Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo sie ciesze, ze DT sie znalazl dla niego, moj psiak tez sercowiec, znaleziony na ulicy, przez wiele miesiecy probowalismy pozbyc sie tego strasznego kaszlu, leki nie dzialaly, ale sie udalo; wiem, co oznacza ten kaszel:(

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko na chwilkę. Jusstyna85 wysłałam Ci 2 wiadomości na PW, ale wracają, nie wiem dlaczego.
Komu wysłać nr telefonu na PW, gdyby okazało się, że coś tzreba dogadać, a ja nie będę miała możliwości wejść na dogo?

Posted

Ja nic nie wiem o transporcie.
Nie mogę się skontaktować na PW z Jusstyną 85, która zakładała wątek i pewnie ma kontakt ze schronem. Pewnie ma zapchaną skrzynkę. Widziałam, że Dino ma jeszcze 4 dni allegro.

Posted

Jomar ja przed chwilą napisałam do Justyny PW i mi przeszło normalnie .
Spróbuj może jeszcze raz .Ja jej napisałam ,ze masz problem z wysłaniem wiadomości.

Posted

Jomar wyślij do mnie dane;)
Chociaz najlepiej jakbyś podałam telefon tutaj publicznie, bo jak Dino będzie u ciebie to ogłoszenia trzeba dać z twoimi danymi:p

Posted

Ja narazie nie mam żadnej informacji.
Jeżeli chodzi o przeakzywanie pieniędzy, to narazie nie będzie takiej potrzeby. Póki u mnie będzie mogę mu zapewnić jedzenie i badania oraz leczenie takie normalne, tj. leki. Problem może się zrobić jedynie w przypadku konieczności zabiegów chirurgicznych, ale mam nadzieję, że takie nie będą potrzebne.

Posted

Asta17 napisał(a):
Na pewno bedzie mogł jechac, ale musicie skontaktowac się z Justyną wolontariat. Najlepiej do niej dzwonić 510 268 586!

Mam rozumieć, że Justyna go zawiezie, tak?:razz:

Jomar możesz zadzwonić do Justyny?

Tylko jak ona go będzie brac to przypuszczam, ze będzie trzeba oddać pieniązki za transport. Ktoś pomoże w tej kwesti?

Posted

Nie ma sprawy mogę się z Justyną skontaktować.
Chociaż wydawało mi się, że o transporcie już była mowa.
Mam pytanie. Kto będzie zabierał psa ze schroniska i będzie miał jego dokumenty? Chyba w przypadku domu tymczasowego funkcjonuje jakaś umowa? Przynajmniej tak to sobie wyobrażam. Jak wygladają sprawy od strony dokumentów?

Posted

Ja może powiem z własnego doświadczenia , na DT przygotowaną miałyśmy umowę podobną do DS...jakby nie było psa oddajemy na własne ryzyko i nalezałoby się zawsze posiłkować jakąś stroną prawną