Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mgie napisał(a):
Ogłoszenia

alegratka (wyróżniona dzięki Niteczce ;))

Nie tylko Dygusiową udało się wyróżnić. :multi:Nie ma to jak owocna współpraca.;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale się kroi niespodzianka dla Dygusiowej :razz: się panna nawet nie spodziewa...

A dziewczyny, a co z transportem no i kto podpisze umowe w schronisku? Ktoś musi podpisać, że ją adoptuje. Biorąc pod uwagę fakt, że Dygusiowa może niedożyć DS, może to być jedyny prawny właściciel Dygusiowej. Sprawa jest poważna, a w schronisku trzeba podpisać dokument.

Mam nadzieję, że wszyscy tutaj jesteśmy poważni i będziemy płacić stałe deklaracje, bo były już wątki, gdzie po roku większość darczyńców się wycofała z wpłat, a pies został na lodzie.

Sorry że w tak radosnej chwili ja tak z grubej rury czarną przyszłość rysuję, ale są takie przypadki i trzeba wszystko brać pod uwagę.

Posted

O transporcie pomyślimy, jak Lara wróci. Czy Grażyna i Grzecho mogą być brani pod uwagę?

Jeśli nic lepszego się nie wymyśli, ja Dygusiową wyadoptuję. Jestem wyjątkowo poważną osobą ;) (chociażby ze względu na wiek :cool3:), a poza tym Dygusiowa tak troszeczkę moja jest. Kaju, niech no któryś z darczyńców (któraś z darczyniek?) spróbuje się wycofać! Macki Dogorry sięgają dalej niż Tychy! Nie widzę takiego/takiej, który/a się odważy!

Posted

agata51 napisał(a):
Czekamy, ale grosiki wpłacać możemy. Komu nr konta, komu?! :evil_lol:

Mi! :cool3: Co miesiąc mogę przelać tak 5-10zł, to w sumie nieduża kwota, ale zawsze "coś". I ogłoszenia mogę zrobić wieczorkiem, tylko chciałam spytać czy Dygusiowa ma tylko te ogłoszenia zrobione przez mgie czy jeszcze inne?

Posted

psiulka napisał(a):
Mi! :cool3: Co miesiąc mogę przelać tak 5-10zł, to w sumie nieduża kwota, ale zawsze "coś". I ogłoszenia mogę zrobić wieczorkiem, tylko chciałam spytać czy Dygusiowa ma tylko te ogłoszenia zrobione przez mgie czy jeszcze inne?

Zaraz wyślę ten szczęśliwy numerek. Dziękujemy :loveu: Oprócz ogłoszeń mgie ma jeszcze jeszcze stałe allegro od kaja555.

Posted

agata51 napisał(a):
Jeśli nic lepszego się nie wymyśli, ja Dygusiową wyadoptuję. Jestem wyjątkowo poważną osobą ;) (chociażby ze względu na wiek :cool3:), a poza tym Dygusiowa tak troszeczkę moja jest. Kaju, niech no któryś z darczyńców (któraś z darczyniek?) spróbuje się wycofać! Macki Dogorry sięgają dalej niż Tychy! Nie widzę takiego/takiej, który/a się odważy!

święte słowa Agatko, już nasza w tym głowa, żeby każdy dotrzymał słowa. Pomożemy jako "Dogorra" :diabloti::diabloti:

Posted

agata51 napisał(a):
Oooo, i tutaj nocna zmiana zaczyna działać. Jakoś raźniej z tobą, Marysiu.

za długo to ja Ci Agatko nie pokibicuję na wątku, ślipia mi się zamykają . Ale palec na pulsie będę trzymała :mad: