niteczka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 mgie napisał(a):Ogłoszenia alegratka (wyróżniona dzięki Niteczce ;)) Nie tylko Dygusiową udało się wyróżnić. :multi:Nie ma to jak owocna współpraca.;) Quote
Piromanka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Przelałam 40 zł dla Dygusiowej. Oby Ci się poszczęściło maleńka :loveu: Quote
aneta355 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Proszę o konto, dobrych snów Pani Dygusiowej życzę :sleep2: Quote
agata51 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 koss napisał(a):przeleję w poniedziałek ...dobrze:oops: Kiedy tylko chcesz, cioteczko! :lol: Quote
Bambino Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Agata51 ( w zastępstwie Lary) - a ja nie mam konta Lary !!!!!!!! Quote
agata51 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Niemożliwe!!! Co za niedopatrzenie! Już lecę! Quote
Bambino Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 agata51 napisał(a):Niemożliwe!!! Co za niedopatrzenie! Już lecę! Dzięki , dostałam. Idę spac, bo muszę wstac o 6. :shake: Quote
Jasza Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Jak Lara wróci to padnie z wrażenia! Ja w końcu też przelewam! Quote
Ra_dunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ależ tu ruch :loveu: Świetnie - należy się Dygusiowej :multi: Quote
kaja555 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ale się kroi niespodzianka dla Dygusiowej :razz: się panna nawet nie spodziewa... A dziewczyny, a co z transportem no i kto podpisze umowe w schronisku? Ktoś musi podpisać, że ją adoptuje. Biorąc pod uwagę fakt, że Dygusiowa może niedożyć DS, może to być jedyny prawny właściciel Dygusiowej. Sprawa jest poważna, a w schronisku trzeba podpisać dokument. Mam nadzieję, że wszyscy tutaj jesteśmy poważni i będziemy płacić stałe deklaracje, bo były już wątki, gdzie po roku większość darczyńców się wycofała z wpłat, a pies został na lodzie. Sorry że w tak radosnej chwili ja tak z grubej rury czarną przyszłość rysuję, ale są takie przypadki i trzeba wszystko brać pod uwagę. Quote
agata51 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 O transporcie pomyślimy, jak Lara wróci. Czy Grażyna i Grzecho mogą być brani pod uwagę? Jeśli nic lepszego się nie wymyśli, ja Dygusiową wyadoptuję. Jestem wyjątkowo poważną osobą ;) (chociażby ze względu na wiek :cool3:), a poza tym Dygusiowa tak troszeczkę moja jest. Kaju, niech no któryś z darczyńców (któraś z darczyniek?) spróbuje się wycofać! Macki Dogorry sięgają dalej niż Tychy! Nie widzę takiego/takiej, który/a się odważy! Quote
psiulka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 agata51 napisał(a):Czekamy, ale grosiki wpłacać możemy. Komu nr konta, komu?! :evil_lol: Mi! :cool3: Co miesiąc mogę przelać tak 5-10zł, to w sumie nieduża kwota, ale zawsze "coś". I ogłoszenia mogę zrobić wieczorkiem, tylko chciałam spytać czy Dygusiowa ma tylko te ogłoszenia zrobione przez mgie czy jeszcze inne? Quote
agata51 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 psiulka napisał(a):Mi! :cool3: Co miesiąc mogę przelać tak 5-10zł, to w sumie nieduża kwota, ale zawsze "coś". I ogłoszenia mogę zrobić wieczorkiem, tylko chciałam spytać czy Dygusiowa ma tylko te ogłoszenia zrobione przez mgie czy jeszcze inne? Zaraz wyślę ten szczęśliwy numerek. Dziękujemy :loveu: Oprócz ogłoszeń mgie ma jeszcze jeszcze stałe allegro od kaja555. Quote
Rybka_39 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 agata51 napisał(a):Najważniejsze, że jesteś, rybeńko. :loveu: No nie bardzo wiem jak pomóc...gdybyś miała pomysł wal jak w dym;) Quote
psiulka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dziękuję agata51, pieniążki przelane. :) Zabieram się za jakieś ogłoszenia. Quote
agata51 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 psiulka napisał(a):Dziękuję agata51, pieniążki przelane. :) Zabieram się za jakieś ogłoszenia. To ja dziękuję. :loveu: Quote
marysia55 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 agata51 napisał(a):Jeśli nic lepszego się nie wymyśli, ja Dygusiową wyadoptuję. Jestem wyjątkowo poważną osobą ;) (chociażby ze względu na wiek :cool3:), a poza tym Dygusiowa tak troszeczkę moja jest. Kaju, niech no któryś z darczyńców (któraś z darczyniek?) spróbuje się wycofać! Macki Dogorry sięgają dalej niż Tychy! Nie widzę takiego/takiej, który/a się odważy! święte słowa Agatko, już nasza w tym głowa, żeby każdy dotrzymał słowa. Pomożemy jako "Dogorra" :diabloti::diabloti: Quote
agata51 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Oooo, i tutaj nocna zmiana zaczyna działać. Jakoś raźniej z tobą, Marysiu. Quote
marysia55 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 agata51 napisał(a):Oooo, i tutaj nocna zmiana zaczyna działać. Jakoś raźniej z tobą, Marysiu. za długo to ja Ci Agatko nie pokibicuję na wątku, ślipia mi się zamykają . Ale palec na pulsie będę trzymała :mad: Quote
agata51 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Idź spać, dziewczyno Trzymaj ten swój palec na spuście ale u Dygusiowej nie trzeba. Lepiej do Kamyka zajrzyj i zrób porządek. Miłych snów Quote
Recommended Posts