Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Agata, jak musimy czekać na cud, to musimy :( ehhh...

A masz lepszy pomysł? Nie wierzę, że uda nam się zebrać kasę na hotelik. Tylko muszę kogoś o ogłoszenia poprosić. Dużo ogłoszeń.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
A masz lepszy pomysł? Nie wierzę, że uda nam się zebrać kasę na hotelik. Tylko muszę kogoś o ogłoszenia poprosić. Dużo ogłoszeń.

No właśnie wiem, że o finanse jest ciężko, większość ciotek spłukana... pozostają ogłoszenia.

Posted

__Lara napisał(a):
Podnoszę wąteczek!

Oj, cieniutki ten nasz wąteczek!

Przez dwa dni córcia nie dopuszczała mnie do komputera - sesja się zbliża! :angryy:
Jutro, pojutrze uproszę którąś z cioteczek o ogłoszenia.

Posted

Ogłoszenia :

offer.pl
alegratka.pl
petsy.pl
adopcje.org
petworld.pl
pineska.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
przygarnijzwierzaka.pl
cafeanimal.pl
bono-polska.pl
katowice.gumtree.pl
warszawa.gumtree.pl
ogloszenia.interpress.net.pl
aukcjezwierzat.pl
animalsmarket.com
marketzwierzat.eu
gielda-zwierzat.eu
sprzedam-psa.pl
polskiehodowle.pl
psy-koty.info

Kochana,suczka Dygusiowa. Pomóż odmienić jej los. Zobacz! Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy

Kochana,suczka Dygusiowa. Pomóż odmienić jej los. Zobacz! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Dygusiowa - Zwierzaki - cafeanimal.pl

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Posted

Dopiero dzięki Tobie dowiedziałam się o tym wątku. Wcześniej go nie zauważyłam. A ta suczka już tyle czasu czeka na dom. :shake:
Alegratkę już wyróżniłam.

Posted

Mogłaby ta nasza Dygusiowa znaleźć już swojego Ludzia....oj...na pewno oddalaby z nawiązką całą miłóść, jaka jest w niej..i wdzieczność...tylko czy ktoś zechce ją przyjąć pod swój dach??Tyle ogłoszeń.....:-(:-(

Posted

gonia66 napisał(a):
Mogłaby ta nasza Dygusiowa znaleźć już swojego Ludzia....oj...na pewno oddalaby z nawiązką całą miłóść, jaka jest w niej..i wdzieczność...tylko czy ktoś zechce ją przyjąć pod swój dach??Tyle ogłoszeń.....:-(:-(

No mogłaby... :( najlepiej to by było ją wyciągnąć do hotelu, ale to znowu kasa :(

Posted

agata51 napisał(a):
Kurczę, może kogoś poruszy jej pieski los.

Agata... ja mam coraz bardziej dość ludzi... dziś miałam takie dwa telefony w sprawie szczeniaków, że mnie krew zalewa :angryy: czasami to nie wiem czy dla tych psów nie jest lepszy schron, z towarzyszem w klatce niż taki towarzysz w postaci bezdusznego człowieka :angryy:

Posted

Lara, nie przestawaj kochać ludzi, bo w końcu i psów będziesz miała dosyć. Sama miłość do psów nie wystarczy - bez ludzi im nie pomożemy. Trzeba po prostu szukać tych bardziej ludzkich. A że po drodze trafisz na potwory w ciele człowieka? To nieuniknione. Such is life, jak to mówią. Ja już stara jestem, to wiem. Ale za to jak znajdziesz wśród nich jakiś diamencik albo perełkę (nie widać jej, ale ona jest w środku), to żyć nie umierać, chce się żyć i life forever!

Co to za szczeniaki? :lol:

Posted

[quote name='agata51']Lara, nie przestawaj kochać ludzi, bo w końcu i psów będziesz miała dosyć. Sama miłość do psów nie wystarczy - bez ludzi im nie pomożemy. Trzeba po prostu szukać tych bardziej ludzkich. A że po drodze trafisz na potwory w ciele człowieka? To nieuniknione. Such is life, jak to mówią. Ja już stara jestem, to wiem. Ale za to jak znajdziesz wśród nich jakiś diamencik albo perełkę (nie widać jej, ale ona jest w środku), to żyć nie umierać, chce się żyć i life forever!

Co to za szczeniaki? :lol:

Agato, dzięki za słowa wsparcia :lol: ale czasami nachodzą mnie chwile zwątpienia w człowieka... ale masz rację, zgadzam się z Tobą :)

A szczeniaki z katowickiego schroniska :) w sumie to wolałabym jednak ogłaszać starsze psy, bo na szczeniaki się często rzucają ludzie nieodpowiedzialni, ale też są ciągle w schronisku, a potem jak wyrosną to dopiero nikt się nimi nie interesuje :( powiem wprost: jedna kobieta zadała mi pytanie czy jest może w schronisku szczeniak jamnika... miałam już ochotę jej odpowiedzieć: tak, a nawet 10 takich szczeniaków, prowadzimy pseudohodowlę, chętnie sprzedamy... ale się powstrzymałam... mówiłam jej, że jamniki to są starsze w schroniskach, u nas - w Katowicach - akurat nie ma teraz żadnego, a szczeniaka... tego już jej nie mówiłam, ale wiadomo, trzeba kupić z hodowli... nie wiem jak mógłby się znaleźć szczeniak jamnika w schronisku... chyba, że byłaby ciężarna jamniczka... ale to rzadkie przypadki.... przecież schron to przechowalnia psich nieszczęść, a nie fabryka psów rasowych...

Posted

Lara, i szczeniaczki jamniczki trafiają do schronów. Szczeniaczki wszelkiej maści. :-(

Ja nie wiem, czy lepiej być szczeniakiem w schronisku, czy staruszkiem. Chyba wszystko jedno - byle domek znaleźć! :lol:

Posted

agata51 napisał(a):
Lara, i szczeniaczki jamniczki trafiają do schronów. Szczeniaczki wszelkiej maści. :-(

Ja nie wiem, czy lepiej być szczeniakiem w schronisku, czy staruszkiem. Chyba wszystko jedno - byle domek znaleźć! :lol:

Szczeniaczki wszelkiej maści owszem... ale jamnika??? zresztą wybaczcie, ale ja mam już złe podejście do ludzi, którzy chcą tylko szczeniaka :-(