jusstyna85 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Isadora7']Pianka litości może ten telefon był wcześniej ale nie mam czasu przeszukiwać wątku. Poczekam jak się Jomar pojawi i poda numer (może być na priv). W allegro zmieniłam już na Warszawę Jomar o wszystkim wie, a gdybyście chciały 501 382 793 Quote
jusstyna85 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Isadora7 napisał(a):Dobra telefon też już zmieniony :p A mogłabyś jeszcze dodać(jeśli tego nie ma), że możliwy trabnsport na terenie całej Polski? :) Quote
Isadora7 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 jusstyna85 napisał(a):A mogłabyś jeszcze dodać(jeśli tego nie ma), że możliwy trabnsport na terenie całej Polski? :) Taką informację podaję u mnie standardowo, marketingowo lepiej działa :loveu: Quote
jusstyna85 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Isadora7 napisał(a):Taką informację podaję u mnie standardowo, marketingowo lepiej działa :loveu: Widze, że znasz sie na rzeczy... Ja poczekam aż Dinuś będzie u kochanej Jomar i będą jakieś fotki.Wtedy poogłaszam :) Quote
Jomar Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Już jestem. Jak się ten biedak czuje? Kupiłam dla niego obróżkę, smycz i adresówkę. Lepsze byłyby szelki, ale zupełnie nie mam wyobraźni, jakiej powinny byc wielkości. Jutro odbiorę go z trasy. Umówiłam się z koleżanką (zmotoryzowaną) i podjedziemy, dokąd będzie trzeba. Muszę przyznać, że jestem trochę "w nerwach". Quote
Alicja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Jomar']Już jestem. Jak się ten biedak czuje? Kupiłam dla niego obróżkę, smycz i adresówkę. Lepsze byłyby szelki, ale zupełnie nie mam wyobraźni, jakiej powinny byc wielkości. Jutro odbiorę go z trasy. Umówiłam się z koleżanką (zmotoryzowaną) i podjedziemy, dokąd będzie trzeba. Muszę przyznać, że jestem trochę "w nerwach". trzymam :kciuki: Quote
iwa77 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Jak przeczytałam ,że Dinuś cały w strupach to , aż mi się serce ścisnęło. Co ten biedny , chory i niewinny psiak musiał przejść :placz: Cale szczęście ,że to już koniec tej gehenny . Już jest bezpieczny to najważniejsze. Trzymam kciuki za podróż ! Quote
jusstyna85 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Jomar napisał(a):Już jestem. Jak się ten biedak czuje? Kupiłam dla niego obróżkę, smycz i adresówkę. Lepsze byłyby szelki, ale zupełnie nie mam wyobraźni, jakiej powinny byc wielkości. Jutro odbiorę go z trasy. Umówiłam się z koleżanką (zmotoryzowaną) i podjedziemy, dokąd będzie trzeba. Muszę przyznać, że jestem trochę "w nerwach". jest bardzo wystraszony.Mysia napisała mi, że kiedy szli na przystanek,to skoczył na niego szczeniak,a on przewrócił sie na plecy i nawet sie nie bronił :( Nie masz sie co martwić, Asia i Mysia są pod wrażeniem Dinusia. Quote
Mysia_ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dinuś teraz będzie spał w domku u Wandul, a rano z Jolą wyrusza w trasę ;) Jomar, Dinusiowi dałyśmy szeleczki, więc o to się nie martw ;) Na aparacie Asi jest sporo jego fotek, więc pewnie tutaj wkleji... Ja też mu zrobiłam kilka zdięć, ale zapomniałam dzisiaj aparatu w schronisku :roll: Quote
Pianka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 aaa zapomniałam napisać Jomar masz jedną umowe, którą podpiszesz z domem stałym. Tam jest takie coś jak "Zwierze przebywało w..." I tam wpiszesz, że w domu tymczasowym u ciebie;) To czekamy na jakies wieści:p Quote
Asia_Klero Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ja jestem w Dinusiu zakochana:Dprzez caly wierczor siedzial mi na kolankach a potem biegal za mna i za Mysia:DKochany z niego psiak!Fotki beda jak bede miala chwile czasu...narazie mam sporo do zrobienia Quote
Mysia_ Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dinuś to bardzo sympatyczny psiak :cool3: Jak tam podróż do Jomar? Czekamy na wieści ;) Asiu, wrzucaj fotki! Quote
Jomar Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dinuś dzisiaj do mnie nie przyjedzie. Przyjedzie jutro, chyba że ktoś go po drodze zatrzyma, bo jak czytałam wcześniej słodziak z niego. Quote
Jomar Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Jola K, która będzie go wiozła, będzie jechała do Warszawy dopiero jutro. Dzwoniła do mnie. Quote
iwa77 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Widzę,że chyba nie będzie zdjęć:shake: Trzymam kciuki za podróż ! Quote
jusstyna85 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 iwa77 napisał(a):Widzę,że chyba nie będzie zdjęć:shake: Trzymam kciuki za podróż ! Asia jest bardzo zabiegana...próbuje załatwić jedną bardzo ważną sprawe...możemy jej wybaczyć... Quote
iwa77 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Czekam na jakieś wieści ! Czy Dinus już szczęśliwie dotarł do W-Wy? Quote
Mysia_ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 własnie, czekamy na wiesci... Ja postaram sie zaraz wstawić kilka fotek, które zrobiłam mu zaraz po odebraniu od Pianki ;) Quote
Recommended Posts