Elitesse Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ulotka i zgłoszenie na http://www.nordbohemiacanis.eu/mak/prop2008.pdf strona wystawy http://www.nordbohemiacanis.eu/ czy ktos sie wybiera na ta wystawe ? szukam transportu ( bez noclegu) na niedziele z Wroclawia Quote
Elitesse Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 PARSONRK napisał(a):A ja planuję sobotę :) zmien sobie rase co :cool3::eviltong: Quote
PARSONRK Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Elitesse napisał(a):zmien sobie rase co :cool3::eviltong: :evil_lol: ja tam mam dwie w sobotę - wyżły i terriery :) gończe chyba też - nie sprawdziłam :) :lol: Quote
kapka22 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 My chyba tez pojawimy sie w sobote:razz: Quote
Elitesse Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 moze ktos sie skusi i pojedziemy razem ? :cool3: Quote
flashka-g Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ja tez chyba bede w sobote:) jezeli nie pojade na hiszpanska wystawe. Quote
Iwa-R Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Na 99% jedziemy, ale możliwe, że sami z kimś się zabieramy. Quote
Asiunia02 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Elitesse a jakiego masz psiaka ?? Bo ja się zastanawiam nad zgłoszeniem, mam jeszcze kilka dni i jak bym jechała to w niedziele. Narazie jutro Praga i zobaczymy co tam wywalczymy :) I jak wróce to bede myslec bardzo intensywnie. Quote
Elitesse Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 sznaucerka miniature - jezdzi na kolanach lub w transporterku Quote
majka127 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ja chetnie zgłoszę psa , jeśli znajdę transport na sobotę. Czy można płacić na miejscu i ile, bo nie mogłam się doczytać. Wymagają przy zgłoszeniu kopii wpłaty? Zawsze tak piszą. Czy ktoś coś wie na ten temat. Kto jedzie z Warszawy i miałby miejsce dla 1 osoby ze średnim psem? Quote
Musiałek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ja nie miałam w planie tej wystawy ale koleżanka Bardotka umie kusic :mad: i chyba pojade :lol: Quote
Asiunia02 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Elitesse napisał(a):sznaucerka miniature - jezdzi na kolanach lub w transporterku No to jutro przemysle i bedziemy w kontakcie. CACIBa nie zdobyłam wiec chyba musze jechac, ale znów czeski sędzia wiec trudna decyzja. Quote
Elitesse Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 majka127 napisał(a):Ja chetnie zgłoszę psa , jeśli znajdę transport na sobotę. Czy można płacić na miejscu i ile, bo nie mogłam się doczytać. Wymagają przy zgłoszeniu kopii wpłaty? Zawsze tak piszą. Czy ktoś coś wie na ten temat. Kto jedzie z Warszawy i miałby miejsce dla 1 osoby ze średnim psem? na ulotce jest ze oplata w dniu wystawy to jest 2 termin + 5 eur Quote
majka127 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Dzięki , ale nadal nie mam transportu. Chyba nie zgłoszę. Quote
Elitesse Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 ponawiam pytanie czy ktos mialby miejsce na niedziele lub czy ktos by sie chcial z nami zabrac ?? Quote
AlaNowak Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 OGŁOSZENIE:eviltong::eviltong::eviltong: Potrzebuję osoby, która wzięłaby ze Śląska (może być po drodze) jedną przesympatyczną osobę z psiakiem rasy bearded collie. Bardzo proszę o kontakt na PW Quote
Musiałek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 http://www.nordbohemiacanis.eu/ sa juz rozpiski na ringi i ilosci w rasach i klasach Quote
Iwa-R Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A powiedzcie, jak to jest z Res.CACem. Czy jeśli mam 3 CACe i otrzymam Res.CACa (po championie Czech) to czy mogę ubiegać się o dyplom Championa Czech? Czy trzeba mieć jakąś ilość Res.CACów, żeby móc się o tem tytuł ubiegać? Quote
Błyskotka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Iwona a czy czasem nie liczy się ci res zdobyty w Pradze w zeszłym roku :hmmmm:. To masz res = cac po championie. To byś miała już 4 cace :lol:. "wnioski : 4 CAC (w tym przynajmniej dwa na wystawie międzynarodowej ) od 2 sędziów, okres: przynajmniej dwa sezony wystawowe (sezon wystawowy = rok kalendarzowy)" O resach: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74184 Quote
Iwa-R Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Błyskotka napisał(a):Iwona a czy czasem nie liczy się ci res zdobyty w Pradze w zeszłym roku :hmmmm:. To masz res = cac po championie. To byś miała już 4 cace :lol:. Ano właśnie podobno nie. Z tego co mi mówił właściciel Mennego, to dopiero w Pradze zakończył Czeski Championat, w związku z czym nie wiem czy on mi się liczy, czy nie. No i nie wiem na ile mogę temu panu wierzyć. Mówiłam mu, w Brnie, że chcę jechać do Litomeric, ale on najprawdopodobniej stwierdził, że zrobi mi na złość. No chyba że to są te dwa z jakichśtam snieżek czy jak im tam, co były w czeskich budziejowicach. Quote
Elitesse Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 mam nadzieje ze to co dali na stronie to plan sedziowania bo moj pies prawie ostatni wiec nie bedziemy jechac bladym switem ze wzgledu na moja corcie malutka :roll: a moze ktos wystawiajacy sie w sobote wyslalby mi smsa czy napewno sznaucery mini sa na koncu ?? Quote
Iwa-R Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 W Czechach lubią zmieniać kolejności wystawianych ras. Nie raz już tak było. Quote
Dream Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Wróciliśmy ;) DREAMER CAC, CACIB, BOB i ukończony championat Czech :D Quote
Iwa-R Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Gratulki! My też chcielibyśmy jutro zakończyć Championat. Czy dałoby radę poszukać z kim jesteśmy w stawce? Chow-Chow rudy klasa championów? 3 sztuki. Quote
Recommended Posts