Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą dzwoniłam do oddziału Łódzkiego z prośbą o potwierdzenie mojego zgłoszenia (w formie skanu :lol: :lol: :lol:). Miła pani powiedziała, że zgłoszenie zostało przyjęte :) Czyli nie muszę się urywać z lekcji na pocztę, super :evil_lol: Do zobaczenia na wystawie! :) (grupa VIII)

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Guciek napisał(a):
Przedłużyli termin zgłoszeń do 8 kwietnia :multi:

Czy termin jest na pewno przedłożony?
Potrzebuje psa na MP, bo pani od której miałam pożyczyć dzisiaj mi powiedziała, ze jednak jada gdzie indziej. Najlepiej york lub husky, ale inne propozycje tez rozważę. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Dzień obojętny.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Czy termin jest na pewno przedłożony?
Potrzebuje psa na MP, bo pani od której miałam pożyczyć dzisiaj mi powiedziała, ze jednak jada gdzie indziej. Najlepiej york lub husky, ale inne propozycje tez rozważę. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Dzień obojętny.
Tak wynika ze strony internetowej oddziału :roll: [SIZE="1"]która swoją drogą rano działała, a teraz ma przerwę:diabloti:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Kto z II, VII, VIII lub IX grupy z okolic Katowic się wybiera?
Albo ktoś na MP - Alanowak? Danusia?

Ja jeszcze się zastanawiam.

Posted

Jakis Asiaczek też się zaplącze na tej wystawie...;-)
Pzdr.

tak widzialam :) i do tego z zagranicy ten Asiaczek przyjezdza :P

proszę wstrzymajcie się z tym potwierdzaniem :)

obecnie linie telefoniczcnie rozgrzewają się do czerwoności po 200 - 400 zgłoszeń ostatnio przyszło dziennie !!

Jak powpisujemy zgloszenia w zeszyt to lalwiej jest man sprawdzac :)

ps. swoja droga piszcze drukowanymi literami bo trudno rozszyfrowac a potem moga sie niechcacy bledy w katalogu pojawic :(

Posted

panienkabubu szkoda że nie z okolic Rzeszowa :placz::placz: bo ja dalej nie mam czym dojechać a jechać dzień wcześniej nie wchodzi w rachubę :shake:

a w sumie to nawet nie wiem czy nas przyjeli, bo się nie dodzwoniłam

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
tak widzialam :) i do tego z zagranicy ten Asiaczek przyjezdza :P

proszę wstrzymajcie się z tym potwierdzaniem :)

obecnie linie telefoniczcnie rozgrzewają się do czerwoności po 200 - 400 zgłoszeń ostatnio przyszło dziennie !!

Jak powpisujemy zgloszenia w zeszyt to lalwiej jest man sprawdzac :)

ps. swoja droga piszcze drukowanymi literami bo trudno rozszyfrowac a potem moga sie niechcacy bledy w katalogu pojawic :(

Ja mam nadzieje,że ktoś te moje drukowane odczyta bo mam dysortografie i drukowane wyglądają niezbyt dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

filonek_bezogonek czy moglabys sie dowiedziec czy przyjeto mojego psa, bo niestety skasowalam wszystko co bylo w spam nie patrzac co tam jest i nie wiem czy przyszlo do mnie potwierdzenie...

Posted

[quote name='Różyczka']Wybiera się ktoś może na niedzielę z okolic Częstochowy/Katowic i miałby wolne miejsce?? :-)

[quote name='panienkabubu']Gdyby ktoś z Was nie miał transportu do Łodzi na niedzielę (GRUPA II, VII, VIII, IX) ze śląska, to dajcie znać.
dwa wolne miejsca w aucie dla ludzi z małymi/średnimi psami.

Może razem byście pojechały ? :evil_lol: