Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dygusie, nie pytam jak sie macie bo wiem ze niefajnie wam w tej klatce:-( Dygusie, musi sie cos dobrego wydarzyc:lol: ze

Piekne dwa Dygusie zauwaza dobrzy ludzie
i ze juz nie beda siedziec w zimnej budzie
i ze wkrotce spac juz beda w swoim domeczku
a pan i pani beda glaskac po slicznym uszeczku

Szukamy domku Dygusiom i polecamy ich dobrym mamusiom i tatusiom:lol:

Posted

dusje napisał(a):
Dygusie, nie pytam jak sie macie bo wiem ze niefajnie wam w tej klatce:-( Dygusie, musi sie cos dobrego wydarzyc:lol: ze

Piekne dwa Dygusie zauwaza dobrzy ludzie
i ze juz nie beda siedziec w zimnej budzie
i ze wkrotce spac juz beda w swoim domeczku
a pan i pani beda glaskac po slicznym uszeczku

Szukamy domku Dygusiom i polecamy ich dobrym mamusiom i tatusiom:lol:

o tak tak..

gdzie ta Pani , gdzie ten Pan......

Posted

"gdzie jest ta ulica, gdzie jest ten dom?, gdzie jest ta ma Pani co kocham ja?'" Dyguski spiewajcie glosno:lol: Pewnego dnia ktos uslyszy i...wskaze ulice i ten dom....

Posted

A ja właśnie sobie Dygusia przypomniałam- 3 lata temu kiedy byłam w schronisku był w ostatnim boksie. Pamiętam jak mnie zauroczył swoim wspaniałym ubarwieniem, ale gdy się odwróciłam... znikł. W rzeczywistości ten psiak jest o wiele piękniejszy.

Posted

Dygusie, trzeba jakiejs akcji zeby wam pomoc bidulki. Ale jak to zrobic? Ciotki macie jakis pomysl? Dygus to taki sznaucopodobny a stad tez moze sie brac jego lek, bo wrazliwy jest. Sama mam taka bide i dopiero w domku nabral zaufania wiec wierze ze dobry domek wyleczy Dygusiowe leki.

A moze oglosic w Super Expresie? Tyle psiakow znalazlo domek dzieki opisaniu ich nieszczescia

Posted

No właśnie ja się cały czas zastanawiam nad jakąś gazetą - bo tu chyba zwykłe netowe ogłoszenia nie wystarczą - potrzebujemy jakiejś "broni masowego rażenia" :lol:

Dusje a jak się dostać do tego super expresu? miałaś z tym kiedyś do czynienia?

ja to mam ochotę pojechać zobaczyć Dygusia :placz: i chciałoby się napisać pogłaskać, ale on przecież by umarł ze strachu :-(

Posted

malawaszko, czytam super expres online i non stop sa jakies artykuly o psiakach znalezionych do adopcji. Ostatnio byly szczeniaczki i telefony dzwonily bezustannie a one znalazly domki. Mysle ze trzeba by wyslac im maila/najszybciej dojdzie/ z prosba o zainteresowanie sie redakcji Dygusiami i opublikowanie artykulu. Lzawa historia;) musi poruszyc ludzkie serca a zdjecie Dygusia i Dygusiowej na jego grzbiecie to chyba jedno z najlepiej przemawiajacych. A co do Dygusia, w schornie w Ostrowii byla sznaucia ktora zachowywala sie podobnie. Dziewczyny sadzily ze jest agresywna ale zaczeto ja oswajac/pracownik schronu/ i okazalo sie ze w domu to cudowna psina. Mysle ze Dygusiowy przypadek jest podobny choc moge sie mylic. Czy jest mozliwosc ze ktoras z wolontariuszek regularnie podkupi czyms dobrym Dygusia? Moze skusi go kawalek dobrej kielbachy. Ja postaralabym sie zareklamowac parke u nas, na sam poczatek powiesic plakacik na psim cmentarzu ale musimy jakos przekonac Dygusia do ludzi:lol: