Guciek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Przed chwilą dzwoniłam do oddziału Łódzkiego z prośbą o potwierdzenie mojego zgłoszenia (w formie skanu :lol: :lol: :lol:). Miła pani powiedziała, że zgłoszenie zostało przyjęte :) Czyli nie muszę się urywać z lekcji na pocztę, super :evil_lol: Do zobaczenia na wystawie! :) (grupa VIII) Quote
majka127 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Termin przedłużono do 8 kwietnia , tak wyczytałam na stronce w aktualnościach Quote
Zuza i Noddy Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Guciek napisał(a):Przedłużyli termin zgłoszeń do 8 kwietnia :multi: Czy termin jest na pewno przedłożony? Potrzebuje psa na MP, bo pani od której miałam pożyczyć dzisiaj mi powiedziała, ze jednak jada gdzie indziej. Najlepiej york lub husky, ale inne propozycje tez rozważę. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Dzień obojętny. Quote
Frytela Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ja bym mogla ci corga dać, bo husky`ego ani yorka nie posiadam ;) Quote
Guciek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Czy termin jest na pewno przedłożony? Potrzebuje psa na MP, bo pani od której miałam pożyczyć dzisiaj mi powiedziała, ze jednak jada gdzie indziej. Najlepiej york lub husky, ale inne propozycje tez rozważę. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Dzień obojętny. Tak wynika ze strony internetowej oddziału :roll: [SIZE="1"]która swoją drogą rano działała, a teraz ma przerwę:diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nawet nie zauważyłam na stronie. Frytela dzięki ale na szczęście już znalazłam husky'ego, bo napisałam do hodowli i teraz mam nawet kilka możliwości. Co do ras to pytam o te, bo po prostu najlepiej wiem jak je wystawiać. Quote
kika22 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 flashka-g napisał(a):i my juz zgloszeni;) My też;) Oby tylko pogoda dopisała:loveu: Quote
aleb Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 panienkabubu napisał(a):Kto z II, VII, VIII lub IX grupy z okolic Katowic się wybiera? Albo ktoś na MP - Alanowak? Danusia? Ja jeszcze się zastanawiam. Quote
CarmelChoco Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 My już przyjęci:p Chow Chow,klasa pośrednia,psy:) Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 kika22 napisał(a):My też;) Oby tylko pogoda dopisała:loveu: cała banda zgłoszona ?? Quote
Asiaczek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jakis Asiaczek też się zaplącze na tej wystawie...;) Pzdr. Quote
Różyczka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Wybiera się ktoś może na niedzielę z okolic Częstochowy/Katowic i miałby wolne miejsce?? :-) Quote
filonek_bezogonek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jakis Asiaczek też się zaplącze na tej wystawie...;-) Pzdr. tak widzialam :) i do tego z zagranicy ten Asiaczek przyjezdza :P proszę wstrzymajcie się z tym potwierdzaniem :) obecnie linie telefoniczcnie rozgrzewają się do czerwoności po 200 - 400 zgłoszeń ostatnio przyszło dziennie !! Jak powpisujemy zgloszenia w zeszyt to lalwiej jest man sprawdzac :) ps. swoja droga piszcze drukowanymi literami bo trudno rozszyfrowac a potem moga sie niechcacy bledy w katalogu pojawic :( Quote
panienkabubu Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Gdyby ktoś z Was nie miał transportu do Łodzi na niedzielę (GRUPA II, VII, VIII, IX) ze śląska, to dajcie znać. Są dwa wolne miejsca w aucie dla ludzi z małymi/średnimi psami. Quote
sylrwia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 filonek_bezogonek :help1:próbowałam przed niedziela formularzem zgłosić psa, nie udało się, więc wysłałam mailem, poprosiłam o inf zwrotną, ale nie dostałam i nie wiem dzwonić, nie dzwonić, wysyłać pocztą, nie wysyłać:niewiem: Quote
AnkaW Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 panienkabubu szkoda że nie z okolic Rzeszowa :placz::placz: bo ja dalej nie mam czym dojechać a jechać dzień wcześniej nie wchodzi w rachubę :shake: a w sumie to nawet nie wiem czy nas przyjeli, bo się nie dodzwoniłam Quote
panienkabubu Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No przykro mi :shake: Nawet podjazd pociągiem do Katowic nie da rady :shake: a szkoda.. Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 filonek_bezogonek napisał(a):tak widzialam :) i do tego z zagranicy ten Asiaczek przyjezdza :P proszę wstrzymajcie się z tym potwierdzaniem :) obecnie linie telefoniczcnie rozgrzewają się do czerwoności po 200 - 400 zgłoszeń ostatnio przyszło dziennie !! Jak powpisujemy zgloszenia w zeszyt to lalwiej jest man sprawdzac :) ps. swoja droga piszcze drukowanymi literami bo trudno rozszyfrowac a potem moga sie niechcacy bledy w katalogu pojawic :( Ja mam nadzieje,że ktoś te moje drukowane odczyta bo mam dysortografie i drukowane wyglądają niezbyt dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Frytela Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 filonek_bezogonek czy moglabys sie dowiedziec czy przyjeto mojego psa, bo niestety skasowalam wszystko co bylo w spam nie patrzac co tam jest i nie wiem czy przyszlo do mnie potwierdzenie... Quote
Asiaczek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 filonek_bezogonek napisał(a):tak widzialam :) i do tego z zagranicy ten Asiaczek przyjezdza :P Dziękuję za potwierdzenie!:lol: Pzdr. Quote
pokoik1 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Różyczka']Wybiera się ktoś może na niedzielę z okolic Częstochowy/Katowic i miałby wolne miejsce?? :-) [quote name='panienkabubu']Gdyby ktoś z Was nie miał transportu do Łodzi na niedzielę (GRUPA II, VII, VIII, IX) ze śląska, to dajcie znać. Są dwa wolne miejsca w aucie dla ludzi z małymi/średnimi psami. Może razem byście pojechały ? :evil_lol: Quote
Śnieżynka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Czy jedzie ktoś z Krakowa i ma jedno wolne miejsce dla jednej pani i pudla miniaturki ?? osoba dorzuci sie do kosztów paliwa... Quote
panienkabubu Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 pokoik1 napisał(a):Może razem byście pojechały ? :evil_lol: Już jesteśmy w kontakcie :cool3: Quote
Recommended Posts