Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fizia napisał(a):
Urocza jest!!
Wyślę Ją Pani, ale napiszcie proszę ile może mieć lat?
Obawiam się, że za dużo...ta Pani straciła rok temu sowją Sunię i bardzo się boi wziąć psa starego...zastanawiała się nad Majeczką z Mielca, ale uznała, że chciałaby młodszą sunię - Maja ma ok. 8 lat...

Dzieki Fizia! :lol:

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Pidzej szkoda,że to tylko sen.Jeśli chodzi o szczekanie Suni to ostatnio pierwszy raz słyszałam jak ona to robi a w azylu jestem od ok 2 lat chyba. :lol: Szczek też ma uroczy. :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Mnie się znowu śniła Sunia...:-(
nie wiem... wzięłabym ją na tymczas, ale nie na stałe... a z taką olśniewającą...urodą... tymczas mógłby się przedłuużyć, na amen :-( nie wiem...

Posted

Pidzej, kochana dziewczyno, ja mam zawsze ten sam dylemat. Serce zawsze wyrywa sie ku tej najwiekszej bidzie, ale jak jej potem zanleźć dom? Te rasowe, śliczne czekają tygodniami, a co tu mówić o starszej i "ślicznej inaczej"? I tak z tymczasowiczki robi sie rezydentka :shake: Ja ma umowę w domu, ze mogę wziać coś na chwilkę, przejsciowo, na tydzień i hop, do nowego domu. Tylko te rokujace na dom szybko go znajda i bez mojego tymczasu, a te "gorsze" mam na stanie i w sumie 6 sztuk :shake:

Posted

to i tak dobry wynik....
u mnie jest o tyle źle, że dopiero co się wyprowadziłam, jest ciężko, min. do września będę mieszkać sama ale potem nie wiem- nie wiem czy nie zostanę sama i jedynym wyjściem będzie powrót do domu ... a z dwoma psami nikt mi drzwi nie otworzy, na pewno... oczywiscie może być i tak że nie będę musiałą wracać, wszystko się ułoży i wtedy ok- ale co jeśli w pól roku Sunia nie znalazłaby domu? zresztą- taki długi tymczas, potem rozstanie, szczególnie ze staruszkiem- jakiś horror...
Suniu!!!:-(