Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irenaka napisał(a):
Epe!
Dziękuję za miłe słowa.
Dziewczyny do mnie napisały.
Problem w tym, że w czwartek ne zdążyłam zadzwonić do babki i miałam to zrobić w piątek po pracy.
I zanim to zrobiłam, to okazało się, że pani właśnie od czwartku ma już psa.
Ręce mi opadły. Wczoraj miałam fatalny dzień i fakt, że Dino stracił dom mnie dobiło.

Dokładnie.
Poza tym na innym wątku szukałam dla Dinusia transportu. Gdyby irenaka sprawdziła, że jest ok, były szanse na transport na poniedziałek. Gdyby nie wyszedł rozważałam w przyszłą sobotę zawiezienie go do Krakowa. Miałam nawet sponsora na podróż w jedną stronę (moją przyjaciółkę).
Z drugiej strony, Pani mi mówiła, że szukała takiego pieska od dwóch miesięcy i tak naprawdę nie wiemy w jakiej sytuacji wzięła tamtego. Może był w nagłej potrzebie. No cóż szczęściarz z niego.

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nikt o Dinusia nie pytał. Sylwestra Dinuś przespał bardzo ładnie. Trochę się wystraszył huków o 24.00, ale było w porzdku.
Poza tym w Święta i dodatkowo wczoraj z rodziną i znajomymi i sąsiadami (a własciwie sąsiadkami) ustaliśmy, że Dinuś u mnie zostaje na zawsze. Mam nadzieję, że pomoc ww nie będzie potrzebna, ale w razie czego mam zadeklarowaną.