Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gama to młoda ok 2 letnia sunia.
Podczas ostatnich wakacji zostala wrzucona na zamknietą działke na mazurach.
Została z tamtąd wydostana i przez całe wakacje były dokarmiana przez wczasowiczów.
We wrześniu gdy dzialaki opustoszałay dobra dusza zabrała ja do Warszawy z zamysłem znalezienia domu.
Sunia jest bardzo miła. Lubi dzieci, akceptuje inne zwierzęta (psy i koty).
W domu nie brudzi mimo że zostaje długo sama.
Pies ideał :)
Zostałam poproszona o pomoc w znalezieniu domu dla sunieczki.
Wiem że ciężko z adopcjami ale wiosna za chwilę, może ktos sie skusi.....

Posted

o Kurcze zapomniałam o telefonie.
Tel do pani u której jest sunia 0503157019
Sunia jest w Wilanowie.

Majqa a może mogłabyś jakiś tekst napisać?

Posted

Bekuś właśnie kimnęłam się na 2h ale już zerknęłam (zaraz jak poszukam dubeltówki na koty i przeprowadzę ich eksterminację, bo to przez ich wariacje taka noc do bani), zaraz napiszę i wrzucę na wątek.

Posted

GAMA..."DLACZEGO JA???"

Konia z rzędem temu, kto zna odpowiedź na Twoje psie pytanie Gamo!
:-((( Co musiło kierować człowiekiem, który ot tak, poprostu, z dnia na dzień zabrał Ci dom, to co tak ukochałaś i do czego teraz tęsknisz???

Twoje serduszko pragnie zabić dla kogoś, dla spełnionych marzeń, dla normalności...I tak miałaś szczęście maleńka, bo podrzucona na mazurską, zamkniętą działkę, dostąpiłaś zaszczytu przetrwania - podrzucano Ci jedzenie. W takich okolicznościach pełny brzuszek był dla Ciebie "wszystkim"...

Nie narzekaj Gamo, los i dalej okazał się łaskawy...Pojawiła się dobra dusza (a takie są, uwierz Gamo!!!) i zabrała Cię do Warszawy, by pomóc szukać dla Ciebie domku, najlepszego, najukochańszego, domku przez
wielkie "D" !!!

Masz sunieczko wielkie atuty, by takowy znaleźć, trzeba Cię tylko pokazać, opowiedzieć o Tobie, przedstawić z jak najlepszej strony, bo jedynie taką, na szczęście, pokazałaś swojemu dobroczyńcy.

Jesteś psem ze snów, a jednak realnym !!! Nie brudzisz w mieszkanku, nie rozprawiasz się z jego zawartością. Dzieci, inne psy, kotki, czyli każde żywe stworzenie, jest Ci przyjacielem.
A...do tego Gamo, Twoja uroda !!! Natura wiedziała co robi !!!

Niech ten tekst przemówi, do jednego, jedynego ludzkiego serca, które zechce zabić dla Ciebie!!! Jesteś warta nowej szansy, szansy na ostatni krok ku szczęściu...

Jeśli ktoś z Państwa byłby zainteresowany adopcją Gamy, uprzejmie prosimy o kontakt z opiekunką sunieczki pod numerem
0503157019.

Posted

Majeczka :loveu::loveu:, ślicznie dziękuje. Mnie pisanie idzie dość cieżko.....
Wieczorkiem porzucam ja w net.Moze sie jej poszczęci.

Posted

beka napisał(a):
Majeczka :loveu::loveu:, ślicznie dziękuje. Mnie pisanie idzie dość cieżko.....
Wieczorkiem porzucam ja w net.Moze sie jej poszczęci.

Tak, jak pisałam na innym wątku, jest potrzeba dawaj cynk Bekuś !!!
Jak coś knocę i przeginam krytykuj i poprawiam !!! Całusy !!!

W tej suni nie sposób się nie zakochać !!!

Posted

paros napisał(a):
Już coś napisałam do ogłoszeń ale nie tak ładnie :shake:
To skorzystam, bo wieczorem zrobie allegro i trochę ogłoszeń :lol:

Allegro by było super...Ja trąba, mea culpa, schodzę mężowi z drogi, bo...wystawiłam piesie (w moim odczuciu nietykalne, czyli wiadomo, tylko dobre domki) i zamiast zrobić np.aukcję prywatnę to...przeszłam w głupocie samą siebie...Obwarowałam psy wszelkimi zastrzeżeniami
i minim.ceną zaporową...Nie doczytałam regulaminu (idiotka) i zobaczyłam na ile mnie allegro skasowało wstępnie od ceny minim. Kwoty wolę nie podawać...:wallbash::flaming:

Posted

Aukcja maniana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Składam teraz łapki w modłach o jak naj...naj...naj...domeczek dla piękności !!! :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='majqa']Aukcja maniana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Składam teraz łapki w modłach o jak naj...naj...naj...domeczek dla piękności !!! :multi: :multi: :multi:

Majqa to nasze wspólne dzieło :lol:

Posted

Paros ale Ty to uplastyczniłaś i to jak !!! Kliknęłam i chciało mi się wyć!!!
Zrobiłaś to tak, że pychol małej wyłazi z ekranu !!! Ciary na plecach !!!

Coś przepięknego !!! :loveu: