ewelinabuck Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 wszystkiego naj naj Mureczko:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
AMIŚKA Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Mała MEGUSIA dziękuje wszystkim za pamięć:multi::multi::multi: Quote
Celina12 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 :oops:..a ja przegapiłam....ale życzę wszystkiego co naj.....Śliczniutkiej Dzieweczce :loveu::loveu::loveu: Quote
AMIŚKA Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Chce sie pochwalić ja MEGUSIA MURKOWATA zdałam dziś egzamnin dzialkowy z rozkopywania norek i i tak,upolowania pierwszej nornicy Egzminatorem była SASANKA moja nauczycielka ' ZINKA nie poluje na nornice i nie kopie norek/co za jamnik???/ SASANKA woła mnie na egzamin a ja usłyszawszy ,pedzę mało nóżek nie pogubię pod przewodnictwem SASANKI rozkopujemy jedną norkę i cały czas jestem czujna i i kopie za SASANKĄ kop w kopa no i jest nornica złapalam i uciekłam z SASANKĄ , szybko uciekłyśmy zeby nam PAŃCIA myszki nie zabrala zanim zorientowala się to my juz myszke obejrzałysmy nie tylko zewnatrz ale i od środka Coś krzyczała? ale przecież my jesteśmy jamnisiami egzamin zdałam W domku opowiedziałam wszystko MIŁCE słuchała zainteresowana,i pogratulował mnie:multi::multi:; Quote
AnkaG Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ale dzielne dziewczynki - upolowały obiadek ...:razz: Quote
AMIŚKA Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Neris napisał(a):Nawet kawałeczka nie przyniosły Miłce? Nie, nie przyniosły:diabloti: nawet z AMISIĄ nie podzieliły sie ku jej wielkiej rozpaczy... to ogladanie od środka miało blyskawiczny przebieg:mad: przeciez ja za nimi gnałam :razz: ale one były szybsze:diabloti: Quote
Neris Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Przyznaj się, sama chciałaś skonsumować! Amiśko, ja mam przepis na myszy w spirytusie, na surowo podobno lepiej nie jeść :diabloti: Quote
Celina12 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 O mateńko -co tu sie wygaduje..... Dziewczynki urocze -wszystkie 4...:loveu::loveu::loveu: Megusia taka słodka:loveu::loveu: Quote
AMIŚKA Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Byłyśmy w niedziele na wystawie:angryy: Myśliwskiej,zielono było,nabiegałysmy się i nawet zagroda z dzikami była, Obszekiwały go ZINKA I SASANKA Ja nie ,po co one to robily doskonale, ja z daleka przygladalam sie:eviltong: a jeszcze musialysmy po ringu chodzić:cool3: a SASANKA myslala że wszystko wygra jak zwykle,a tu niespodzianka, ZINKA wszystko wygrala i nawet na pudle stała najnizej,ale stała ja MEGUSIA MURKOWATA przeżywalam bardzo jak mnie na stolik postawili , pan sędzia w zęby zagladać zaczął to przestraszyłam sie, myslałam że wyrwie jakiegoś? A bo to wiadomo po co zaglada? Ale wszystko dobrz sie skończyło Pani mówiła że ładny opis dostałam tylko łysinki moje nie podobały sie, a co tam zarosnę:lol: ZINKA I SASANKA spotkały dzika za płotem Quote
Celina12 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 To ostatnie zdjęcie z pucharem takie słodkie-jak się do niego przytula:loveu::loveu: Mają przeżycia Twoje Dziewczynki-oj mają:multi: Quote
AMIŚKA Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 ciag dalszy Celinko ona nie przytula sie tylko z radością wpatruje sie w puchar/tam w srodku są smaczki/:eviltong: Quote
Isadora7 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Na to zdjęcie można się zapatrzeć, ślicznoty: http://img234.imageshack.us/img234/6673/obraz011qw5.jpg :loveu: Quote
Celina12 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Tak też myślałam ,że to z radości przecież :loveu::loveu:,,,maleństwo Kochane Quote
AMIŚKA Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Celina12 napisał(a):Tak też myślałam ,że to z radości przecież :loveu::loveu:,,,maleństwo Kochane A moze CELINKO mylę się, może jest dumna z tego pucharku i cieszy się:evil_lol: przeciez to jej pierwszy pucharek za pudło na wystawie:multi: przypomniano mnie, ze jak to zdjęcie bylo robione to smaczków jeszcze w pucharku nie bylo:eviltong: Quote
anetta Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Gratuluujee :) Mój ci on http://img128.imageshack.us/img128/548/man1102ma7.jpg :loveu: świetna fota Quote
Celina12 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 :diabloti::evil_lol:..Mądra Ślicznotka.....zdjęcia by się przydały.... Quote
Mudik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Chociaż jedną pięknotkę poznam w ten weekend na żywo,hura:multi::multi: Quote
AMIŚKA Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Mudik napisał(a):Chociaż jedną pięknotkę poznam w ten weekend na żywo,hura:multi::multi: Nie jedną a wszystkie:multi: dwie startują ,a jedna uczy się:lol: na treningu wczoraj z Agnieszką ,która pierwsza palisade pokona:lol: Quote
Mudik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ooooo fajnie to do zobaczenia ;);):lol::lol:, my jedzioemy już jutro. EDIT: a ja ceruje Vicowa klatke ,ktora popsul na ostatnim treningu:diabloti::angryy: Quote
Celina12 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Malusie Ślicznotki :loveu::loveu: Ciocia Amisia o moich jamnikach to zapomniała??? :-( Quote
Recommended Posts