Jump to content
Dogomania

Królicze jamniczki ZINKA,SASANKA , MISS MEGI i kociczka MIŁKA zapraszają

Recommended Posts

Posted

Pogoda nie na spacerki :cool3:
nudno
jamnisie nudza się

Murka postanowila zapolowac na kociczkę;)/albo kociczka na nią/

tę kocicę trzeba zagryżć!!!:cool3:

SASNKO pomóż;)

dobrze MURKA złapałaś;)

ooo teraz ja mam!!!!!

Nie krzycz ,my sie tylko bawimy:lol:

ja mam fajną piłeczkę

a ja mam wiekszą;)

tak,tak jamnise nudzą sie w czasie deszczu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Kotka żyje? Bo po złapaniu za szyjkę już jej nie widać na fotkach. :razz:

o 3 w nocy :angryy:wołała jeść:diabloti:

natym zdjęciu gdzie ja krzyknęłam;)kocica błyskawicznie zniknęła;)
a tak leżałaby martwa;)

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Ja poprosze o większe zdjęcia:lol:
i napisz coś o swoich rudzielcach:lol:bo widzę że masz większą kolekcję długowłosych niz ja:loveu:

Po kliknięciu w zdjęcie otwiera się duży format ;)
Zdjęcie nie najlepsze jakościowo, ale obiecuje, że jak znajdę trochę czasu to zrobimy sesję zdjęciową :)
...a więc przedstawiamy się od lewej :

FABIA ZAMUNDA Hajan standard (m: GERA Amoza o: BINGO z Końskiego Raju/FCI/) - sunia wzięta za krycie, niestety zabrakło nam 1 cwc do CH. ale Fabia to olała i na szalonym spacerze wybiła sobie p2 i na tym skończyła swoją karierę wystawową :roll:

Mł.Ch.Pl, Mł.Zw.Pl, CH.Pl. DEMON MORDAX Pościelowy Rezydent -miniatura (m: DEWI Psie Prawo -królicza o:Int.Ch. ZORRO z Końskiego Raju -miniatura)
-Demon to urodzony u mnie aktor, a na wystawie jak by umiał mówić, to powiedział by ..."popatrzcie na mnie" ... Na ringach trochę się pokazał :)
W Wałbrzychu 4 razy był na "pudle" na grupie, z czego 3 razy wygrał BOG, 1 raz był drugi, ale wtedy BOG wziął mój drugi pies standard BINGO:multi::multi::multi::multi::multi::multi: (dwa moje psy na grupie:multi::multi:) Poza tym ma 3 CACIB i 1 res. CACIB ale nie mamy wystawy poza granicami Polski żeby zostać INTERCHAMPIONEM)
Teraz ma już 9 lat i wystawia się w weteranach (gdyby nie zęby dalej chodził by w championach) i tutaj mamy 3 x res. BIS wet.:multi::multi: jakoś nie możemy wygrać :shake:

Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.KL,Ch.PL BINGO z Końskiego Raju/FCI/ standard (m: CH.Pl. VOLTA z Końskiego Raju o: INT.CH. IDOL z Końskiego Raju)
Prywatnia BIBI (moje bliżniaki go przechrzciły) duży, mocny standard teraz jest na diecie odchudzającej :oops:
Niestety nie podziela zdania DEMONA, że wystawy są fajne i czasami lubi pokazać ale zęby :evil_lol:. Jest za to najwierniejszym kompanem zabaw i obrońcą moich czteroletnich bliźniaków.

BINGO i DEMON są na plakacie i okładce katalogu KLUBOWEJ WYSTAWY JAMNIKóW WAłBRZYCH-KSIąż 2007

I na końcy najstarsza i najmniejsza DEWI Psie Prawo- królicza(m: NEL Psie Prawo o: ETER Jerzynowy Ogródek) To od niej się wszystko zaczęło :) Kupiona wtedy z przypadkowej hodowli z rodowodem tylko dlatego, żeby była malutka tak jak mówili. "Kariery wystawowej" nie chciała zrobić :) Ale jej hodowczyni, obecnie moja przyjaciółka tak zaraziła mnie wystawami, że nie skończyło się na jednej malutkiej NULCI ;)