Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marisia napisał(a):
A ktoś był w Miskolcu – jak wygląda wystawa od strony organizacyjnej – na jakim terenie?

Na terenie kompleksu sportowego. Organizacja ok.

• 2 weeks later...
Posted

Jadę do Miszkolca ( na dwa dni) z dwiema ozdóbkami i mam wolne miejsce :p jeśli ktoś sie pisze na wspólny przejazd - czekam na wiad.

P.S. czy ktoś ma współrzędne miejsca wystawy "Miskolc Egyetemi Sportkomplexum"

• 2 weeks later...
Posted

simbik napisał(a):
Czy ktoś próbował potwierdzić, że zgłoszenie doszło? Nigdzie nie mogę się do nich doszukać maila :shake:... może ktoś wytropił :cool3:?

Zgłoszenia moich suczy potwierdziła mi @ p. Judit Osztermann.
Brakujące championaty również jej wysyłałam. Pisałam na adres:
meoemiskolc@chello.hu
W lutym zgłaszałam sucze na adres: pers2001@chello.hu

Posted

[quote name='Karmi']Zgłoszenia moich suczy potwierdziła mi @ p. Judit Osztermann.
Brakujące championaty również jej wysyłałam. Pisałam na adres:
[EMAIL="meoemiskolc@chello.hu"]meoemiskolc@chello.hu[/EMAIL]
W lutym zgłaszałam sucze na adres: [EMAIL="pers2001@chelo.hu"]pers2001@chello.hu[/EMAIL][/QUOTE]

Dziękuję :lol:, posłałam na oba adresy i czekam :roll:.

• 3 weeks later...
Posted

Czy ktoś dostał pisemnie potwierdzienie, że psy zostały przyjete na wystawę? Ja zgłoszenie wysłałam w lutym listem poleconym. Wystawa za tydzień a tu nic. Napisałam na wsześniej podawane przez Was adresy mailowe i czekam.

Posted

Alakanuk napisał(a):
Czy ktoś dostał pisemnie potwierdzienie, że psy zostały przyjete na wystawę? Ja zgłoszenie wysłałam w lutym listem poleconym. Wystawa za tydzień a tu nic. Napisałam na wsześniej podawane przez Was adresy mailowe i czekam.

Nigdy nie dostawałam z Miszkolca pisemnych potwierdzeń. :roll:
Jeśli chcesz mieć pewność- zadzwoń.

Posted

Karmi napisał(a):
Nigdy nie dostawałam z Miszkolca pisemnych potwierdzeń. :roll:
Jeśli chcesz mieć pewność- zadzwoń.

Dla mnie to akurat bardzo dobra wiadomość :multi:, bo już dziś wyjeżdżam i dzięki temu nie będę się musiała tłumaczyć dlaczego nie mam papierkowego zgłoszenia :lol:.

Posted

simbik napisał(a):
Dla mnie to akurat bardzo dobra wiadomość :multi:, bo już dziś wyjeżdżam i dzięki temu nie będę się musiała tłumaczyć dlaczego nie mam papierkowego zgłoszenia :lol:.

Powodzenia!!! :multi:
Trzymamy kciuki

Posted

A może gdzieś jest lista przyjętych psów i ich właścicieli??? Wiekszość związków praktykuje taką listę na stronie i wtedy nie wysyła papierkowych potwierdzeń. Ale w tym przypadku jest kompletne niedoiformowanie. Chyba rzeczywiście telefon jest jedynym rozwiązaniem. Spróbuję jutro wysłać jeszcze fax. Może odpowiedzą.

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Powodzenia!!! :multi:
Trzymamy kciuki

Dziękuję :lol:, choć przyznam, że tej wystawy z najbliższych trzech najbardziej się obawiam i na wiele nie liczę.

Posted

Baha napisał(a):
hej
dostalam dzis potwierdzenie (i nie tylko ja) - i nie wiem o co chodzi, ale jest tylko na 1 dzien - czy ktos z Was tez juz dostał?

Ja też dostałam na jeden dzień. Oczywiście chwyciłam za telefon, zeby wyjaśnić sprawę i okazało sie, że... potwierdzenia są wysyłane na każdy dzień osobno. Najpierw sobota potem niedziela. Tak wiec drugiego nalezy spodziewać się w ciągu kilku najbliższych dni.

Posted

piotrek_b napisał(a):
no to i ja odetchnąłem,:multi: ponieważ tak jak Wy dostałem potwierdzenie na jeden dzień. :diabloti:

kurcze a ja tylko odpowiedź na meil że jestesmy a listownie nic:roll:

Posted

Ja też mam potwierdzenie na 26.04!!! :multi:Mam nadzieję, że otrzymam też drugie.
Ale nie mam noclegu. Czy ktoś ma namiar na jakiś tani nocleg? nie musi być hotel. Może być też po stronie Słowackiej. No i możliwość przenocowania z psem. Ratunku :placz::placz::placz:Pogoda nie sprzyja nocowaniu pod chmurką.