enia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Czy te oczka widział Twój wet? cokolwiek wiemy? Quote
Miki Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Śliczny Filipek. A jak z tym piciem - lepiej ? Sorry, jeśli już o tym było - okropnie nie mam czasu:oops: Quote
Charly Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 widzial Eniu, sprawdzal wzrok swiatlem i maly widzi na dwa oczka. ale ma zacme, wedlug zwyklego lekarza (suche oko wykluczyl- dwoje wet. wykluczylo w sumie). Powiedzial tez, ze moze dac kropelki, ale to moze, ale nie musi pomóc. wiec zeby Filipkowi w te oczka nie lać jakiś płynów bez konkretnej diagnozy, czekamy na tą Warszawę. Warszawa bedzie juz wkrótce. (Na zdjeciu te oczka jakos wygladaja gorzej niz sa w rzeczywistosci) Quote
Charly Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 o zmianach pitnych jeszcze nie było Miki:evil_lol: wiec Filip pije wiecej niz znam to od innych pieskow. ale ja nie mialam jeszcze nigdy takiego malego pieska. Nie wiem, moze one wiecej pija od duzych:crazyeye:. Ale z drugiej strony Filipek pije znacznie mniej niz na początku. Wypijał przeciez 3 litry ( tylko w dzien, nie licząc nocy), a teraz pije tylko po jedzeniu. Mniej wiecej 500 ml. I z dnia na dzien pije mniej. takze troszke mniej je. Quote
oktawia6 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 enia napisał(a): bo ciotka Oktawia to praktyczna kobieta jest , jak ma dwa takie małe łobuziaki to już nabrała wprawy :p aaaaa wyczytałam gdzieś , że ma zamiar czyścić fugi w kaflach na podłodze szczoteczką do zębów!!!!!! :evil_lol: po małych zasrańcach......:lol: Charly także uważaj......kolejny as w rękawie.... nie dziewczęta:evil_lol:nie radzę:eviltong:przed maluszkami jeszcze taka dumna stanęłam nad tymi diablo białymi fugami po 4 godzinach na kolanach z zachwytem jaki efekt bieli jest:razz:teraz maluszki efekt bieli trochę zmieniły:evil_lol: ale potem znów zakasam rękawy:eviltong:-tylko proszę mnie nie zamwiac do swoich łazienek do sprzątania:evil_lol:: żadnych białych kafli:mad:. co do dr Garncarza-mogę się założyc, że Filipek dostanie kropelki:lol:i to nie jeden rodzaj-już nie mogę się doczekac-a kiedy kosnultacja jest planowana Charly?:lol: Quote
enia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ale do dr.Garncarza trzeba sie zapisać i ponoć dłuuuugo sie czeka. Pewnie dziewczyny wiedzą o tym. Zobacz Charly http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105353 co potwory zrobily tej suni na starość:-( serce mi pęka. Quote
Charly Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 a musze przyznac,ze nie dzwonilam do dr. Garncarza:oops:Myslalam, ze jak do kazdego weta, po prostu sie jedzie. Basia bedzie jechac ze swoja sunia do Warszawy. czekam tylko na konkretna date. Ale teraz widze, ze najpierw sie z garncarzem skontaktuje. szkoda ze taki lekarz tylko jeden:roll: Quote
Charly Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 zaraz dzwonie, ale najpierw to malą obejrzalam. cudowna, sliczna jest. jaka malusia.. ona chyba bardzo szybciutko znajdzie domek. Takie cudenko. Nie bija sie jeszcze o nia?:crazyeye: Ja bym sie biła gdyby nie moja sytuacja mieszkaniowa...:-( Quote
Charly Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 wiec mam przedzwonic, jak bede wiedziala kiedy moge. A to zalezy od tego kiedy sunia z Elblaga bedzie wieziona do warszawy. a to sie dowiem tez na dniach i zaraz daje Wam znac:cool3: Quote
enia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 228588062, 601308080 tel do dr.Garncarza to jest problem jak to zgrać w czasie hm......Wasza wizyta i transport tej suni... ale zaznacz koniecznie w rozmowie ,że Filipek jest z Krzyczek! Quote
emilia2280 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Charly, ciesze sié ze pieniádze doszly. Filipek ma widac pelen wypas ze wszystkimi nowymi akcesoriami od ciotek! Co do zmiany tytulu - zazwyczaj po znalezieniu domku, tytul jest zmieniany, bo inaczej nowi ludzie zostajá wprowadzeni w blád, a starzy - jak majá subskrypcjé wátku to i tak go nie stracá. Mozna zostawic imié Filipka w temacie dla pewnosci, ze nikt sie nie pomyli. Quote
Charly Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 No, mały ma fajne ciocie:loveu: Czekam na ten nowy koszyczek i czekam:multi: co do Warszawy. Powiedzialam, ze maly jest ze schroniska. Lekarz powiedzial, ze mam zadzwonic, jak bede wiedziala dokladnie kiedy mozemy przyjechac. mysle, ze przyjmie Filipka Quote
