mgie Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Chętnych na Dygusiową jak nie było tak nie ma :shake: Quote
__Lara Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 mgie napisał(a):Chętnych na Dygusiową jak nie było tak nie ma :shake: Niestety :( :( Quote
agata51 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 __Lara napisał(a):Szczeniaczki wszelkiej maści owszem... ale jamnika??? zresztą wybaczcie, ale ja mam już złe podejście do ludzi, którzy chcą tylko szczeniaka :-( Lareńko, kochanie, są i jamniczki szczeniaczki, uwierz mi. Nie możemy mieć pretensji do ludzi, że chcą zaadoptować szczeniaka. Mają prawo. W końcu szczeniaczki też chcą mieć domki! Chwała ludziom, którzy szukają jamniczków w schronisku a nie w jakiejś pseudohodowli. A może jednak spróbować z hotelikiem? Np. u mariamc? Dygusiowa jest średniaczkiem - to jakieś 300zł/mies. To straszne - umrzeć, nie wiedząc, jak pachnie trawka. Quote
maarit Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 A potem i te szczeniaczki trafiają gdzieś do lasu albo do schroniska- jak już podrosną albo znudzą się dzieciom. To w ludziach leży problem nie w rasie czy wieku psów. Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Gonia13 napisał(a):A potem i te szczeniaczki trafiają gdzieś do lasu albo do schroniska- jak już podrosną albo znudzą się dzieciom. To w ludziach leży problem nie w rasie czy wieku psów. Właśnie, zgadzam się. Po prostu wiem jak jest na akcjach u nas comiesięcznych w SCC - dużym centrum handlowym. Tam też są szczeniaki do adopcji... i jak są szczeniaki to jest największe zainteresowanie, zaraz pisk, dzieci, gromada, tłumy... psy idą szybko... a te starsze już niestety takim wzięciem się nie cieszą :shake: jeszcze jak słyszę takie coś - inna kobieta - że ona chce szczeniaka, ale chce też wiedzieć jaki wyrośnie... to jak jej mówię żeby wzięła sobie psa 2-3 letniego to bedzie wiedziała jaki jest piesek już wyrośnięty to nie, ona nadal podtrzymuje, że chce szczeniaka... no i chce wiedzieć jak będzie wyglądał za rok.... :flop: Quote
kaja555 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 eh, te wymagania. Dygusiowej skończyłosię allegro, było dość dużó wyświetleń, ale znowu nic z tego nie wyszło. Może coś zmienić? Tylko nie wiem co... Quote
agata51 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 kaja555 napisał(a):eh, te wymagania. Dygusiowej skończyłosię allegro, było dość dużó wyświetleń, ale znowu nic z tego nie wyszło. Może coś zmienić? Tylko nie wiem co... Na dniach podeślę ci kasę - pustawo zrobiło się w skarbonce. Wielokrotność 13zł, tak? Co tu zmieniać - albo ktoś się w niej zakocha albo nie. Quote
kaja555 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 12zł za 2 tygodnie. A no w skarbonce pusto, ja tez ogłaszam psiura ktorego znalazłąm w piatek i moją firmową starą kotkę na wyróżnionym już od miesięcy i nic :shake: Musimy znależć rodzinę, co weżmie starego psa i starego kota i wtedy damy sobie spokój z allegro :evil_lol: Quote
agata51 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 "Rodzina, rodzina, rodzina, rodzina, ach rodzina! Rodzina nie cieszy, nie cieszy, gdy jest, lecz kiedy jej ni ma, samotnyś jak pies." Ot, tak mi się przypomniało... Quote
kaja555 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 nowe allegro: Psy: Suczka Dygusiowa. Czy umrze w schronisku? (665879405) - Aukcje internetowe Allegro Quote
agata51 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Kaju, dzisiaj powinien pójść przelew. A biedna Dygusiowa pewnie marznie... :-( Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 agata51 napisał(a):Kaju, dzisiaj powinien pójść przelew. A biedna Dygusiowa pewnie marznie... :-( Nawet nie mów Agato :( :( :placz: Słuchajcie, a może ściągniemy tu ciotki i zrobimy akcję na uzbieranie pieniążków na hotel? Quote
agata51 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 To co, Lara, ściągamy? Lubię takie beznadziejne akcje! Które ciotki bierzesz? Ja rezerwuję dla siebie te z wątku Ariela. Czarno widzę, bo one są najczęściej nagabywane, robią, co mogą, ale w portmonetce coraz puściej, że o portfelu nie wspomnę. Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 agata51 napisał(a):To co, Lara, ściągamy? Lubię takie beznadziejne akcje! Które ciotki bierzesz? Ja rezerwuję dla siebie te z wątku Ariela. Czarno widzę, bo one są najczęściej nagabywane, robią, co mogą, ale w portmonetce coraz puściej, że o portfelu nie wspomnę. Ok, jedziemy :diabloti: ja łapię wszystkie ciotki jakie się da, z różnych wątków :evil_lol: ( wchodź na bazarki i patrz, która dziana = robi duże zakupy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:). Zbieramy pieniążki na Dygusiowy hotelik! :multi: Quote
ciapuś Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Na razie pojawiam sie na wątku,finansowo niestety pomóc nie mogę ,ale służę każdą inną pomocą Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ciapuś napisał(a):Na razie pojawiam sie na wątku,finansowo niestety pomóc nie mogę ,ale służę każdą inną pomocą witamy :loveu::multi: Quote
Certusowa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Sluchajcie, czy Dygusiowa ma szanse na hotelik jakis? Nie mam mozliwosci czasowych czytania calosci jej historii. Czy ona sie nadaje do hoteliku? jak dalece jest socjalizowana? chodzi o stosunek do ludzi i innych psow. Ja sie moge zdeklarowac na co miesiac 20 zl, jesli bedzie szansa na hotelik. Musicie mi sie jednak potem przypomniec, bo mam za duzo watkow i wplat. Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Certusowa napisał(a):Sluchajcie, czy Dygusiowa ma szanse na hotelik jakis? Nie mam mozliwosci czasowych czytania calosci jej historii. Czy ona sie nadaje do hoteliku? jak dalece jest socjalizowana? chodzi o stosunek do ludzi i innych psow. Ja sie moge zdeklarowac na co miesiac 20 zl, jesli bedzie szansa na hotelik. Musicie mi sie jednak potem przypomniec, bo mam za duzo watkow i wplat. Dziękujemy :loveu: właśnie zbieramy na hotelik dla niej... ona musi wyjść ze schronu i poznać wreszcie inne życie. Nie możemy jej zostawić w schronisku! Spisuję pierwszą deklarację :loveu: Certusowa 20zł Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='mgie']Może zmieńcie tytuł,więcej osób wpadnie :cool3: A kto założył wątek??? Prosimy o zmianę tytułu - zbieramy na hotel dla Dygusiowej! :loveu: Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='ciapuś'] tak na szybko może się przyda Dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts