a własciwie nie ja tylko moja mama jednorazowo 20 zł. Prosze podaj tylko cała nazwe i numer konta gdzie to ma byc wysłane. Ja w poniedziałek wysyłam tez jednorazowo kwote 20 zł na Bonusa . Czekamy zatem od Ciebie na informacje odnosnie gdzie te pieniazki wysłac dla pani Dygusiowej. Mysle ze napewno sie przydadza

Posted

scorpio133 napisał(a):
Droga Laruniu i ja chetnie Ci pomoge na ten hotelik a własciwie nie ja tylko moja mama jednorazowo 20 zł. Prosze podaj tylko cała nazwe i numer konta gdzie to ma byc wysłane. Ja w poniedziałek wysyłam tez jednorazowo kwote 20 zł na Bonusa . Czekamy zatem od Ciebie na informacje odnosnie gdzie te pieniazki wysłac dla pani Dygusiowej. Mysle ze napewno sie przydadza

Scorpio kochana,dziękujemy Tobie i Twojej Mamie!!! :loveu:

Posted

Ciotki, ok, to zbieramy na moje konto :p tylko ja muszę sobie wszystko rozpisać na kartce, bo pilotuję też sprawę Vertera łącznie z jego kasą na koncie, więc żeby mi się nic nie pomieszało :p dziękuję Wam bardzo :loveu: zaraz podam nr konta :lol:

Posted

Agata51, ok. Ode mnie możecie liczyc na 30 zł. niestety tylko jednorazowo. Co miesiąc mogę dac 5 zł. Rany ale wstyd. :oops: Może jak nie będę rozrzutna to dojdę do 10 zł/m-c.
Napiszę do Poker - ona robi fantastyczne bazarki, na których jest zawsze kupa pieniędzy. A może dziewczyny, które aktywnie udzielają się na n-k podesłałyby linki do organizowanych bazarków. Nawet jeśli nie mogą aktywnie licytowac, bo nie są zalogowane na dogo, to przecież mogą dogadac się z tą, która link na n-k podesłała. Chyba dobrze myślę ?

PS pomysł,żeby brac sianoskie ciotki z bazarków wart jest nobla. :diabloti:

Lara ja chyba nie mam Twojego konta - ale ja wpłaciłabym dopiero wtedy, jak będzie wiadomo, że Pani Dygusiowa wychodzi ze schronu. 30 zł. jednorazowo i od 06/2009 po 5 zł. co m-c. OK ?

Posted

[quote name='Bambino']Agata51, ok. Ode mnie możecie liczyc na 30 zł. niestety tylko jednorazowo. Co miesiąc mogę dac 5 zł. Rany ale wstyd. :oops: Może jak nie będę rozrzutna to dojdę do 10 zł/m-c.
Napiszę do Poker - ona robi fantastyczne bazarki, na których jest zawsze kupa pieniędzy. A może dziewczyny, które aktywnie udzielają się na n-k podesłałyby linki do organizowanych bazarków. Nawet jeśli nie mogą aktywnie licytowac, bo nie są zalogowane na dogo, to przecież mogą dogadac się z tą, która link na n-k podesłała. Chyba dobrze myślę ?

PS pomysł,żeby brac sianoskie ciotki z bazarków wart jest nobla. :diabloti:

Lara ja chyba nie mam Twojego konta - ale ja wpłaciłabym dopiero wtedy, jak będzie wiadomo, że Pani Dygusiowa wychodzi ze schronu. 30 zł. jednorazowo i od 06/2009 po 5 zł. co m-c. OK ?

Jasne, pasuje :loveu: dzięki :loveu:

Posted

Ciotki, to może zbierzmy narazie co najmniej 300zł stałych deklaracji, a potem będziecie wpłacać, ok? Nie wpłacajcie jeszcze (mimo, że wysłałam nr konta).

Aha, i warto by ją zapisać jeszcze do jakichś hoteli.

Posted

scorpio133 napisał(a):
Lara ja Ci wysle pieniazki - napisze ze dla Dygusiowej co zrobisz to Ty bedziesz wiedziała najlepiej:loveu:

Hm... dobrze, najwyżej pieniążki zamrożę i będą czekać na Panią Dygusiową :loveu: