Ewa3 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Marta to ja dziekuje jeszcze Tobie, bo bez Ciebie by tego nie było:razz: Zdjecia rewelacja:multi: i nawet moja Tasja z talerzykiem sie załapała:evil_lol: Mam nadzieje ze to nie koniec jeszcze zdjec:razz:, a na pokazach jeszcze sie nie raz zobaczymy:cool3: Quote
martita Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 i na kuniec kandel berry, Famcia:lol: Plinka, Iza, kolej na Was;) Quote
Ewa3 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 i Famcia:loveu::loveu: Marta jak mam podpisywac zdjecia??:razz: Quote
martita Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Ja sie ciesze, ze sie wszystko udalo a wszyscy sie do tego przyczynilismy.:multi: Mam nadzieje, ze w Lomzy ludzie zaczna bardziej myslec o tym co robic z psem, bo smutne jest jak widze wiekszosc psow na kolczatkach, z reszta na wyborach pupila roku i pokazie ras rowniez dalo sie to zauwazyc:-(, a w niczym to moim zdaniem nie pomagalo... Wszystkie fotencje wykonal Pan Adam (Adam B.), a moze by sie tak ujawnil na forum i sam odpowiedzial jak podpisac zdjatka:cool3: Quote
martita Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Agata, tak myslalam, ze o to zapytasz:lol:.Niestety nie bedzie. Jednak na pewno nasz pokaz zaprezentuje lomzynska telewizja regionalna. Tak Sor Marcin mowil:roll::p Quote
KXIII Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Mam filmiki :cool3:, troszke kiepskiej jakości, ale są ;) Musze sie tylko naumieć wstawiac na forum. W przyszłym roku napewno bedziemy, tylko tym razem z moim pięknym . Tosia ma megapowera ;) Po moim niedzwiedziu nie mam co sie spodziewac takiej energii :) W imieniu taty ( Adama B.) : ciesze sie, ze zdjecia sie podobaja ;) Quote
martita Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Ja moge powstawiac:cool3:Przy okazji zrobie przesiew, hehehe! Przepraszam bardzo, briardy maja ogrrromny temperament!!!Tylko musisz to z niego wykrzesac:lol::lol::lol: Quote
KXIII Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Hmm...Wiem o tym :) Jak nie trzeba, ujawnia sie prawdziwy szatan ....ale brakuje mu koordynacji w ruchu :roll: Quote
plinka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 KXIII, witaj na forum :) martita, tylko porządny przesiew zrób z tymi filmikami jakby co :lol: Quote
plinka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='martita']plinka, foty dawaj!!!!!:mad: Chciałaś to masz :eviltong: Quote
Marcioszek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 A te wspólne treningi agility to jeszcze aktualne? bo jestem z Łomży... Quote
Unbelievable Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Marcioszek napisał(a):A te wspólne treningi agility to jeszcze aktualne? bo jestem z Łomży... od dłuższego czasu nic się nie dzieje, ale z Martą dawno się nie kontaktowałam więc nie wiem dokładnie ;) Quote
martita Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Zapraszam na kolejny pokaz szkolenia psów w Łomży. 23 wrzesnia, okazja- Obchody Światowego Roku Weterynarii http://weta.vot.pl/ Bedzie mozna nacieszyc oczy wybrykami naszych psiakow, pocwiczyc ze swoimi czworonogami na hopkach czy z dyskami frisbee pod okiem trenerów,a takze skorzystać z bezplatnych porad behawiorysty. Zapraszam. Quote
martita Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Niektóre z upragnionych fotek , autor: Adam Bartnicki więcej na fb: Quote
C&B Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Dołącze się do pytania Marcioszek - czy w Łomży jest możliwość nauki agility? Jakieś kursy czy coś? ;) Quote
bebcik Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ja mieszkam w Ostrołęce więc w sumie niedaleko :) U nas nie ma żadnego szkoleniowca dla psów a może w łomży są kursy? Quote
martita Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Nie jestem stałym użytkownikiem forum, dlatego nie wiem dlaczego, ale mogłam wysłać info jedynie do jednej z osób... tak tez zrobiłam... Może daj adres e-mail? Quote
Unbelievable Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='martita']Nie jestem stałym użytkownikiem forum, dlatego nie wiem dlaczego, ale mogłam wysłać info jedynie do jednej z osób... tak tez zrobiłam... Może daj adres e-mail?[/QUOTE] może masz zapchaną skrzynkę na forum ;) Quote
bebcik Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 już napisałam odpowiedz na podany email :) Quote
Guest papillonek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ja też proszę o jakąś informację :) Quote
Recommended Posts