Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta to ja dziekuje jeszcze Tobie, bo bez Ciebie by tego nie było:razz:

Zdjecia rewelacja:multi: i nawet moja Tasja z talerzykiem sie załapała:evil_lol:

Mam nadzieje ze to nie koniec jeszcze zdjec:razz:, a na pokazach jeszcze sie nie raz zobaczymy:cool3:

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sie ciesze, ze sie wszystko udalo a wszyscy sie do tego przyczynilismy.:multi:
Mam nadzieje, ze w Lomzy ludzie zaczna bardziej myslec o tym co robic z psem, bo smutne jest jak widze wiekszosc psow na kolczatkach, z reszta na wyborach pupila roku i pokazie ras rowniez dalo sie to zauwazyc:-(, a w niczym to moim zdaniem nie pomagalo...
Wszystkie fotencje wykonal Pan Adam (Adam B.), a moze by sie tak ujawnil na forum i sam odpowiedzial jak podpisac zdjatka:cool3:

Posted

Agata, tak myslalam, ze o to zapytasz:lol:.Niestety nie bedzie. Jednak na pewno nasz pokaz zaprezentuje lomzynska telewizja regionalna. Tak Sor Marcin mowil:roll::p

Posted

Mam filmiki :cool3:, troszke kiepskiej jakości, ale są ;) Musze sie tylko naumieć wstawiac na forum.

W przyszłym roku napewno bedziemy, tylko tym razem z moim pięknym .

Tosia ma megapowera ;) Po moim niedzwiedziu nie mam co sie spodziewac takiej energii :)

W imieniu taty ( Adama B.) : ciesze sie, ze zdjecia sie podobaja ;)

Posted

Ja moge powstawiac:cool3:Przy okazji zrobie przesiew, hehehe!
Przepraszam bardzo, briardy maja ogrrromny temperament!!!Tylko musisz to z niego wykrzesac:lol::lol::lol:

• 2 weeks later...
  • 10 months later...
Posted

Marcioszek napisał(a):
A te wspólne treningi agility to jeszcze aktualne?
bo jestem z Łomży...

od dłuższego czasu nic się nie dzieje, ale z Martą dawno się nie kontaktowałam więc nie wiem dokładnie ;)

• 2 years later...
Posted

Zapraszam na kolejny pokaz szkolenia psów w Łomży. 23 wrzesnia, okazja- Obchody Światowego Roku Weterynarii http://weta.vot.pl/ Bedzie mozna nacieszyc oczy wybrykami naszych psiakow, pocwiczyc ze swoimi czworonogami na hopkach czy z dyskami frisbee pod okiem trenerów,a takze skorzystać z bezplatnych porad behawiorysty. Zapraszam.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Nie jestem stałym użytkownikiem forum, dlatego nie wiem dlaczego, ale mogłam wysłać info jedynie do jednej z osób... tak tez zrobiłam...
Może daj adres e-mail?

Posted

[quote name='martita']Nie jestem stałym użytkownikiem forum, dlatego nie wiem dlaczego, ale mogłam wysłać info jedynie do jednej z osób... tak tez zrobiłam...
Może daj adres e-mail?[/QUOTE]

może masz zapchaną skrzynkę na forum ;)

• 4 weeks later...
Guest papillonek
Posted

Ja też proszę o jakąś informację :)