Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak tak malawaszko:lol: jesli tylko weszka tu bedzie to jakos juz tak razem z nami do spolki domek zostanie wyczarowany:lol: To ja trzymam kciuki a jak juz wroce to pewnie tylko pomacham Dygusiom lapka:lol: Och, tak bardzo im zycze najlepszego. Cioteczki myslimy jak im pomoc:lol: Pa Dygusie i badzcie cierpliwe, cioteczki nie dadza wam zginac:lol:

Posted

Poryczałam się... jakie to smutne... i piękne jednocześnie, taka psia para. Żeby się znalazł kącik dla nich. Chcę w to wierzyć. Wstawiam ich w podpis, a jutro wrzucam na bloga (dziś już nie mam siły...)

Posted

Dygusie są w Tyskim schronisku od zawsze, tzn. od kiedy schronisko istnieje.
Miejskie Schronisko dla Zwierząt w Tychach zostało otwarte 12 lipca 2001 roku.

Tego dnia zostało przejętych 293 psiaki ze schroniska prowadzonego przez fundację.
W tej dużej grupie były Dygusie.

Niestety nie wiem od kiedy były w poprzednim schronisku.

Posted

Przepraszam Was najmocniej ale nie wiem, czy Wam już pisałam, że na domiar złego Dygusiowi rośnie guz na nodze.

W normalnej sytuacji Dyguś byłby operowany, ale rehablitacja mogła by spowodować jego zejście na zawał. Do zwykłego szczepienia trzeba łapać go na pętle.

On tak bardzo, bardzo się boi.

Posted

Znalezieniem kogoś takiego będzie cudem. Dwa psy. Starsze psy. O nie najlepszym zdrowiu. Dyguś z tym guzem... Nieufność.
Ale jest tyle ludzi o ogromnych sercach.
Trzeba mieć nadzieję, choćby jej cień, że na takiego właśnie człowieka trafimy.