amikat Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dygusie kochane - ten domek gdzieś jest - kto pokocha dwa stare psy? Kto da dom? Ludzie - pozwólcie uwierzyć że cuda sie zdarzają..... Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 moje mordeczki kochane na dobranoc w górę pokazać się światu!!! Quote
amikat Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Jak pytam o dom dla nich to słyszę - takie stare psy??? Po co????? Im jest dobrze w schronisku!!!! Jasne..... najlepiej zeby taki sie do więzienia z małzonka zamknął.... ale tam fajnie!!! Quote
malawaszka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ale na szczęście są też ludzie, którym to nie przeszkadza i nie patrzą tylko na siebie i na to, że będzie im przykro jak pieski odejdą po niedługim czasie, tylko uważają, że mimo wieku one też zasługują na spokój i odrobinę szczęścia!!! i takiego kogoś znajdziemy!!! Quote
malawaszka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dygusie kochane ja bym Wam nieba przychyliła :loveu: Quote
malawaszka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 marzeniem jest zobaczyć te mordeczki uśmiechnięte biegające po zielonej łące :loveu: Quote
amikat Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 albo leżące na tapczanie - hehehehe - bez tych krat!!! Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dygusie kochane - gdzieś czeka na Was wspólna ciepła kanapa!!! Quote
Rawa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No, ale właściciel też musi się ujawnić, ŚMIAŁO! :evil_lol: Quote
amikat Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 podnosimy, podnosimy i nic... gdzie konkrety???!!!1 Quote
Mada:) Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dygusie czekają, Dygusie czuwają, Dygusie proszą, Dygusie oddanie w czyjeś życie wniosą!! Dygusie chcą kochać, Dygusie chcą żyć!, Dygusie chcą DOM i szczęśliwe być! :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 o rany - ja myślałam, że Dygusie mają allegro, a to mi się pomyliło z Portosem z Katowic :oops: przejrzałam wątek i nie znalazłam allegro - robił ktoś???? Quote
Rawa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Z tego co widzę to nie posiadają allegro. Czy mógłby ktoś zrobić takowe? Quote
dusje Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dyguski, juz jestem:lol: No to teraz na kanape, hop:lol: Quote
Arlene Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dygusiątka czekają nadal. Jak cudnie wyglądaliby na takiej kanapie!... :loveu: Quote
Recommended Posts