Celina12 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Czarka śliczna Rudaska :loveu::loveu: Jak One ślicznie do zdjęć pozują. Jak sie kiedyś wybiorę do Szczecina muszę się z WAMI gdzieś umówić.... Quote
AnkaG Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ale fajowy rudasek. :lol: Przyjedź Celinko - zapraszamy. Jamniorki takie grzeczniutkie. :loveu: Pięknie pozują. Quote
AMIŚKA Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Pogoda nie na spacerki :cool3: nudno jamnisie nudza się Murka postanowila zapolowac na kociczkę;)/albo kociczka na nią/ tę kocicę trzeba zagryżć!!!:cool3: SASNKO pomóż;) dobrze MURKA złapałaś;) ooo teraz ja mam!!!!! Nie krzycz ,my sie tylko bawimy:lol: ja mam fajną piłeczkę a ja mam wiekszą;) tak,tak jamnise nudzą sie w czasie deszczu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Kotka żyje? Bo po złapaniu za szyjkę już jej nie widać na fotkach. :razz: Quote
taxelina Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Sliczna mala :) Ale i wszystkie fotki ladne :D a jamniczki to w ogole.... mmmm Quote
AMIŚKA Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 AnkaG napisał(a):Kotka żyje? Bo po złapaniu za szyjkę już jej nie widać na fotkach. :razz: o 3 w nocy :angryy:wołała jeść:diabloti: natym zdjęciu gdzie ja krzyknęłam;)kocica błyskawicznie zniknęła;) a tak leżałaby martwa;) Quote
caelestis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 AMIŚKA napisał(a):Ja poprosze o większe zdjęcia:lol: i napisz coś o swoich rudzielcach:lol:bo widzę że masz większą kolekcję długowłosych niz ja:loveu: Po kliknięciu w zdjęcie otwiera się duży format ;) Zdjęcie nie najlepsze jakościowo, ale obiecuje, że jak znajdę trochę czasu to zrobimy sesję zdjęciową :) ...a więc przedstawiamy się od lewej : FABIA ZAMUNDA Hajan standard (m: GERA Amoza o: BINGO z Końskiego Raju/FCI/) - sunia wzięta za krycie, niestety zabrakło nam 1 cwc do CH. ale Fabia to olała i na szalonym spacerze wybiła sobie p2 i na tym skończyła swoją karierę wystawową :roll: Mł.Ch.Pl, Mł.Zw.Pl, CH.Pl. DEMON MORDAX Pościelowy Rezydent -miniatura (m: DEWI Psie Prawo -królicza o:Int.Ch. ZORRO z Końskiego Raju -miniatura) -Demon to urodzony u mnie aktor, a na wystawie jak by umiał mówić, to powiedział by ..."popatrzcie na mnie" ... Na ringach trochę się pokazał :) W Wałbrzychu 4 razy był na "pudle" na grupie, z czego 3 razy wygrał BOG, 1 raz był drugi, ale wtedy BOG wziął mój drugi pies standard BINGO:multi::multi::multi::multi::multi::multi: (dwa moje psy na grupie:multi::multi:) Poza tym ma 3 CACIB i 1 res. CACIB ale nie mamy wystawy poza granicami Polski żeby zostać INTERCHAMPIONEM) Teraz ma już 9 lat i wystawia się w weteranach (gdyby nie zęby dalej chodził by w championach) i tutaj mamy 3 x res. BIS wet.:multi::multi: jakoś nie możemy wygrać :shake: Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.KL,Ch.PL BINGO z Końskiego Raju/FCI/ standard (m: CH.Pl. VOLTA z Końskiego Raju o: INT.CH. IDOL z Końskiego Raju) Prywatnia BIBI (moje bliżniaki go przechrzciły) duży, mocny standard teraz jest na diecie odchudzającej :oops: Niestety nie podziela zdania DEMONA, że wystawy są fajne i czasami lubi pokazać ale zęby :evil_lol:. Jest za to najwierniejszym kompanem zabaw i obrońcą moich czteroletnich bliźniaków. BINGO i DEMON są na plakacie i okładce katalogu KLUBOWEJ WYSTAWY JAMNIKóW WAłBRZYCH-KSIąż 2007 I na końcy najstarsza i najmniejsza DEWI Psie Prawo- królicza(m: NEL Psie Prawo o: ETER Jerzynowy Ogródek) To od niej się wszystko zaczęło :) Kupiona wtedy z przypadkowej hodowli z rodowodem tylko dlatego, żeby była malutka tak jak mówili. "Kariery wystawowej" nie chciała zrobić :) Ale jej hodowczyni, obecnie moja przyjaciółka tak zaraziła mnie wystawami, że nie skończyło się na jednej malutkiej NULCI ;) Quote
caelestis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ale widzę, że nasze psy mają wspólne "nazwisko" :) Chodzi mi oczywiście o KOńSKI RAJ Quote
limoncia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witam;) ja chyba pierwszy raz w tej galerii:p:p:p śliczne psiaki:loveu::loveu::loveu:...widzialam troszke zdjec u ewelinybuck:lol::lol::lol:..mizianko dla psiaczków:loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 sliczne fotki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:i gratulije zalozenia FB:diabloti: Quote
elapieczus1 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 i ja ze swoim wielkim pycholem tu zajrzałam:)Witam i jeśli zaraz znajdę to mam kilka zdjęć jamników to wkleję:) Quote
elapieczus1 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 te zdjęcia robiłam na seminarium w Szczecinie w sierpniu ubiegłego roku reszta zdjęc autorstw Ewelinki:) Quote
elapieczus1 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 znalazłam jeszcze takie mojego autorstwa:) mam nadzieję że nikt się nie obrazi za te zdjęcia:)jeśli znajdę coś jeszcze to nieśmiało wstawię Quote
elapieczus1 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mam jeszcze kilka z PPA w Szczecinie Quote
elapieczus1 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mam nadzieję że wszystkie jamniki są Twoje kochana Amisiu,jeśli nie to z góry bardzo serdecznie przepraszam:) Quote
Recommended Posts