Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gonia66 napisał(a):
BArdzo bardzo bym chciala jeszcze dla tej "wdówki" znaleźć coś....tylko czy to mozliwe???:razz:

Chyba narazie tylko hotelik, bo nie wiem czy cosik znajdziemy, w sensie ds... tylko gdzie szukać tego dt/ hoteliku?? macie jakiś pomysł?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Chyba narazie tylko hotelik, bo nie wiem czy cosik znajdziemy, w sensie ds... tylko gdzie szukać tego dt/ hoteliku?? macie jakiś pomysł?

Pomysłów to ja mam kilka...tylko możliwości mniej....po pierwsze KASA...czy znalazloby sie deklaracji na ok 300zł????..jeśli tak- to zaraz zabieramy się za poszukiwania platnego tymczasu....:roll:

Posted

Do poniedziałku jestem zarżnięta czasowo. Może któraś z was uśmiechnie się do Majqi o wzruszający tekst? Ja ją tak często nagabuję, że aż mi głupio. :oops: A potem do Brysio, Isadory7, Marinki, Ola_la o ogłoszenia. Nie chcę się wami wyręczać, ale naprawdę nie mam czasu. :shake:

Posted

Ja też jestem teraz ograniczona czasowo. Jeśli chodzi o tekst do allegro to zawszę mogę napisać, też mi to nieźle wychodzi ;)

A jakie psina ma ogłoszenia??

Posted

Agatko już piszę. Dane z postu pierwszego niewiele się zmieniły po za tym, że sunia ma już ok. 12-u lat.

Dalej jest nieufna i podchodzi do ludzi z dystansem.

Ogłaszana jest na: "tyskiej stronce www.tychy.schronisko.net/", "adopcji.org", "psy i my", i ktoś robi jej ogłoszenia "allegro", ale nie wiem kto (dziękuję :loveu:), jest też pokazana na "naszej klasie", na profilu tyskiego schroniska.

Wszystkie zdjęcia Dygusiowej są na jej albumie:
Picasa Web Albums - grazyna9915 - P 0147 - Dygu...

Posted

Dziękuję, Grażynko! Allegro robi kaja555.

Lara, przepraszam, że nie pomyślałam o tobie. :oops: Pisz tekścik, kochana.
Jak będzie gotowy, poprosimy Brysio o ogłoszenia. Chyba, że ty byś chciała. :lol:

Posted

[quote name='agata51']Dziękuję, Grażynko! Allegro robi kaja555.

Lara, przepraszam, że nie pomyślałam o tobie. :oops: Pisz tekścik, kochana.
Jak będzie gotowy, poprosimy Brysio o ogłoszenia. Chyba, że ty byś chciała. :lol:

To ja zrobię tekst w najbliższych dniach, i tu go wkleję, a o ogłoszenia możemy poprosić Brysio ;)

Posted

Ja bym tę love story wykorzystała. Muszę przeleć wątek. Zdaje się, że po śmierci Dygusia Dygusiowa nową miłość znalazła. Ona po prostu musi kogoś kochać! Zobaczcie, ile miłości ma w oczach.

Posted

kaja555 napisał(a):
tak, ona teraz jest z innym psem w boksie, ale nie pamiętam z jakim :oops:

Kolejny flirt, kolejna miłość:loveu: to dobrze, nie jest tam samotna :)

Posted

Prawdę mówiąc, jedyne co mi przychodzi do głowy to ogłoszenia (duuuuużo) i wiara w cud.

We wtorek kończy się wyróżnione allegro, znów muszę zajrzeć do skarbonki, a tam już dno widać.

Posted

kaja555 napisał(a):
agata, ale mi przesłałąś na 2 allegra, więc jeszcze na jedno spoko jest ;)

Uf, odetchnęłam! ;) Kaju, daj mi znać, jak będzie się kończyło.