soti Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Proszę o radę. Postanowiłam zrobić jeszcze jedno zdjęcie prześwietlające biodra mojego onka ponieważ na poprzednim wyszło coś nie tak. I zastanawiam się, kto jest najlepszym fachowcem? Słyszałam o Gierku i Fabiszu, ale moja hodowczyni poleca mi lekarza z Dąbrowy Górniczej - tam podobno jest cała klinika i wielu specjalistów. Jaka jest wasza opinia? Quote
Małgośka z Boksą Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Znam tylko dr Gierka- robił mojej suce prześwietlenie, badanie kliniczne i operację- i mogę śmiało polecić....ale pewnie znajdziesz o każdym z w/w doktorów zarówno dobre jak i złe opinie....ale do dr Gierka możesz naprawdę jechać....;) Quote
sota36 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Gierek!!!! I po opis do Wrocka, do Siembiedy. Quote
halgre Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja z moim psiurkiem chodzę tylko do dra Gierka ! Jest naprawdę dobry ! Piesek jest cały czas leczony u Gierka, operację też przeszedł u Gierka... Polecam !:multi: Quote
*** Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja byłam i u Fabisz i u Gierka. Fabisz nie miał dla mnie czasu, odwalił prześwietlenie, diagnozę zapisał na kartce i do widzenia bo kolejka była :lol:. Generalnie duuuży pośpiech, może dla tego nie trafił z diagnozą. Z Gierka jestem bardzo zadowolona i z poważniejszymi sprawami na pewno będę zasuwać do niego. Pozdrawiam Tyszankę. Quote
halgre Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='***']Ja byłam i u Fabisz i u Gierka. Fabisz nie miał dla mnie czasu, odwalił prześwietlenie, diagnozę zapisał na kartce i do widzenia bo kolejka była :lol:. Generalnie duuuży pośpiech, może dla tego nie trafił z diagnozą. Z Gierka jestem bardzo zadowolona i z poważniejszymi sprawami na pewno będę zasuwać do niego. Pozdrawiam Tyszankę. Polecam jeszcze raz dra Gierka oraz młodą dr Ewę Gawron, która pracuje z drem Gierkiem. Ale także dr Lewicką z Mikołowa - jest świetna ! Quote
3kropka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Może już to pisałam... Polecam dr. Gierka, ma czas, dokładnie wyjaśnia i świetnie zoperował nogę memu psu. Pan Fabisz- nie wiele wiem na jego temat, tylko obserwowałam. Fachowy, naprawdę zdolny, ale strasznie się spieszy, bo nie ma czasu. Quote
pierozek_monika Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dąbrowę Górniczą, czyli lecznicę Molickiego sobie daruj, jak masz dostęp do Gierka. Może Lena-zet dopisze co zawdzięcza jemu, ja znam Fabisza - tak jak poprzednicy, dobry, ale zawsze kłopoty z szybką wizytą. Zoperował mojemu psu więzadło krzyżowe, wszystko ok, oprócz problemów z przyjęciem implantu, ale to nie jego wina. Quote
lena_zet Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 tylko nie Moliccy tylko Gierek.Będę to powtarzać każdemu, bo zrobił na mnie i nie tylko na mnie ogromne wrażenie.Postawił moją sunię na nogi, nie chodziła już prawie, nie wstawała, nie poruszała się, diagnoza-ogromna dysplazja.Gierek postawił moją sunię na nogi.To mądry, odpowiedzialny weterynarz, nie żaden naciągacz.Jeśli nie wie czy może pomóc to mówi to a nie próbuje tego, tamtego czy jeszcze innego.Radzi sie znajomych weterynarzy jeśli ma jakieś wątpliwości.Ufam mu do granic i zawsze będę polecać.Każdemu. Quote
AlaNowak Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Fabisz jest swietny- chodze na "powaniejsze" sprawy do niego. A spieszy sie, bo jest tak dobry, ze ma mnostwo klientow. Quote
katik Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 AlaNowak napisał(a): A spieszy sie, bo jest tak dobry, ze ma mnostwo klientow. dla mnie to nie jest wytłumaczenie. Bo jeśli ktoś do niego przychodzi z chorym psem to chciałby, zeby pies był dokładnie zbadany i zdiagnozowany. I na pewno za to płaci się niemało. ps. żeby nie było, ze mam złe zdanie na temat dr Fabisz. Nigdy u niego nie byłam, jedynie słyszałam zawsze pozytywne opinie. A żeby nie było, ze robię off - odradzam lecznicę w DG. Quote
gadzik Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Mogę polecić również dr.Teodorowskiego z Mikołowa. Moją sucz prowadzi i sam konsultuje zdjęcia z Wrocławiem i Warszawą. Quote
AlaNowak Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 katik napisał(a):dla mnie to nie jest wytłumaczenie. Bo jeśli ktoś do niego przychodzi z chorym psem to chciałby, zeby pies był dokładnie zbadany i zdiagnozowany. I na pewno za to płaci się niemało. ps. żeby nie było, ze mam złe zdanie na temat dr Fabisz. Nigdy u niego nie byłam, jedynie słyszałam zawsze pozytywne opinie. A żeby nie było, ze robię off - odradzam lecznicę w DG. A czy ja to pochwaliłam??? Quote
katik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 AlaNowak napisał(a):A czy ja to pochwaliłam??? Nie ... ;) Quote
Recommended Posts