agusiazet Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 A gdzie teraz są szczeniaczki? Jaki jest ich stan? I czy w grę wchodzi dowiezienie np pól na pół? Quote
Panca Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ale cuuudneeee:loveu::loveu:a jak duze urosna?wciaz probuje wcisnac szczeniaka znajomej..raz sie prawie udalo ale ktos byl pierwszy...warunkiem jest wielkosc..ona moze tylko niewielkiego pieska przygarnac..a mama tych sun duza jest? Quote
t_kasiek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 czy jeszcze zadna sunia domku nie znalazla ???? :( one takie cudne !!!!!! Quote
ewatr Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Narazie sunie sa w domu tymczasowym w Rzeszowie , miały być wczoraj odrobaczone , stan ich jest bardzo dobry to domowe pieski rozbrykane i radosne .........matki szczeniat nie widziałam ale dopytam o jej wielkośc i dam znac . Co do dowiezienia np. pół drogi to osoba zainteresowana powinna rozmawiać z Pania u ktorej sa narazie szczeniaki / kontakt w 2 poscie ;)/ Quote
agusiazet Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Pół na pół - miałam na myśli koszty dowiezienia, bo nie jestem zmotoryzowana!!! Postaram się zadzwonić pod podany numer! Quote
ewatr Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='agusiazet']Pół na pół - miałam na myśli koszty dowiezienia, bo nie jestem zmotoryzowana!!! Postaram się zadzwonić pod podany numer! Agusia myslałam ze masz na mysli dowiezienie psiaka do domu stałego ;) Na ten moment mamy załatwiony tu na miejscu w Rzeszowie Dt ktory na tydzien - dwa przejmie opiekę nad suniami jak zajdzie taka koniecznośc ....... dziekuje Ci serdecznie za chec pomocy :Rose: i polecamy sie na przyszłość :lol: co do ewentualnego transportu do Mielca to nie ma sprawy jakos bysmy sie dogadały w koncu to nie tak daleko od Rzeszowa ;) Quote
ewatr Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Mam dobra wiadomosc !!!! Ciemniejsza sunia juz w swoim nowym domku :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: własnie pojechała :lol: a o białą rownież odezwał sie bardzo zainteresowany pan wszystko rozstrzygnie sie w sobote zaciskamy kciuki zeby sie udało :thumbs: Quote
t_kasiek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: 3mamy mocno !!!!!!!!!!! Quote
t_kasiek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 zmiencie tytul, ze zostala juz tylko jedna sunia !!!! Quote
ewatr Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 t_kasiek napisał(a):zmiencie tytul, ze zostala juz tylko jedna sunia !!!! Nie dam rady zmienic bo mój post jakimś cudem / dogo wszystko potrafi ;)/ jest jako drugi !!!! Agusia może Ty spróbuj zmienić bo Twój wskoczył na nr 1 :eviltong: Quote
agusiazet Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Zdumiewające, ale tytuł zmieniłam:) Quote
ewatr Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Marta i Wika napisał(a):No i co tam z drugą malutką? Tez znalazła szczesliwie swoich ludzi :lol: Agusiu mozna zmieniec tytuł wątku i przeniesc do znlazły dom :multi: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Wspaniala wiadomosc!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts