Jomar Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Komu mogę przesłać zdjęcia Dinusia? A w ogóle, gdzie jesr jakaś instrukcja, jak się wkleja zdjęcia? Powinnam się wreszcie sama nauczyć. Quote
Isadora7 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Jomar']Komu mogę przesłać zdjęcia Dinusia? A w ogóle, gdzie jesr jakaś instrukcja, jak się wkleja zdjęcia? Powinnam się wreszcie sama nauczyć. Zawsze niezmiennie możesz wysłąć do mnie przypomne maila: patyk@cad.pl A tutaj jest temat z instrukcją: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111821 :cool1: Quote
Asia_Klero Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 To nie jest trudne:D:Dtakie wklejanie:D mnie tego Mysia nauczyła:D Quote
Isadora7 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [FONT=Century Gothic]Dinuś zaprasza do obejrzenia swojego albumu Nr 1[/FONT] kliknij na zdjęcie aby przejść do albumu :cool1: Quote
Isadora7 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Będzie jeszcze jeden albumik Dinusia, jak sie obrobię z ogłoszeniami i grafikami dla psiaków. Quote
Jomar Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Isadora dziękuje. Przy następnych zdjęciach postaram się nauczyć wklejać. Quote
jusstyna85 Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 o jak mu dobrze.....:) Porobie jutro nowe ogłoszenia z tymi zdjęciami... Czy os,która robiła allegro nadal to obi? Quote
pati Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jomar napisał(a): Poza tym będę potrzebowała gdzieś go przechować przez 2 tygodnie od 28 września do 12 października, ponieważ wyjeżdżam, a koleżanka narazie nie dała się przekonać do opieki nad dwoma psami. Mam nadzieję, że mi sie uda jednak ją pzrekonać, ale na wszelki wypadek muszę zacząć czegoś szukać. . no wiesz ciotka a ja to co? :mad: Dawaj chlopaka do nas jak nic nie wyjdzie Quote
Jomar Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Pati, jeszcze Ci się chłopak spodoba i nie będziesz chciała oddać :lol:. A tak naprawde, to mam nadzieję, że jednak koleżanka zajmie się dwoma psiakami. Quote
Jomar Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Byłam dzisiaj na badaniach kontrolnych z Dino u dr. Niziołka. Już będę mu zmniejszała dawki Theoventu, a jeżeli nic się nie zadzieje, to mniej więcej za miesiąc zostanie zmniejszona dawka do 1/2 tabletki raz dziennie. Jeżeli inne badania nie wykażą żadnych przeciwwskazań, to Dina można byłoby wykastrować. W tym miesiącu już finansowo nie dam rady mu zrobic badań, ale w przyszłym chyba trzeba się zabrać za jego kastrację. Quote
Jomar Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A zapomniałam, coś go swiędziało koło doopki i miał czerwone plamki. W związku z tym musiałam po dr. Niziołku iść do internisty, który go obejrzał i dał mu zastrzyk przeciwświądowy. Oczywiście zapłacić musiałąm za dwie wizyty. Quote
Mysia_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 i nadal żaden domek się nim nie zainteresował? :crazyeye: Quote
Jomar Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czy może mi ktoś wyjasnić, dlaczego ten wątek jest przeniesiony do Już w nowym domu. Dopiero dzisiaj to zauważyłam. Nigdzie nie deklarowałam, że Dino już u mnie zostaje i że przestał szukać domu stałego. Mam nadzięję, że ktoś, kto ten wątek przeniósł wyjasni mi dlaczego i kiedy. Quote
Asia_Klero Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ja nic nie przenosilam ale szczerze mowiac mi tez wydawalo sie ze Dino u Ciebie zostaje..hmm sama nie wiem dlaczego...:cool1: Quote
Asia_Klero Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 moze ten tekst:,,Ja cały czas myslę intensywnie, czy dam radę zostawić go u mnie w domu. Im jest dłużej u mnie tym jest bardziej oczywiste że zostanie, nie mogę zrobić psu swiństwa i po pół roku go nie oddać."hmm no nie wiem:roll: Quote
Jomar Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 W sierpniu i na początku września ogłaszałam Dinusia, ale nikt się nie zgłosił. Później wyjeżdżałam i nie ponawiałam ogłoszeń, bo nawet nie miałabym jak się skontaktować, gdyby ktoś zadzwonił. Teraz po powrocie zaczęłam go znowu ogłaszać - rozesłałam ogłoszenie u siebie w pracy, zrobiłam mu nowy plakat, który zaczęłam rozwieszać. Poza tym w ubiegłym tygodniu znowu byłam z nim u weta, kaszel, który mu trochę minął, po odstawieniu theoventu - zgodnie z zaleceniem weta - znowu powrócił. Ja do tej pory w każdym bądź razie szukałam mu domu i nadal szukam. Rzeczywiście przez pół roku przywyczaił się i ja się przyzwyczaiłam, ale on ma rewelacyjny charakter i myślę, że jak znajdzie dom, w którym będzie mu dobrze, to się przyz wyczai. On ma bardzo "otwarty" charakter, w przeciwieństwie do mojej suki, która jest bardziej wycofana. Quote
Asia_Klero Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Rozumiem ale poprostu z tego co napisalas ktos mogl wywnioskowac to ze Dino u Ciebie zostaje bo sama to wywnioskowalam:roll:szkoda ze nie moze u Ciebie zostac bo pewnie czuje sie u Ciebie jak w domu Quote
jusstyna85 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 w tytule przecież pisze, że to DT...nie ma po co podnosić wątku,bo na dogo nie znajdzie domu. Napiszę nowy tekst i porobie nowe ogłoszenia.Martwi mnie ten kaszel i to,co sie mu zrobiło :( Quote
jusstyna85 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Ogłoszenia: MALUTKI piesek,grzeczny,łagodny w domu tymczasow (475904708) - Aukcje internetowe Allegro allegro alegratka swiastak olx.pl Quote
jusstyna85 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 NA allegro aż 3 obserwatorów... Quote
sara_rokitnica Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 a ja mimo wszystko podniosę... nawet jeśli nie warto... Quote
Recommended Posts