Jomar Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 irenaka napisał(a):Epe! Dziękuję za miłe słowa. Dziewczyny do mnie napisały. Problem w tym, że w czwartek ne zdążyłam zadzwonić do babki i miałam to zrobić w piątek po pracy. I zanim to zrobiłam, to okazało się, że pani właśnie od czwartku ma już psa. Ręce mi opadły. Wczoraj miałam fatalny dzień i fakt, że Dino stracił dom mnie dobiło. Dokładnie. Poza tym na innym wątku szukałam dla Dinusia transportu. Gdyby irenaka sprawdziła, że jest ok, były szanse na transport na poniedziałek. Gdyby nie wyszedł rozważałam w przyszłą sobotę zawiezienie go do Krakowa. Miałam nawet sponsora na podróż w jedną stronę (moją przyjaciółkę). Z drugiej strony, Pani mi mówiła, że szukała takiego pieska od dwóch miesięcy i tak naprawdę nie wiemy w jakiej sytuacji wzięła tamtego. Może był w nagłej potrzebie. No cóż szczęściarz z niego. Quote
Asia_Klero Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Jejq Dino pewnie mysli,ze jest juz w swoim domu ale tak naprawde to nie ma takiego swojego prawdziwego wlasciciela do konca zycia...takie to smutne:placz: Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 to smutne,ale chyba większą przykrość będzie miała Jomar, przez tyle czasu tak sie przywiązała...:( Quote
Mysia_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 sytuacja trudna i dla Jomar i dla Dinusia, jeśli się rozstaną..... Quote
Mysia_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 a nikt w ostatnim czasie o Dinusia nie pytał? Miałam wrażenie, że tak jakby drgneło w jego sprawie :roll: Quote
Jomar Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nikt o Dinusia nie pytał. Sylwestra Dinuś przespał bardzo ładnie. Trochę się wystraszył huków o 24.00, ale było w porzdku. Poza tym w Święta i dodatkowo wczoraj z rodziną i znajomymi i sąsiadami (a własciwie sąsiadkami) ustaliśmy, że Dinuś u mnie zostaje na zawsze. Mam nadzieję, że pomoc ww nie będzie potrzebna, ale w razie czego mam zadeklarowaną. Quote
Mysia_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jomar dla Dinusia to chyba najwspanialsze co mógłby usłyszeć :loveu: Quote
Asia_Klero Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dokladnie:loveu:Najwspanialsze co mogl dostac na swieta-swoj prawdziwy domek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts