magda222 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 zuziaM napisał(a):A czy myslisz Magda, ze Dygusiowa ( ??? :cool3: ) zgodzilaby sie z Tosia i Balbinka ? Bo, jak widzialas, dziewczynki maja dosc sporo miejsca u siebie. I zawsze mozna jedna budke dostawic kolo nich. Takiej staruszeczki nie moge w kojcu na betonowych plytkach zamykac. Ja bym umiescila na trawce. Też o tym myślałam.Ale to się musi Grażyna wypowiedzieć.Ona najczęściej bywa w schronisku i najlepiej zna nasze psiaki. Ja myślę,że takie 3 panie w podeszłym wieku miałyby fajnie razem :) Quote
__Lara Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Kto się jeszcze dołoży na hotelik dla Pani Dygusiowej? :cool3: Quote
Maszaberla Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dziekuje za zaproszenie, nie mam pieniedzy zupelnie, ode mnie 30 zl na razie jednorazowo, moze sie przyda na poczatek:oops: Dygusiowej koniecznie trzeba pomoc Quote
magda222 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Maszaberla napisał(a):Dziekuje za zaproszenie, nie mam pieniedzy zupelnie, ode mnie 30 zl na razie jednorazowo, moze sie przyda na poczatek:oops: Dygusiowej koniecznie trzeba pomoc Maszaberla kochana :loveu: Dziękujemy z całego serca :loveu: Jak Ty się tu pojawiłaś to musi być dobrze :loveu: Quote
kaja555 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 rozmiawiałm z Grązyną i Dygusiowa się nie nadaje do innych suczek :shake:, to jest trudny przypadek i najlepiej jakby była sama w kojcu. Do tej pory była w parze jedynie z samcami, ponieważ do suk może wykazywać agresję. Nie chę przestraszyć Zuzim, ale z nią nie będzie tak łatwo jak z Tosią i Balbinką. Jak w niedzielę czas pozwoli, to zobaczę ją w schronisku jaka jest. Quote
__Lara Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 kaja555 napisał(a):rozmiawiałm z Grązyną i Dygusiowa się nie nadaje do innych suczek :shake:, to jest trudny przypadek i najlepiej jakby była sama w kojcu. Do tej pory była w parze jedynie z samcami, ponieważ do suk może wykazywać agresję. Nie chę przestraszyć Zuzim, ale z nią nie będzie tak łatwo jak z Tosią i Balbinką. Jak w niedzielę czas pozwoli, to zobaczę ją w schronisku jaka jest. Ok... to musi pójść raczej do pojedynczego boksu. Maszaberlo, dzięki ciotko, że się tu zjawiłaś :loveu: podtrzymuj nas chociaż na duchu, jak możesz to zaproś inne ciotki :lol: Quote
agata51 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 kaja555 napisał(a):agata - zapomniałam zapytać - ta kwota na allegro biednego Lorda przechodzi na Dygusiową czy odesłać Ci na konto dla jakiegoś innego psiaka? Trzymaj ją dla Dygusiowej. :lol: Quote
magda222 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Nie chcę tu uprawiać czarnowidztwa,ale musimy pamiętać,że Dygusiowa nie jest młodą i piękną sunią w typie jakiejś rasy i może spędzić u zuziM wiele czasu. Dlatego osoby,które deklarują jej utrzymywanie muszą się z tym liczyć. ZuziuM,a jeśli sunia trafi do Ciebie to będzie wyprowadzana na spacerki? Quote
__Lara Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 magda222, zgadzam się w 100%. Ciotki, pomóżcie rozsyłać zaproszenia na ten wątek :-( Quote
zuziaM Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 magda222 napisał(a):Nie chcę tu uprawiać czarnowidztwa,ale musimy pamiętać,że Dygusiowa nie jest młodą i piękną sunią w typie jakiejś rasy i może spędzić u zuziM wiele czasu. Dlatego osoby,które deklarują jej utrzymywanie muszą się z tym liczyć. ZuziuM,a jeśli sunia trafi do Ciebie to będzie wyprowadzana na spacerki? No oczywiscie, ze tak. Moi tymczasowicze z kojcow maja spacery 4-5 x dziennie :lol:. A Semir biega luzem po ogrodzie z moimi suniami kilka godzin dziennie ( na zmiane z moimi kocicami, ktore niestety gania :angryy: ). Tosie i Balbine tez to czeka :lol:. Mysle, ze juz na dniach, bo juz sie na tyle zadomowily, ze nie beda mi zjadaly odrodzenia wiecej .... a nowe wygryzienia znalazlam przedwczoraj jeszcze :cool3:. Bo jedna zerdz musielismy cala wymienic :cool3:. Lobuzice. Ale Tosia z Balbina maja jakies 70-80 m2 powierzchni, wiec maja ruchu na razie tez sporo. I mam nadzieje, ze sie polubia z moimi Kasia, Ina i Isia i beda caly czas chodzily sobie poza zagroda razem z nimi. Przez ogrodzenie zupelnie na siebie nie reaguja. Quote
