Sabina02 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 fizia napisał(a):Urocza jest!! Wyślę Ją Pani, ale napiszcie proszę ile może mieć lat? Obawiam się, że za dużo...ta Pani straciła rok temu sowją Sunię i bardzo się boi wziąć psa starego...zastanawiała się nad Majeczką z Mielca, ale uznała, że chciałaby młodszą sunię - Maja ma ok. 8 lat... Dzieki Fizia! :lol: Quote
siekowa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Z tym określeniem wieku to mam zawsze problemy.Niestety pewnie z 10 lat to ona już ma chociaż trzyma się bardzo dobrze. Quote
siekowa Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Ciągle zagląda ale nie zabrała na spacer po pierwszej stronie. Quote
pidzej Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 co tu tak pusto? mnie się śniło że ją adoptowałam:loveu: Quote
auraa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Miała mądre wyłupiaste oczka i była bez zębów :evil_lol: Quote
pidzej Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 nie chcę robić antyreklamy, ale strasznie szczekała ;) Quote
siekowa Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Pidzej szkoda,że to tylko sen.Jeśli chodzi o szczekanie Suni to ostatnio pierwszy raz słyszałam jak ona to robi a w azylu jestem od ok 2 lat chyba. :lol: Szczek też ma uroczy. :loveu: Quote
pidzej Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 To dobrze, że nie szczeka, bo wygląda na taką:lol: Ale uroda nieprzeciętna:loveu: Quote
siekowa Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Sunieczka ma w sobie tyle uroku a nadal jest w azylu. :( Quote
siekowa Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 malagos napisał(a):Kochane sa te starsze psiaki... Zgadzam się z tym.Szkoda tylko,że tak mało osób chce je pokochać. :-( Quote
pidzej Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Mnie się znowu śniła Sunia...:-( nie wiem... wzięłabym ją na tymczas, ale nie na stałe... a z taką olśniewającą...urodą... tymczas mógłby się przedłuużyć, na amen :-( nie wiem... Quote
malagos Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pidzej, kochana dziewczyno, ja mam zawsze ten sam dylemat. Serce zawsze wyrywa sie ku tej najwiekszej bidzie, ale jak jej potem zanleźć dom? Te rasowe, śliczne czekają tygodniami, a co tu mówić o starszej i "ślicznej inaczej"? I tak z tymczasowiczki robi sie rezydentka :shake: Ja ma umowę w domu, ze mogę wziać coś na chwilkę, przejsciowo, na tydzień i hop, do nowego domu. Tylko te rokujace na dom szybko go znajda i bez mojego tymczasu, a te "gorsze" mam na stanie i w sumie 6 sztuk :shake: Quote
pidzej Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 to i tak dobry wynik.... u mnie jest o tyle źle, że dopiero co się wyprowadziłam, jest ciężko, min. do września będę mieszkać sama ale potem nie wiem- nie wiem czy nie zostanę sama i jedynym wyjściem będzie powrót do domu ... a z dwoma psami nikt mi drzwi nie otworzy, na pewno... oczywiscie może być i tak że nie będę musiałą wracać, wszystko się ułoży i wtedy ok- ale co jeśli w pól roku Sunia nie znalazłaby domu? zresztą- taki długi tymczas, potem rozstanie, szczególnie ze staruszkiem- jakiś horror... Suniu!!!:-( Quote
Recommended Posts