amikat Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Taka piekna para zakochanych psów. Czy nikt nie chce zeby tak jak siebie pokochały swojego człowieka..... Quote
amikat Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Na pierwszą strone - niech ktoś je zobaczy Quote
Mada:) Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Pańtwo Dygusiawscy marzą o domku niesłychanie bardzo!! Ale czy kogoś to wzruszy? :shake: Quote
amikat Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dygusiowie na pierwszą niech was ktos zauważy..... Quote
dusje Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dygusie, gorka jest wasza:lol: Kto da Dygusiom przytulny kat? Moze gdzies jest jakas ciotunia od was z kawalkiem miejsca dla tych cudownych psiakow? Quote
dusje Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dygusie, nie martwcie sie........o godzinie 23.43 jest ktos kto o was pamieta:lol: Pokazcie sie wszystkim, jestescie cudowni i wierze w to ze jest dla was obojga ten wymarzony kawalek ziemskiej polaci. kochani, kto zna w rodzinie lu wsrod znajomych kogos kto ma juz ten wymarzony kawalek i chcialby przygarnac Dygusiowa pare? Zajma niewiele miejsca, poprosza o troszke jedzonka i przytulanko. Beda wiernie sluzyc, pokochaja psim sercem bezinteresownie. Pomozcie Dygusiom:lol: Kochani, spojrzcie na ta pare: zdjecie post nr 3 Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 popłakałam się jak zobaczyłam to zdjęcie :placz::placz::placz: cudowne skrzywdzone psiaki - nie miałabym serca chyba ich rozdzielać... Dzięki Dusje za link Quote
dusje Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 malawaszko, pojawilas sie, Ty jak zwykle niezawodna:lol:polegaj jak na Zawiszy to chyba to haslo ktore oddaje Twoje zaangazowanie. A skoro juz takie mamy zgrupowanie :lol:wiec podnosimy Dygusie z wieksza sila:lol: Psiaki, do gory leb, znajdzie sie dom, musi!!!!! Dygusie, na gore:lol: Quote
dusje Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 malawaszka napisał(a): popłakałam się jak zobaczyłam to zdjęcie :placz::placz::placz: cudowne skrzywdzone psiaki - nie miałabym serca chyba ich rozdzielać... Dzięki Dusje za link malawaszko droga,patrzac na te fote, widze mojego fajtlape sznaucopodrobionego i Toske - pare nierozlaczna. A przeciez oboje spotkali sie przypadkowo i juz bez siebie nie potrafia istniec. Dygusiom trzeba tego samego. Kto czyta, niech nie watpi i szuka dla nich domku:lol: Quote
amikat Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nie watpimy!!! Szukamy - bo nie takie CUDA sie zdarzają, no nie? W życiu ludzi z ta wiernoscią różnie bywa - a tu psia para - "stare dobre małżeństwo" !!! Quote
danka1234 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Do góry pieseczki -czas żeby się domek pokazał Quote
Arlene Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Kto da Im domek, nie rozłączy, pokocha, pokaże, że nie jest tak źle być psem??? Quote
dusje Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 malawaszko:lol:mnie juz pora pakowac manatki i meldowac sie niebawem w Szczecinie:lol:Pukaj prosze do dobrych drzwi;)Dygusiom przyjaznych, Okey? A moze zaprosisz weszke:lol: tutaj na wateczek, ona tez ma czarodzoejska lapke Quote
Recommended Posts