panienkabubu Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Alu dostałaś SMSa ode mnie z prośbą o wyniki z JH? :modla: Pilnie potrzebuję wyniki z wystawy (wystarczą same numery katalogowe) Najpiękniejsze szczenię (SOBOTA) Najpiękniejszy junior (SOBOTA) BOG I - który to Schipperke? BOG III - West Highland White Terrier (ale jaki?) BOG VI - ? BOG VIII - Flat Coated Retriever (ale jaki?) Młody Prezenter niedziela :modla::modla::modla: Na stronie oddziału są zdjęcia już z finałów, ale niestety te numerki nei dadzą się odczytać. Może ktoś z was mi pomoże? Quote
BOGDANG Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Kilka fotek z ringu amerykanów i z finałów. My Black Jack OMNIA MEA w ringu. My Black Jack OMNIA MEA w ringu z wystawiającą go Florką My Black Jack OMNIA MEA i My Daisy OMNIA MEA wybór Zw.Mł. My Black Jack OMNIA MEA w porównaniu o rasę. Na ringu głównym podczas wyboru BIS Junior. My Black Jack OMNIA MEA BIS Junior MWPR Łódź 2008 http://img205.imageshack.us/img205/3559/myblacjacklodz07cx4.jpg My Black Jack OMNIA MEA BIS Junior "na pudle". http://img385.imageshack.us/img385/7163/myblacjacklodz08bm3.jpg Quote
Florka_xyz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Najpiękniejsze szczenię (SOBOTA) - SIBERIAN HUSKY - ONE IN A MILLION Dwie Korony Najpiękniejszy junior (SOBOTA) BOG I - który to Schipperke? BOG III - West Highland White Terrier - ? BOG VI - ? BOG VIII - Flat Coated Retriever - Agniola DAMA KAMELIOWA Quote
madziorna Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Wszystkie zdjęcia Cane Corso Italiano nie były robione przeze mnie. Żaden z tych psów nie jest niestety mój, choć bardzo ubolewam. Niektóre podpisy mogą być po prostu mylące. Zdjęcia zostały przeklejone z forum molosy.pl Quote
madziorna Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 BlackSheWolf napisał(a):madziorna a masz moze cavaliery ?? :D Niestety nie :placz: Quote
madziorna Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Przeklejam z Molosów: PSY: klasa młodzieży: I. DUCE Leśne Złotno - ocena doskonała, Zw.Mł. II. UMBER Del Orte M.L. FCI - ocena doskonała III. HABER Węglin Północny J.T. IV. ASTON NELSON Z Leśnego Potoku klasa pośrednia: I.TIGRAN Del Orte M.L. FCI - ocena doskonała, CWC, Res.Cacib II. BORYS Z Mazurskiego Edenu - ocena doskonała III. SUPER SZNAPS Del Orte M.L. FCI - ocena doskonała GUCCI Węglin Północny NERON Corssvesa klasa otwarta: I. OZZY Eliminator - ocena doskonała, CWC, NDPWR, Cacib, [SIZE="4"]Zw. Rasy II. NIKO Del Orte M.L. FCI - ocena doskonała III. CAOS Z Mazurskiego Edenu - ocena doskonała LUX BRUNO Węglin Północny DEMON Gejzer Podlaski SUKI: klasa młodzieży: I. BONNIE Z Mazurskiego Edenu - ocena doskonała, Zw.Mł., NJWR II. AISZA Węglin Północny J.T. - ocena doskonała III. UMBRA Del Orte M.L. FCI - ocena doskonała ABBA Fee Fee ABIGEIL Z Mazurskiego Edenu DIVA Leśne Złotno klasa pośrednia: I. SAMANTA Z Mazurskiego Edenu - ocena doskonała II. ALUZJA Węglin Północny J.T. III. AMANDA Z Leśnego Potoku BRIETTA Di Bosco klasa otwarta: I. OKSANA Al Ma Paulus II. AKSA Węglin Północny J.T. III. LADY Wilcza Krew BIRMA od Abry klasa championów: I. GWENDOLINE Del Orte M.L. FCI - CWC, NDSWR, Cacib II. ZAFIRA Dei Re Di Roma Quote
bellatriks Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ma ktoś może jakieś fotki z dogów błękitnych - suki, klasa młodzieży? :cool3: Quote
Dzidtka_Gl Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 czy ktoś posiada zdjęcia z niedzieli z BIS szczeniąt - lhasaczek który był to :loveu: DREAM COMES TRUE z Czańca :loveu: lub z BIS juniorów - lhasaczek, który jedyny wyszedł z grupy IX to :loveu: FOUR-FOOTED FRIEND z Czańca :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 bellatriks napisał(a):Ma ktoś może jakieś fotki z dogów błękitnych - suki, klasa młodzieży? :cool3: ja mam :cool3: Quote
bellatriks Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 BlackSheWolf napisał(a):ja mam :cool3: Super! :multi::loveu: Niezawodna Agatka :D Quote
BlackSheWolf Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 no a jak ! :) zaraz wstawie :D specjalnie dla ciebie fotki Tosi xD Quote
AlaNowak Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dostałam, ale kompletnie nie wiem kto, co i jak.... wiem tylko, ze 2 dni pod rzad wygrala Ola, a ja w niedziele bylam IV Quote
panienkabubu Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Florka_xyz napisał(a):Najpiękniejsze szczenię (SOBOTA) - SIBERIAN HUSKY - ONE IN A MILLION Dwie Korony Najpiękniejszy junior (SOBOTA) BOG I - który to Schipperke? BOG III - West Highland White Terrier - ? BOG VI - ? BOG VIII - Flat Coated Retriever - Agniola DAMA KAMELIOWA dzięki :multi: Judit napisał(a):panienkabubu - a seterków nie udało Ci się złapać? Udało mi się, ale są w kolejce :eviltong::eviltong: Proszę o pomoc, potrzebuję wyniki: Najpiękniejszy junior (SOBOTA) BOG I - który to Schipperke [SIZE=2](były tylko 3 w rasie)? BOG III - West Highland White Terrier - ? BOG VI - ? Quote
Zuza i Noddy Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ala a masz może jakieś fotki z soboty, a tak przy okazji to gratuluje. Quote
Recommended Posts