siekowa Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Z Sunią wszystko w porządku. :) Ona mieszka w domu właścicielki azylu i jest wypuszczana kilka razy dziennie na dwór tak jak inne psy.Byłam tylko na kilka godzin w azylu i akurat na Sunie nie trafiłam. Quote
siekowa Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Tak długo czeka i jakoś tego domku znaleźć nie może. :( Quote
siekowa Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Sunieczka we wtorek jedzie do domku do Krakowa!!! [SIZE=2]Nie mogę w to uwierzyć ale jestem tak bardzo szczęśliwa! :multi::multi::multi: Trzymajmy za nią kciuki by wszystko się udało. Quote
pumcia02 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 może jeszcze nie zapeszajmy ;) bardzo fajny domek :) dzwoniła babeczka, mieli psa z nowotworem, mieli "ratlerka" ;) teraz jest kot i pies. mieszkanie w bloku, caly czas ktos w domu no i z psem, który mial nowotwór jezdzili do wroclawia do lekarzy. więc wiadomo, że jakby trzeba było to się poswieca. we wtorek przyjezdza do wawy jej syn na szkolenie i wtedy zabierze Sunieczke. mam nadzieje, że sie uda i bedzie ok :) Quote
pumcia02 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Sunia przed chwila ruszyła w podróż do nowego domu!!! a oto zdjęcia z naszego pożegnania z Sunią, dzisiejszy spacerek zrobiłyśmy jej z siekową manicure, pedicure ;) wyczesałysmy, przetarłyśmy sciereczką. Trzymaj się dziewczyno!!! Quote
pumcia02 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 już już :) ciesze się jak głupia nadal z tej adopcji :) podróż bez żadnych problemów, była przerwa na siku. W domu odszczekała się psiakowi, bo ją chciał wąchac no a jak tak mozna! :) położyła się na kociej poduszce i już tam jest jej miejsce ;) a kot przeniosl sie gdzie indziej. wszedzie chodzi za swoja pancia, czuje się jakby była tam od zawsze. sąsiedzi powiedzieli ze kobitka jest nienormalna, po pierwsze drugi pies w domu, po drugie "brzydki" pies. zrobiony juz ful serwis w lecznicy. panienka wazy 16 kg :oops: przechodzi na dietke. tylko czekaja na wyniki krwi. juz powinny być, ale się umowilam na telefon w przyszlym tygodniu, juz jak beda po wszystkich badaniach, czyszczeniu zabkow itp itd. a no i na to jedno oczko sunia prawdopodobnie juz nie widzi. Kobitka myslala ze Sunia jest troche mniejsza, ale duzej roznicy to nie robi. p. tęskni za swoimi psami które odeszły, ale powiedziała ze Sunia złagodzi ten ból :loveu: jednym zdaniem. Nasza pupilka lepiej by już trafić nie mogla ;) Quote
pidzej Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 ano właśnie, na tych zdjęciach powyżej wyglada na olbrzyma bardzo sie cieszę... doczekała się bidula!! szczerze mówiąc zwątpiłam:oops: przepraszam suniak, sto lat we własnym domku...:loveu: Quote
pumcia02 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 jest jeszcze kilka staruszków którym trzeba znalezc domki co nie siekowa? w Sunieczke ja tez watpilam... ale teraz wiem, ze wszystko jest mozliwe ;) Quote
auraa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Super wiadomość. :multi::multi::multi:Ja też myślałam, że ona jest mniejsza:-o . Quote
pumcia02 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jakiej wielkosci by nie byla, to i tak jest kochana :) teraz wlasnie idzie na spacerek. wychodzi kilka razy dziennie, poniewaz duzo sika (w domu najwiecej ). kotu odstapila jego poduszke i się przeniosla w swoj nowy koszyk :) lubi się wygrzewać na słoneczku. w badan wyszlo ze ma podwyzszony cukier oraz mocznik. badania beda powtarzane. uwielbia jezdzic samochodem :) z psem i z kotem jest obojetna, tak jakby tylko ona byla w tym domu :D nie lubi kurczaka dziewuszka wybredna. Quote
MaxSta Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Super wiadomości!!!!!!!!! Cieszymy się i trzymamy kciuki. Quote
pumcia02 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Sunieczka miewa sie bardzo dobrze, biega ze swoja podskakujaca duza dupeczką :D z odchudzaniem raczej lipa bo lubi dobrze zjeść.. kocha spacerki, zielona trawke i wygrzewac się na tarasie w sloneczku. jest jak to pani okreslila, wspaniała i cudowna brzydulka :cool3: Quote
izzie1983 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Wstyd się przyznać, ale dopiero przeczytałam wątek, mimo że widziałam jej zdjęcia już wcześniej. Śliczna jest :loveu: Pewnie nikt nie ma już kontaktu z jej właścicielami? Quote
Recommended Posts