scorpio133 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Droga Laruniu i ja chetnie Ci pomoge na ten hotelik a własciwie nie ja tylko moja mama jednorazowo 20 zł. Prosze podaj tylko cała nazwe i numer konta gdzie to ma byc wysłane. Ja w poniedziałek wysyłam tez jednorazowo kwote 20 zł na Bonusa . Czekamy zatem od Ciebie na informacje odnosnie gdzie te pieniazki wysłac dla pani Dygusiowej. Mysle ze napewno sie przydadza Quote
magda222 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 scorpio133 napisał(a):Droga Laruniu i ja chetnie Ci pomoge na ten hotelik a własciwie nie ja tylko moja mama jednorazowo 20 zł. Prosze podaj tylko cała nazwe i numer konta gdzie to ma byc wysłane. Ja w poniedziałek wysyłam tez jednorazowo kwote 20 zł na Bonusa . Czekamy zatem od Ciebie na informacje odnosnie gdzie te pieniazki wysłac dla pani Dygusiowej. Mysle ze napewno sie przydadza Scorpio kochana,dziękujemy Tobie i Twojej Mamie!!! :loveu: Quote
agata51 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Lara, dorzuć do mojej deklaracji 20zł. Czy ja mam twoje konto? Dziękuję, cioteczki... :loveu: Quote
magda222 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 agata51 napisał(a):Lara, dorzuć do mojej deklaracji 20zł. Czy ja mam twoje konto? Dziękuję, cioteczki... :loveu: Agata :loveu: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ciotki, ok, to zbieramy na moje konto :p tylko ja muszę sobie wszystko rozpisać na kartce, bo pilotuję też sprawę Vertera łącznie z jego kasą na koncie, więc żeby mi się nic nie pomieszało :p dziękuję Wam bardzo :loveu: zaraz podam nr konta :lol: Quote
Bambino Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Agata51, ok. Ode mnie możecie liczyc na 30 zł. niestety tylko jednorazowo. Co miesiąc mogę dac 5 zł. Rany ale wstyd. :oops: Może jak nie będę rozrzutna to dojdę do 10 zł/m-c. Napiszę do Poker - ona robi fantastyczne bazarki, na których jest zawsze kupa pieniędzy. A może dziewczyny, które aktywnie udzielają się na n-k podesłałyby linki do organizowanych bazarków. Nawet jeśli nie mogą aktywnie licytowac, bo nie są zalogowane na dogo, to przecież mogą dogadac się z tą, która link na n-k podesłała. Chyba dobrze myślę ? PS pomysł,żeby brac sianoskie ciotki z bazarków wart jest nobla. :diabloti: Lara ja chyba nie mam Twojego konta - ale ja wpłaciłabym dopiero wtedy, jak będzie wiadomo, że Pani Dygusiowa wychodzi ze schronu. 30 zł. jednorazowo i od 06/2009 po 5 zł. co m-c. OK ? Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Bambino']Agata51, ok. Ode mnie możecie liczyc na 30 zł. niestety tylko jednorazowo. Co miesiąc mogę dac 5 zł. Rany ale wstyd. :oops: Może jak nie będę rozrzutna to dojdę do 10 zł/m-c. Napiszę do Poker - ona robi fantastyczne bazarki, na których jest zawsze kupa pieniędzy. A może dziewczyny, które aktywnie udzielają się na n-k podesłałyby linki do organizowanych bazarków. Nawet jeśli nie mogą aktywnie licytowac, bo nie są zalogowane na dogo, to przecież mogą dogadac się z tą, która link na n-k podesłała. Chyba dobrze myślę ? PS pomysł,żeby brac sianoskie ciotki z bazarków wart jest nobla. :diabloti: Lara ja chyba nie mam Twojego konta - ale ja wpłaciłabym dopiero wtedy, jak będzie wiadomo, że Pani Dygusiowa wychodzi ze schronu. 30 zł. jednorazowo i od 06/2009 po 5 zł. co m-c. OK ? Jasne, pasuje :loveu: dzięki :loveu: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ciotki, to może zbierzmy narazie co najmniej 300zł stałych deklaracji, a potem będziecie wpłacać, ok? Nie wpłacajcie jeszcze (mimo, że wysłałam nr konta). Aha, i warto by ją zapisać jeszcze do jakichś hoteli. Quote
scorpio133 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Lara ja Ci wysle pieniazki - napisze ze dla Dygusiowej co zrobisz to Ty bedziesz wiedziała najlepiej:loveu: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 scorpio133 napisał(a):Lara ja Ci wysle pieniazki - napisze ze dla Dygusiowej co zrobisz to Ty bedziesz wiedziała najlepiej:loveu: Hm... dobrze, najwyżej pieniążki zamrożę i będą czekać na Panią Dygusiową :loveu: Quote
magda222 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Dziewczyny....jesteście kochane :loveu: Quote
Recommended Posts