iwa77 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 danka1234 napisał(a):I co tam z domkiem slychać? Obawiam się Danusiu , że niestety nic nie słychać.:shake::-( A tak bardzo jest on potrzebny biednemu Dinusiowi !:placz: Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 iwa77 napisał(a):Obawiam się Danusiu , że niestety nic nie słychać.:shake::-( A tak bardzo jest on potrzebny biednemu Dinusiowi !:placz: Iwonko musimy wierzyć że znajdzie, masz przykłady Ziutka i Dymka (a tez były chwile zwątpienia) :p Quote
Asia_Klero Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Szukaliscie kogos z tymczasem na mapie dogo czy ogolnie na dogo?:( Quote
Pianka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Szukałam dzisiaj Dinusia. Zawsze był na widoku, lubił sobie szczekac, a dzisiaj go nie było:-( Znalazłam go w budzie, całego wystraszonego i poobijanego. Cięzko go było wyciagnąć bo się strasznie zapierał, okazało się, ze psy go gryzły tam:-( Pokazałam go wetowi, dostał dwa zastrzyki i narazie jest w izolatce :placz: Quote
Asia_Klero Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 O matko!!!Szukajcie jakis tymczasow...napiszcie do ciotki czarodziejki...ja wiem ze ona napewno zapsiona ale to czlowiek aniol...:( Quote
iwa77 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 O jejku tego sie najbardziej obawiałam , że on w tym "nowym " boksie będzie zdominowany i pogryziony. Pianko mocno pogryziony ? Ile może zostać w izolatce ? Quote
Pianka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 iwa77 napisał(a): Pianko mocno pogryziony ? Ile może zostać w izolatce ? Nie był pogryziony, tylko poobijany. Nie miał żadnych ran. W izolatce narazie będzie do poniedziałku, a potem pójdzie prawdopodobnie na magazynownie (tam gdzie był wcześniej) Quote
iwa77 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 To ja coś źle zrozumiałam , myślałam ,że pogryziony.Przepraszam. W tamtym starym miejscu gdzie był powinien być bezpieczniejszy prawda? DOM TYMCZASOWY POTRZEBNY NA JUŻ !!!!!!!!!!!!! Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Pianka']Szukałam dzisiaj Dinusia. Zawsze był na widoku, lubił sobie szczekac, a dzisiaj go nie było:-( Znalazłam go w budzie, całego wystraszonego i poobijanego. Cięzko go było wyciagnąć bo się strasznie zapierał, okazało się, ze psy go gryzły tam:-( Pokazałam go wetowi, dostał dwa zastrzyki i narazie jest w izolatce :placz: Cholera i znowu doła złapałam, że nic nie mogę zrobić. Siedzę i wyję:placz::placz::placz::placz: Quote
Asia_Klero Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 CZY KTOS PYTAL O DT LUDZI Z DOGO??!!!PONAWIAM PYTANIE!!PISZCIE PW!!!! Czarodziejko pomoz!!! Quote
Mysia_ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 widać, że nim konkretnie potarmosiły :shake: Quote
iwa77 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Asia_Klero napisał(a):CZY KTOS PYTAL O DT LUDZI Z DOGO??!!!PONAWIAM PYTANIE!!PISZCIE PW!!!! Czarodziejko pomoz!!! A Ty już do kogoś pisałaś ?:roll: W jaki sposób Czarodziejka ma pomóc - zwracałaś się już do niej ? Quote
Asta17 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dino dzisiaj był bardzo przybity i smutny, ale nie miał wiekszych obrażen po tej sprzeczce z psami. Quote
Mysia_ Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Asta17 napisał(a):Dino dzisiaj był bardzo przybity i smutny, ale nie miał wiekszych obrażen po tej sprzeczce z psami. gdzie jest teraz? :-( Quote
iwa77 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Biedaku - mało ,że chory jesteś to jeszcze oberwałeś od kolegów. Mam pytanie do osób z tego wątku: [SIZE="4"]Czy byliby chętni do wpłat na domek tymczasowy płatny dla Dinusia? Do uzbierania bylaby kwota 200 zl co miesiąc. Ja sama takie kosztu nie udźwignę , więc czy ktos może pomóc? Quote
Mysia_ Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 ja ostatnio jestem spłukana, ale porozsyłam PW do dogomaniaków :roll: Dinuś ma chore serce, a teraz jeszcze jest pogryziony, nie możemy pozwolić aby został tam dłużej :-( Quote
kikou Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 dorzuce 20taka co miesiac na domek Dinusia.... Quote
iwa77 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Super ! Popytajcie gdzie się da ! Jeszcze jedno te 200 zl to jest koszt utrzymania . Do tego niestety trzeba będzie doliczyć koszt leków na serduszko Dinusiowe - nie wiem ile to może byc miesięcznie - ale jakaś kwota dodatkowa jest. Quote
Asia_Klero Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja wplace napewno:)Juz koledze pomagalam:)Powiedzcie tylko ile...mysle ze max moge dac 20...25zl ale to zawsze cos:)Co do czerodziejki-ona miala zabrzanskiego misia na tymczasie niestety umarl:(Ale jest zlota dziewczyna!Nie pisalam bo lepiej gdyby zrobil to ktos kto blizej sie zajmuje Dinusiem...:)w ostatecznosci moge napisac... Quote
Recommended Posts