Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jezeli dobrze widze to teren znajduje sie na samym wyjezdzie z miasta ale teraz nie wiem w ktorym kierunku, wiekszosc kierunkow wyjazdowych z łomży ma dobry dojazd samochodem z autobusem to nie wiem jak jest i nawet nie wiem jak wyglada przejazd psa autobusem, nigdy nie jedzilem z psem autobusem w łomży:) ale to kolezanka niech sie wypowi :)

Posted

Wlasnie tego sie obawialam, w sobote na polanie bylo ze 20 osob, grillowaly sobie, nawiozly ze soba sporo smieci, dlatego poki tego nie ogrodze, nie powiem gdzie terenik sie znajduje:eviltong:Dojazd jest bardzo latwy, jest na to wiele sposobow.Ja spacerkiem z domu ide pol godziny, z psem czasem 40 minut:p.Szukajac naszego miejsca zwracalam uwage na latwa dostepnosc dla wszystkich, wiec nie powinno byc problemow.

Posted

martita napisał(a):
Wlasnie tego sie obawialam, w sobote na polanie bylo ze 20 osob, grillowaly sobie, nawiozly ze soba sporo smieci, dlatego poki tego nie ogrodze, nie powiem gdzie terenik sie znajduje:eviltong:Dojazd jest bardzo latwy, jest na to wiele sposobow.Ja spacerkiem z domu ide pol godziny, z psem czasem 40 minut:p.Szukajac naszego miejsca zwracalam uwage na latwa dostepnosc dla wszystkich, wiec nie powinno byc problemow.

u nas na działce jak nie było domu też sobie biesiady urządzali- masakra :shake:
taki spacerek, agility i powrót- może się pies zmęczyć nawet :evil_lol:

Posted

martita napisał(a):
Hehe, no moja czasem i odpoczywa;)Jednak ten krotki spacerek od autobusu czasem ludzi potrafi odstraszyc...Ja to uwielbiam meczyc moja suke:evil_lol:

po co komu odpoczynek :evil_lol::evil_lol:
odstraszyć... a po lesie? : P czy jak?

Posted

Nie, po drodze, a potem polna drozka kawalek, ale ten spacerek(z 10min) TRZEBA zaliczyc:p-to odstrasza.
Tinka, moja suka tak rozumuje- a po co komu odpoczynek:evil_lol:

Posted

martita napisał(a):
Nie, po drodze, a potem polna drozka kawalek, ale ten spacerek(z 10min) TRZEBA zaliczyc:p-to odstrasza.
Tinka, moja suka tak rozumuje- a po co komu odpoczynek:evil_lol:

nie rozumiem- przecież to chwila na świeżym powietrzu, sama korzyść :roll:

no mój też- jak już mi się nie chce to on dopiero zaczyna rozumieć że on też odpocząć powinien :evil_lol:

Posted

martita napisał(a):
ten spacerek(z 10min) TRZEBA zaliczyc:p-to odstrasza.

Jeżeli spacer 10 min ma odstraszyć to jakim cudem taka osoba ma zamiar nie paść pok treningu :razz:

Posted

Bo co innego trening, a co innego bezcelowy spacer. I teraz fajnie sie mowi, spacerek, a potem bedzie zimno, krotki dzien i kazdy bedzie marzyl, zeby po treningu jak najszybciej w domku byc. Gdy zakladalam swoj tor, kazy mowil co to 20 minut spacerku :evil_lol:

Posted

saJo napisał(a):
Bo co innego trening, a co innego bezcelowy spacer. I teraz fajnie sie mowi, spacerek, a potem bedzie zimno, krotki dzien i kazdy bedzie marzyl, zeby po treningu jak najszybciej w domku byc. Gdy zakladalam swoj tor, kazy mowil co to 20 minut spacerku :evil_lol:

jak ktoś chce, to i ten spacerek nie przeszkodzi ; )
przynajmniej pies się załatwi tam a nie na torze :evil_lol::evil_lol:

Posted

Prace na placyku ruszyly przed weekendem majowym, niestety wszystko zostalo zdewastowane:-(Nawet wlasnorecznie skosilam cala trawe, ach ludzie sa okropni.Juz sama nie wiem, czy dane jest nam, aby w łomzy byl ogolno dostepny tor agility...

Posted

Marta tak naprawdę,żeby te przeszkody przetrwały powinno być jakieś pomieszczenie gdzie będą one składane po treningu. U nas też na początku zostawialiśmy na placu,ale teraz rozkładamy i pod dach wstawiamy,bo takto ciągle są połamane.

Posted

martita napisał(a):
Prace na placyku ruszyly przed weekendem majowym, niestety wszystko zostalo zdewastowane:-(Nawet wlasnorecznie skosilam cala trawe, ach ludzie sa okropni.Juz sama nie wiem, czy dane jest nam, aby w łomzy byl ogolno dostepny tor agility...

trzeba po prostu chować, zabierać... bo albo ukradną albo, jak u Ciebie, zniszczą.

Posted

Tinka, ktos zniszczyl ogrodzenie, ktore dopiero powstaje, nie wiem czy jest sens inwestowac w to, jak i tak zostanie rozwalone przez bezmyslnych wandaliiii!!!!

Posted

martita napisał(a):
Tinka, ktos zniszczyl ogrodzenie, ktore dopiero powstaje, nie wiem czy jest sens inwestowac w to, jak i tak zostanie rozwalone przez bezmyslnych wandaliiii!!!!

dookoła nikt nie mieszka? bo to by dużo wyjaśniało..

• 1 month later...
Posted

Poczatki zawsze trudne...
Mamy powbijane slupki bukowe i narazie nie wiem czy zakladac siatke, bo slupki sa regularnie dewastowane i palone w pobliskim lesie. Przeszkody stoja jednak na starym placu i tam, jak mozemy, to cwiczymy. Gdybym chciala hopencje i reszte wprowadzic na nowy teren, musialabym, tak jak napisala Klaudia, zbudowac jakas chatke, lub zakupic jakis garaz, a narazie na to mnie nie stac:-(
Tak wygladaly prace:

Poza tym, po dzisiejszym dniu mam chyba depresje:roll:...