Charly Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 wlasnie podpisalam umowe (ciesze sie, ze w koncu tak sie to skonczylo. Chwala wlascicielowi za ugodową naturę:Rose:) punkt a) sprzatac wszystkie kupki i siu na korytarzu:crazyeye::lol: punkt b) tylko jeden pies :-( (przykro mi bo odnalazlam dziadzia z krzaczkiem na adopcjach, a dla niego w ogole na dogo zajrzalam) i tylko do 5 kg.....(ojej, a Filipek coraz grubszy:evil_lol:) punkt c) kaucja.... szkoda tylko TZa, bo Filipek go nie powaza za bardzo. A slysze jak TZ masujac malego Filipa wieczorem stara sie mu uswiadomic, komu te luksusy:cool3: zawdziecza... "To u mnie mieszkasz Filipek. to ja place za ten cieply kaloryfer ..... Powinnienes mnie tez kochac tak jak ją" ... Filip slucha, ale ..no wiecie sami....:evil_lol: A propos mały woła i kurczakow itd juz nie otrzyma, bo bardzo zle mu to wychodzi z drugiej strony. Pomylka niemozliwa, bo zawsze w dzien woła mały ma rozwolnienie i krew w kupce. W inne dni jest optymalnie. Nie bede mu tej watrobki jego przeciazac na razie. wiec zostaje tylko suche i mokry cesar. po tym wsjo jest, jak byc powinno. Quote
enia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No a jak Filip ma kochać pana???????? on może go lubić najwyżej i tolerować.........:evil_lol: pańcie ma od kochania...... ps. dziwne objawy z tym mięsem..... Quote
ARKA Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Charly napisał(a):A propos mały woła i kurczakow itd juz nie otrzyma, bo bardzo zle mu to wychodzi z drugiej strony. Pomylka niemozliwa, bo zawsze w dzien woła mały ma rozwolnienie i krew w kupce. W inne dni jest optymalnie. . Mysle,za jak robali sie pozbedzie to bedzie dobrze przyjmowal. Moja jedna z kotek jak zaczyna robic zwrot miesa, to juz wiem, ze robale są!:shake: Ona jedna tylko tak reaguje. Karmy czy puszek nie ma zwrotow jak ma robale ale jak mieso dostanie i owszem jest zwrot...odrobaczona, nie ma wymiotow. A poniewaz poluje, wiem to, to i robaki ciagle ma, no tak co 4/3 m-c odrobaczanie robie...zima jest lepiej nie ma na co polowac .. Quote
Charly Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 no to mam nadzieje, ze jak sie robali pozbedzie (pojutrze jeszcze tabletka i za 14 dni i ma byc czysty) to znow bedzie miecho. dzieki Quote
oktawia6 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :crazyeye:gdzie mój post do licha-opowiedziałam jak Filpek siedział razem z maluszkami: rodzeństwem Jacusia i Agatki-one też przez 5 minut koło niego były-zniknął?!:mad: Quote
Charly Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Oktawia..starosc nie radosc:megagrin:. zapostowalas to na watku Boba kurczaka:evil_lol: Quote
Charly Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 ..to nic...ja ostatnio udzielalam sie na takim typowo babskim forum na temat czy wielkosc....no wiece czego..jest wazna itd:oops::oops::oops: ..zaraz obok tego bylo forum polityczne (w ktorym tez sie udzielałam), dotyczylo wojny w Iraku czy cos takiego.....No i po dlugich poszukiwaniach znalazłam moja wypowiedz:oops::oops::oops: własnie na.... forum politycznym. Zostałam ukarana ogólnym milczeniem......:oops::oops::oops: Quote
oktawia6 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Charly napisał(a): Oktawia..starosc nie radosc:megagrin:. zapostowalas to na watku Boba kurczaka:evil_lol: to fakt!:evil_lol: Quote
enia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Charly napisał(a):..to nic...ja ostatnio udzielalam sie na takim typowo babskim forum na temat czy wielkosc....no wiece czego..jest wazna itd:oops::oops::oops: ..zaraz obok tego bylo forum polityczne (w ktorym tez sie udzielałam), dotyczylo wojny w Iraku czy cos takiego.....No i po dlugich poszukiwaniach znalazłam moja wypowiedz:oops::oops::oops: własnie na.... forum politycznym. Zostałam ukarana ogólnym milczeniem......:oops::oops::oops: A to drętwusy!:laugh2_2: Quote
Charly Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 no wiesz. oni tam o polityce, a ja im z takim tekstem wjechalam, ze...:evil_lol:. po prostu pomylilam watki, hehe kochani, jesli mozece cos wymyslic, albo chocby patrzec to patrzcie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105435 on umiera. gdzie mam prosci o banerek dla niego? Quote
enia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Folen poproś- zawsze nam robi różne takie cuda....... Quote
Recommended Posts