Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Komu mogę przesłać zdjęcia Dinusia?
A w ogóle, gdzie jesr jakaś instrukcja, jak się wkleja zdjęcia? Powinnam się wreszcie sama nauczyć.

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Jomar napisał(a):
Poza tym będę potrzebowała gdzieś go przechować przez 2 tygodnie od 28 września do 12 października, ponieważ wyjeżdżam, a koleżanka narazie nie dała się przekonać do opieki nad dwoma psami. Mam nadzieję, że mi sie uda jednak ją pzrekonać, ale na wszelki wypadek muszę zacząć czegoś szukać.
.

no wiesz ciotka a ja to co? :mad:
Dawaj chlopaka do nas jak nic nie wyjdzie

Posted

Pati, jeszcze Ci się chłopak spodoba i nie będziesz chciała oddać :lol:.
A tak naprawde, to mam nadzieję, że jednak koleżanka zajmie się dwoma psiakami.

Posted

Byłam dzisiaj na badaniach kontrolnych z Dino u dr. Niziołka. Już będę mu zmniejszała dawki Theoventu, a jeżeli nic się nie zadzieje, to mniej więcej za miesiąc zostanie zmniejszona dawka do 1/2 tabletki raz dziennie.
Jeżeli inne badania nie wykażą żadnych przeciwwskazań, to Dina można byłoby wykastrować. W tym miesiącu już finansowo nie dam rady mu zrobic badań, ale w przyszłym chyba trzeba się zabrać za jego kastrację.

Posted

A zapomniałam, coś go swiędziało koło doopki i miał czerwone plamki. W związku z tym musiałam po dr. Niziołku iść do internisty, który go obejrzał i dał mu zastrzyk przeciwświądowy. Oczywiście zapłacić musiałąm za dwie wizyty.

• 2 months later...
Posted

Czy może mi ktoś wyjasnić, dlaczego ten wątek jest przeniesiony do Już w nowym domu.
Dopiero dzisiaj to zauważyłam.
Nigdzie nie deklarowałam, że Dino już u mnie zostaje i że przestał szukać domu stałego.
Mam nadzięję, że ktoś, kto ten wątek przeniósł wyjasni mi dlaczego i kiedy.

Posted

moze ten tekst:,,Ja cały czas myslę intensywnie, czy dam radę zostawić go u mnie w domu. Im jest dłużej u mnie tym jest bardziej oczywiste że zostanie, nie mogę zrobić psu swiństwa i po pół roku go nie oddać."hmm no nie wiem:roll:

Posted

W sierpniu i na początku września ogłaszałam Dinusia, ale nikt się nie zgłosił. Później wyjeżdżałam i nie ponawiałam ogłoszeń, bo nawet nie miałabym jak się skontaktować, gdyby ktoś zadzwonił. Teraz po powrocie zaczęłam go znowu ogłaszać - rozesłałam ogłoszenie u siebie w pracy, zrobiłam mu nowy plakat, który zaczęłam rozwieszać. Poza tym w ubiegłym tygodniu znowu byłam z nim u weta, kaszel, który mu trochę minął, po odstawieniu theoventu - zgodnie z zaleceniem weta - znowu powrócił.
Ja do tej pory w każdym bądź razie szukałam mu domu i nadal szukam. Rzeczywiście przez pół roku przywyczaił się i ja się przyzwyczaiłam, ale on ma rewelacyjny charakter i myślę, że jak znajdzie dom, w którym będzie mu dobrze, to się przyz wyczai. On ma bardzo "otwarty" charakter, w przeciwieństwie do mojej suki, która jest bardziej wycofana.

Posted

Rozumiem ale poprostu z tego co napisalas ktos mogl wywnioskowac to ze Dino u Ciebie zostaje bo sama to wywnioskowalam:roll:szkoda ze nie moze u Ciebie zostac bo pewnie czuje sie u Ciebie jak w domu

Posted

w tytule przecież pisze, że to DT...nie ma po co podnosić wątku,bo na dogo nie znajdzie domu.

Napiszę nowy tekst i porobie nowe ogłoszenia.Martwi mnie ten kaszel i to,co sie mu zrobiło :(