Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć. Jestem Sunia. Kiedyś trafiłam do schroniska, już nawet nie pamiętam jak i kiedy, bo to było tak dawno... Któregoś pięknego dnia pokochał mnie pewien człowiek. Zaadoptował mnie. Tam gdzie pojechałam była jeszcze jedna suczka, bardzo fajna. Piękne życie nie trwało długo... Mój Pan umarł, a my zostałyśmy same. To był Tartak. Dużo ludzi, ale nikt inny nas nie kochał. Zdecydowano, że trzeba się nas pozbyć. Obydwie trafiłyśmy do Azylu pod Psim Aniołem. Ja znałam tych ludzi i to miejsce, bo tu wcześniej byłam, ale Milka nie. Ona długo walczyła o życie, miała raka, niestety były też przerzuty mimo operacji... Nie udało się. Umarła. Kolejna śmierć w moim życiu.
Ze mną też nie było za dobrze. Okazało się, iż miałam nowotwór narządów rodnych. Jeździłam na chemię. Długo i dzielnie walczyli o moje życie. Dziś czuję się dobrze. Przytyłam, aż za bardzo. Trochę kiepsko z moją kondycją. Nie zawsze mam ochotę na spacerek. Mogę żyć z psami, aczkolwiek nie lubię natrętów. Ludzi uwielbiam, ale oni mnie nie... Jestem stara i "brzydka". Nie mam prawie zębów i mam wyłupiaste oczy. Miałam być ratlerkiem ;)
Tak sobie myślę, po co ja wam to wszystko opowiadam. Przecież i tak mnie nikt nie pokocha...

Sunia to moja ulubiona psica z Azylu pod Psim Aniołem (Warszawa-Falenica).Przez 3 lata nikt na nią nie zwrócił nawet uwagi a to taka cudowna psica! :( Gdy zobaczę ją w azylu i zawołam radośnie Sunieczkaaa to ta mała księżniczka przybiega szczęśliwa ze swojej kryjówki. :) Ah nikt mnie tak nie rozbraja jak ona,to jej spojrzenie i języczek,którym tak fajnie oblizuje pyszczek! :loveu:

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunieczko kochana dziś pierwszy raz do Ciebie zaglądam i zabieram na spacerek po pierwszej.

Ludzie ona jest cudowna a przez 3 lata nawet nikt na nią nie spojrzał. :placz:

Posted

mam okulary :P
nie jest to ujete w opisie, ale SUnieczka się pieknie oblizuje, tylko tak jakby po dziaslach i widac jej jezyczek jak sie oblizuje. aj nie wiem jak to wytlumaczyc :) asik sprobuj ty

Posted

Fajnie,że nie będziemy same w wątku Suni. :loveu: Z tą mądrością w jej oczach zdecydowanie się zgadzam i z tym,że moja mała księżniczka ma coś w sobie fajnego też. :) Jej języczkowych numerów nie umiem opisać. :lol: Mariola ale jedno zdanie w pierwszej wypowiedzi o tym jest

Ah nikt mnie tak nie rozbraja jak ona,to jej spojrzenie i języczek,którym tak fajnie oblizuje pyszczek! :loveu:

:evil_lol:

Aj Sunieczko własnemu człowiekowi dasz tyle szczęścia!!!Tylko gdzie on jest?

Posted

Rico ma ogłoszenia ale nie miałam nawet 1 telefonu. Nawet glupiego. Nikt nie chce starszych psów. A on powinien już szybko opuścić dt. w którym teraz jest.:shake: