Jump to content
Dogomania

CACIB Nord Bohemia Canis Litoměřice 24.-25. 5. 2008.

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Elitesse a jakiego masz psiaka ??

Bo ja się zastanawiam nad zgłoszeniem, mam jeszcze kilka dni i jak bym jechała to w niedziele.

Narazie jutro Praga i zobaczymy co tam wywalczymy :) I jak wróce to bede myslec bardzo intensywnie.

Posted

Ja chetnie zgłoszę psa , jeśli znajdę transport na sobotę. Czy można płacić na miejscu i ile, bo nie mogłam się doczytać. Wymagają przy zgłoszeniu kopii wpłaty? Zawsze tak piszą. Czy ktoś coś wie na ten temat.
Kto jedzie z Warszawy i miałby miejsce dla 1 osoby ze średnim psem?

Posted

Elitesse napisał(a):
sznaucerka miniature - jezdzi na kolanach lub w transporterku

No to jutro przemysle i bedziemy w kontakcie. CACIBa nie zdobyłam wiec chyba musze jechac, ale znów czeski sędzia wiec trudna decyzja.

Posted

majka127 napisał(a):
Ja chetnie zgłoszę psa , jeśli znajdę transport na sobotę. Czy można płacić na miejscu i ile, bo nie mogłam się doczytać. Wymagają przy zgłoszeniu kopii wpłaty? Zawsze tak piszą. Czy ktoś coś wie na ten temat.
Kto jedzie z Warszawy i miałby miejsce dla 1 osoby ze średnim psem?

na ulotce jest ze oplata w dniu wystawy to jest 2 termin + 5 eur

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

OGŁOSZENIE:eviltong::eviltong::eviltong:

Potrzebuję osoby, która wzięłaby ze Śląska (może być po drodze) jedną przesympatyczną osobę z psiakiem rasy bearded collie. Bardzo proszę o kontakt na PW

Posted

A powiedzcie, jak to jest z Res.CACem. Czy jeśli mam 3 CACe i otrzymam Res.CACa (po championie Czech) to czy mogę ubiegać się o dyplom Championa Czech? Czy trzeba mieć jakąś ilość Res.CACów, żeby móc się o tem tytuł ubiegać?

Posted

Błyskotka napisał(a):
Iwona a czy czasem nie liczy się ci res zdobyty w Pradze w zeszłym roku :hmmmm:. To masz res = cac po championie. To byś miała już 4 cace :lol:.

Ano właśnie podobno nie. Z tego co mi mówił właściciel Mennego, to dopiero w Pradze zakończył Czeski Championat, w związku z czym nie wiem czy on mi się liczy, czy nie. No i nie wiem na ile mogę temu panu wierzyć. Mówiłam mu, w Brnie, że chcę jechać do Litomeric, ale on najprawdopodobniej stwierdził, że zrobi mi na złość. No chyba że to są te dwa z jakichśtam snieżek czy jak im tam, co były w czeskich budziejowicach.

Posted

mam nadzieje ze to co dali na stronie to plan sedziowania bo moj pies prawie ostatni wiec nie bedziemy jechac bladym switem ze wzgledu na moja corcie malutka :roll:

a moze ktos wystawiajacy sie w sobote wyslalby mi smsa czy napewno sznaucery mini sa na koncu ??

Posted

Gratulki! My też chcielibyśmy jutro zakończyć Championat.

Czy dałoby radę poszukać z kim jesteśmy w stawce? Chow-Chow rudy klasa championów? 3 sztuki.