Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze raz przypominam, że z wpłatami zalegają:

scorpio133 (2 x 20 zł)
bambino (1 x 5 zł)
Jasza (2 x 10 zł)
Coronaaj (1 x 40 zł)
aneta355 (2 x 10 zł)

Dostałam PW od bambino, że wycofuje od lipca swoją deklarację.

Posted

Jezeli chodzi o moja deklaracje to wszystko jest napisane na stronie 170 post 1695. , kiedy to cioteczka Laurka wszystko wyjasnia. Bardzo prosze przeczytac i wiecej nie pisac ze zalegam z wpłatami, gdyz jak mogłam to zawsze wysyłałam duzu wczesniej.Przepraszam, ale jeszcze nie mam siły wejsc na dogo. Laurko Kochana Ty wiesz o czym pisze. Zycze kochanej Dagusi, aby znalazła szczesliwy i kochajacy domek.

Posted

[quote name='scorpio133']Jezeli chodzi o moja deklaracje to wszystko jest napisane na stronie 170 post 1695. , kiedy to cioteczka Laurka wszystko wyjasnia. Bardzo prosze przeczytac i wiecej nie pisac ze zalegam z wpłatami, gdyz jak mogłam to zawsze wysyłałam duzu wczesniej.Przepraszam, ale jeszcze nie mam siły wejsc na dogo. Laurko Kochana Ty wiesz o czym pisze. Zycze kochanej Dagusi, aby znalazła szczesliwy i kochajacy domek.[/QUOTE]

Scorpio133 przepraszam jeśli poczułaś się urażona.
Musiałam przeoczyć ten post.

[quote name='APSA']Poprosiłam ZuzięM, żeby przekazała na konto Dagusi 25 zł z nadpłaty, która została po Bubci ['].[/QUOTE]

APSA bardzo bardzo dziękujemy.

Posted

Czy Dagusia ma jakieś aktualne ogłoszenia? czy ostatnie są z lutego?
Lara i jakbyś mogła uzupełnić kontakt do ogłoszeń w pierwszym poście:lol:

Posted

[quote name='anett']Czy Dagusia ma jakieś aktualne ogłoszenia? czy ostatnie są z lutego?
Lara i jakbyś mogła uzupełnić kontakt do ogłoszeń w pierwszym poście:lol:[/QUOTE]

Agata51 wykupiła właśnie dla Dagusi pakiet ogłoszeń.
Czekam tylko na informację od _Lary ile mam za niego przelać kasy.

Posted

Kochani, przepraszam Was za opóźnienia. Jutro mam obronę magisterki, a jeszcze w sobotę musiałam uśpić moją kochaną chomiczkę, strasznie mi źle bez niej :( tak jak napisała agata, po wtorku będę bardziej dostępna, wtedy wszystko nadrobię.

Posted

[quote name='magda222']Agata51 wykupiła właśnie dla Dagusi pakiet ogłoszeń.
Czekam tylko na informację od _Lary ile mam za niego przelać kasy.[/QUOTE]

...czyli Dagusia będzie miała ogłoszenia? Pytam, bo też chciałem jej pakiet zamówić...

Posted

[quote name='UBOCZE']...czyli Dagusia będzie miała ogłoszenia? Pytam, bo też chciałem jej pakiet zamówić...[/QUOTE]

Tak :) Będzie miała pakiecik od cioci agaty51 :)
Dziękujemy wujku za dobre chęci :)