Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Pianka litości może ten telefon był wcześniej ale nie mam czasu przeszukiwać wątku. Poczekam jak się Jomar pojawi i poda numer (może być na priv).

W allegro zmieniłam już na Warszawę

Jomar o wszystkim wie, a gdybyście chciały 501 382 793

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
A mogłabyś jeszcze dodać(jeśli tego nie ma), że możliwy trabnsport na terenie całej Polski? :)

Taką informację podaję u mnie standardowo, marketingowo lepiej działa :loveu:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Taką informację podaję u mnie standardowo, marketingowo lepiej działa :loveu:

Widze, że znasz sie na rzeczy...

Ja poczekam aż Dinuś będzie u kochanej Jomar i będą jakieś fotki.Wtedy poogłaszam :)

Posted

Już jestem. Jak się ten biedak czuje? Kupiłam dla niego obróżkę, smycz i adresówkę. Lepsze byłyby szelki, ale zupełnie nie mam wyobraźni, jakiej powinny byc wielkości.
Jutro odbiorę go z trasy. Umówiłam się z koleżanką (zmotoryzowaną) i podjedziemy, dokąd będzie trzeba.
Muszę przyznać, że jestem trochę "w nerwach".

Posted

[quote name='Jomar']Już jestem. Jak się ten biedak czuje? Kupiłam dla niego obróżkę, smycz i adresówkę. Lepsze byłyby szelki, ale zupełnie nie mam wyobraźni, jakiej powinny byc wielkości.
Jutro odbiorę go z trasy. Umówiłam się z koleżanką (zmotoryzowaną) i podjedziemy, dokąd będzie trzeba.

trzymam :kciuki:

Posted

Jak przeczytałam ,że Dinuś cały w strupach to , aż mi się serce ścisnęło.
Co ten biedny , chory i niewinny psiak musiał przejść :placz:
Cale szczęście ,że to już koniec tej gehenny .
Już jest bezpieczny to najważniejsze.
Trzymam kciuki za podróż !

Posted

Jomar napisał(a):
Już jestem. Jak się ten biedak czuje? Kupiłam dla niego obróżkę, smycz i adresówkę. Lepsze byłyby szelki, ale zupełnie nie mam wyobraźni, jakiej powinny byc wielkości.

jest bardzo wystraszony.Mysia napisała mi, że kiedy szli na przystanek,to skoczył na niego szczeniak,a on przewrócił sie na plecy i nawet sie nie bronił :(

Nie masz sie co martwić, Asia i Mysia są pod wrażeniem Dinusia.

Posted

Dinuś teraz będzie spał w domku u Wandul, a rano z Jolą wyrusza w trasę ;)
Jomar, Dinusiowi dałyśmy szeleczki, więc o to się nie martw ;)

Na aparacie Asi jest sporo jego fotek, więc pewnie tutaj wkleji... Ja też mu zrobiłam kilka zdięć, ale zapomniałam dzisiaj aparatu w schronisku :roll:

Posted

aaa zapomniałam napisać

Jomar masz jedną umowe, którą podpiszesz z domem stałym. Tam jest takie coś jak "Zwierze przebywało w..." I tam wpiszesz, że w domu tymczasowym u ciebie;)

To czekamy na jakies wieści:p

Posted

Ja jestem w Dinusiu zakochana:Dprzez caly wierczor siedzial mi na kolankach a potem biegal za mna i za Mysia:DKochany z niego psiak!Fotki beda jak bede miala chwile czasu...narazie mam sporo do zrobienia

Posted

iwa77 napisał(a):
Widzę,że chyba nie będzie zdjęć:shake:
Trzymam kciuki za podróż !

Asia jest bardzo zabiegana...próbuje załatwić jedną bardzo ważną sprawe...możemy jej wybaczyć...