Jump to content
Dogomania

MINI STARUSZEK-BARDZO PILNIE!!!-KRZYCZKI-ALARM O DOM!!!-mało czasu-W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzial Eniu, sprawdzal wzrok swiatlem i maly widzi na dwa oczka. ale ma zacme, wedlug zwyklego lekarza (suche oko wykluczyl- dwoje wet. wykluczylo w sumie). Powiedzial tez, ze moze dac kropelki, ale to moze, ale nie musi pomóc. wiec zeby Filipkowi w te oczka nie lać jakiś płynów bez konkretnej diagnozy, czekamy na tą Warszawę.

Warszawa bedzie juz wkrótce. (Na zdjeciu te oczka jakos wygladaja gorzej niz sa w rzeczywistosci)

Posted

o zmianach pitnych jeszcze nie było Miki:evil_lol:

wiec Filip pije wiecej niz znam to od innych pieskow. ale ja nie mialam jeszcze nigdy takiego malego pieska. Nie wiem, moze one wiecej pija od duzych:crazyeye:. Ale z drugiej strony Filipek pije znacznie mniej niz na początku.

Wypijał przeciez 3 litry ( tylko w dzien, nie licząc nocy), a teraz pije tylko po jedzeniu. Mniej wiecej 500 ml. I z dnia na dzien pije mniej. takze troszke mniej je.

Posted

enia napisał(a):

bo ciotka Oktawia to praktyczna kobieta jest , jak ma dwa takie małe łobuziaki to już nabrała wprawy :p
aaaaa wyczytałam gdzieś , że ma zamiar czyścić fugi w kaflach na podłodze szczoteczką do zębów!!!!!! :evil_lol: po małych zasrańcach......:lol:
Charly także uważaj......kolejny as w rękawie....

nie dziewczęta:evil_lol:nie radzę:eviltong:przed maluszkami jeszcze taka dumna stanęłam nad tymi diablo białymi fugami po 4 godzinach na kolanach z zachwytem jaki efekt bieli jest:razz:teraz maluszki efekt bieli trochę zmieniły:evil_lol:
ale potem znów zakasam rękawy:eviltong:-tylko proszę mnie nie zamwiac do swoich łazienek do sprzątania:evil_lol:: żadnych białych kafli:mad:.

co do dr Garncarza-mogę się założyc, że Filipek dostanie kropelki:lol:i to nie jeden rodzaj-już nie mogę się doczekac-a kiedy kosnultacja jest planowana Charly?:lol:

Posted

a musze przyznac,ze nie dzwonilam do dr. Garncarza:oops:Myslalam, ze jak do kazdego weta, po prostu sie jedzie. Basia bedzie jechac ze swoja sunia do Warszawy. czekam tylko na konkretna date. Ale teraz widze, ze najpierw sie z garncarzem skontaktuje. szkoda ze taki lekarz tylko jeden:roll:

Posted

zaraz dzwonie, ale najpierw to malą obejrzalam.
cudowna, sliczna jest. jaka malusia..

ona chyba bardzo szybciutko znajdzie domek. Takie cudenko.
Nie bija sie jeszcze o nia?:crazyeye: Ja bym sie biła gdyby nie moja sytuacja mieszkaniowa...:-(

Posted

wiec mam przedzwonic, jak bede wiedziala kiedy moge. A to zalezy od tego kiedy sunia z Elblaga bedzie wieziona do warszawy. a to sie dowiem tez na dniach i zaraz daje Wam znac:cool3:

Posted

228588062, 601308080
tel do dr.Garncarza
to jest problem jak to zgrać w czasie hm......Wasza wizyta i transport tej suni...
ale zaznacz koniecznie w rozmowie ,że Filipek jest z Krzyczek!

Posted

Charly, ciesze sié ze pieniádze doszly. Filipek ma widac pelen wypas ze wszystkimi nowymi akcesoriami od ciotek!

Co do zmiany tytulu - zazwyczaj po znalezieniu domku, tytul jest zmieniany, bo inaczej nowi ludzie zostajá wprowadzeni w blád, a starzy - jak majá subskrypcjé wátku to i tak go nie stracá. Mozna zostawic imié Filipka w temacie dla pewnosci, ze nikt sie nie pomyli.

