malawaszka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 już podsyłam Weszce :multi: ahhh marzenia się spełniają i Dygusie domku siędoczekają!!! Quote
dusje Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Tak tak malawaszko:lol: jesli tylko weszka tu bedzie to jakos juz tak razem z nami do spolki domek zostanie wyczarowany:lol: To ja trzymam kciuki a jak juz wroce to pewnie tylko pomacham Dygusiom lapka:lol: Och, tak bardzo im zycze najlepszego. Cioteczki myslimy jak im pomoc:lol: Pa Dygusie i badzcie cierpliwe, cioteczki nie dadza wam zginac:lol: Quote
amikat Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ciekawe kiedy nadchodzi taki moment ze pies zwątpi w człowieka? Kiedy pies ma dosć czkania? Oby Dygusiostwu starczyło siły..... żeby doczekały... Quote
malawaszka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dygusie kochane co z Wami zrobimy??? ja oczywiście bym Was do siebie wzięła najlepiej, ale gdzie? :placz: Quote
amikat Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Domku! Domku! Gdzie ten domek dla psiej pary? Quote
weszka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Poryczałam się... jakie to smutne... i piękne jednocześnie, taka psia para. Żeby się znalazł kącik dla nich. Chcę w to wierzyć. Wstawiam ich w podpis, a jutro wrzucam na bloga (dziś już nie mam siły...) Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Serdeczne dzięki za wstawianie psiaków. Ciekawe czy na tym świecie jest ktoś tak wyjątkowy, kto by chciał się zaopiekować takimi desperatami. Quote
weszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Psia para już na blogu (link w podpisie). Może tam znajdą szczęście...? Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dygusie są w Tyskim schronisku od zawsze, tzn. od kiedy schronisko istnieje. Miejskie Schronisko dla Zwierząt w Tychach zostało otwarte 12 lipca 2001 roku. Tego dnia zostało przejętych 293 psiaki ze schroniska prowadzonego przez fundację. W tej dużej grupie były Dygusie. Niestety nie wiem od kiedy były w poprzednim schronisku. Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Przepraszam Was najmocniej ale nie wiem, czy Wam już pisałam, że na domiar złego Dygusiowi rośnie guz na nodze. W normalnej sytuacji Dyguś byłby operowany, ale rehablitacja mogła by spowodować jego zejście na zawał. Do zwykłego szczepienia trzeba łapać go na pętle. On tak bardzo, bardzo się boi. Quote
Arlene Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dygusiątka, Wam tak domu brak... Biedny, biedny Dyguś... :( Quote
malawaszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :-( pisałaś o guzie - było nawet zdjęcie :shake: jak tu znaleźć kogoś kto zaopiekuje się odpowiednio Dygusiami:placz: Quote
malawaszka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ehhh siedzę i zamiast rysować mapę myślę o Dygusiach :-(:-(:-( i jak im pomóc??? Quote
amikat Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kto chce psia zakochaną parę? Psie małżeństwo szuka domu! Quote
grazyna9915 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Wiecie, że szukamy świętej osoby? Chodzącego ideału, który na dodatek ma odpowiednie warunki i umiejętności by przygarnąć tą parkę? Quote
Arlene Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Znalezieniem kogoś takiego będzie cudem. Dwa psy. Starsze psy. O nie najlepszym zdrowiu. Dyguś z tym guzem... Nieufność. Ale jest tyle ludzi o ogromnych sercach. Trzeba mieć nadzieję, choćby jej cień, że na takiego właśnie człowieka trafimy. Quote
malawaszka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mimo wszystko cuda się zdarzają :kciuki: Quote
malawaszka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 to zdjęcia mam przed oczami 24h/dobę :-( Quote
Arlene Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Zdjęcie jest niesamowite... Dygusiowa ucina sobie drzemki na Dygusiu? Wyglądają tak, jakby byli łapa w łapę od zawsze... Quote
amikat Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Arlene napisał(a):Zdjęcie jest niesamowite... Dygusiowa ucina sobie drzemki na Dygusiu? Wyglądają tak, jakby byli łapa w łapę od zawsze... bo są....... Quote
grazyna9915 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dygusie zaczynam wierzyć w cuda. Hopsajcie do góry! Quote
Recommended Posts