Posted

No, mały ma fajne ciocie:loveu: Czekam na ten nowy koszyczek i czekam:multi:

co do Warszawy. Powiedzialam, ze maly jest ze schroniska. Lekarz powiedzial, ze mam zadzwonic, jak bede wiedziala dokladnie kiedy mozemy przyjechac. mysle, ze przyjmie Filipka

Posted

wlasnie podpisalam umowe (ciesze sie, ze w koncu tak sie to skonczylo. Chwala wlascicielowi za ugodową naturę:Rose:)

punkt a) sprzatac wszystkie kupki i siu na korytarzu:crazyeye::lol:
punkt b) tylko jeden pies :-( (przykro mi bo odnalazlam dziadzia z krzaczkiem na adopcjach, a dla niego w ogole na dogo zajrzalam) i tylko do 5 kg.....(ojej, a Filipek coraz grubszy:evil_lol:)

punkt c) kaucja....

szkoda tylko TZa, bo Filipek go nie powaza za bardzo. A slysze jak TZ masujac malego Filipa wieczorem stara sie mu uswiadomic, komu te luksusy:cool3: zawdziecza...

"To u mnie mieszkasz Filipek. to ja place za ten cieply kaloryfer ..... Powinnienes mnie tez kochac tak jak ją" ...
Filip slucha, ale ..no wiecie sami....:evil_lol:

A propos mały woła i kurczakow itd juz nie otrzyma, bo bardzo zle mu to wychodzi z drugiej strony. Pomylka niemozliwa, bo zawsze w dzien woła mały ma rozwolnienie i krew w kupce. W inne dni jest optymalnie.
Nie bede mu tej watrobki jego przeciazac na razie. wiec zostaje tylko suche i mokry cesar. po tym wsjo jest, jak byc powinno.

Posted

No a jak Filip ma kochać pana????????
on może go lubić najwyżej i tolerować.........:evil_lol:
pańcie ma od kochania......
ps. dziwne objawy z tym mięsem.....

Posted

Charly napisał(a):
A propos mały woła i kurczakow itd juz nie otrzyma, bo bardzo zle mu to wychodzi z drugiej strony. Pomylka niemozliwa, bo zawsze w dzien woła mały ma rozwolnienie i krew w kupce. W inne dni jest optymalnie.
.

Mysle,za jak robali sie pozbedzie to bedzie dobrze przyjmowal. Moja jedna z kotek jak zaczyna robic zwrot miesa, to juz wiem, ze robale są!:shake: Ona jedna tylko tak reaguje. Karmy czy puszek nie ma zwrotow jak ma robale ale jak mieso dostanie i owszem jest zwrot...odrobaczona, nie ma wymiotow. A poniewaz poluje, wiem to, to i robaki ciagle ma, no tak co 4/3 m-c odrobaczanie robie...zima jest lepiej nie ma na co polowac ..

Posted

..to nic...ja ostatnio udzielalam sie na takim typowo babskim forum na temat czy wielkosc....no wiece czego..jest wazna itd:oops::oops::oops:

..zaraz obok tego bylo forum polityczne (w ktorym tez sie udzielałam), dotyczylo wojny w Iraku czy cos takiego.....No i po dlugich poszukiwaniach znalazłam moja wypowiedz:oops::oops::oops: własnie na.... forum politycznym. Zostałam ukarana ogólnym milczeniem......:oops::oops::oops:

Posted

Charly napisał(a):
..to nic...ja ostatnio udzielalam sie na takim typowo babskim forum na temat czy wielkosc....no wiece czego..jest wazna itd:oops::oops::oops:

..zaraz obok tego bylo forum polityczne (w ktorym tez sie udzielałam), dotyczylo wojny w Iraku czy cos takiego.....No i po dlugich poszukiwaniach znalazłam moja wypowiedz:oops::oops::oops: własnie na.... forum politycznym. Zostałam ukarana ogólnym milczeniem......:oops::oops::oops:

A to drętwusy!:laugh2_2: