dzodzo Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 była była,obfociłam ich jak paparazzi:cool3: i normalnie mi szczęka opadła jak zobaczyłam poziom wyszkolenia Kastora-on nie spuszcza oka z Magdy Quote
Karilka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 dzodzo oj trzeba było powiedzieć, ze Klementynkaa była z Kastorkiem... Bym sie przykleiła też do tego ringu...:shake: Jak im poszło? Co do dogów to równiez uwielbiam... jednak dobeczki są na 1 miejscu:roll: Quote
Klaudia :-) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Florka_xyz napisał(a): Wczoraj z Cocker Spanielem Amerykańskim - NJwR i 1lok.na BIS JUNIOR to był piesek po Catty? Quote
majka127 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Sylrwia, jeśli chodzi o mnie , to oceny bardzo zadawalające 2XCWC, w moim poście nie krytykowałam sędziego(dokładnie czytaj) ale obsługę ringu. I zdania nie zmienię, przy takiej ilości psów( organizator chyba wiedział, że tyle przydzielił jednemu sędziemu) należało dać bardziej zainteresowane pracą panie, a może bardziej doświadczone. Przepraszam bardzo , chyba płacimy za wystawy i nikt tu nam łaski nie robi Quote
Florka_xyz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Klaudia :-) napisał(a):to był piesek po Catty? Tak,po Catty;) Quote
BOGDANG Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Witam. Florka jesteś SUPER:multi:. Pięknie i z sukcesem wystawiłaś naszego Jack'a. Bardzo się cieszymy, że osiągneliśmy wspólnie taki sukces i baaardzo jeszcze raz dziękuję. (Leszno OK. - możesz się szykować). My Black Jack OMNIA MEA FCI to czarny Cocker Spaniel Amerykański z naszego pierwszego miotu po ILLUSION DAY Sweet Devil, więcej o nim na stronce www.xixillit.sk. W wieku 2 lat został Zwycięzcą Specjalistycznej Wystawy Klubowej na Słowacji i między innymi był II na Wystawie Światowej w Poznaniu. Mama to nasza czarna Catty z Ruzovej Doliny (A2) Mł.Ch.PL, Ch.PL, CACIB, Multi CWC, II W-ce Mistrz Polski Agility – jedyna jak dotąd uprawiająca z sukcesami spoty – agility. Florka_xyz napisał(a):No to i ja sie pochwale :cool3: Wczoraj z Cocker Spanielem Amerykańskim - NJwR i 1lok.na BIS JUNIOR:loveu::multi::multi::multi: Quote
Klaudia :-) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ala to teraz jeszcze tylko czekam na Jacka i Maksa na torku:-) GRATULACJE Quote
BOGDANG Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Klaudia :-) napisał(a):Ala to teraz jeszcze tylko czekam na Jacka i Maksa na torku:-) GRATULACJE Na torku biega Catty, przygotowuje się w "0" Maya - czarna (po Catty) i na kursie jest My Sweet Candy - czarna (po Catty). Razem będzie to nasz OMNIAMEA AGILITY TEAM. Jack i Max raczej nie będą biegali na torkach tylko na ringach. Quote
panienkabubu Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Wrzucam trochę bernardynów po kolei młodziez Quote
panienkabubu Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 dalej mlodziez psy ten po prawej zw ml i najlepszy junior w rasie Barnabasch od strazcu hor - bdb Quote
panienkabubu Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Kolejne fotki pies kl otwarta oba psy (po lewej zw. rasy) otwarta Quote
Karilka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Beńki..:loveu: Jesli ma ktoś jakieś zdjęcia - zapraszamy śmiało:cool1::diabloti: Quote
madziorna Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Karilka napisał(a):Beńki..:loveu: Jesli ma ktoś jakieś zdjęcia - zapraszamy śmiało:cool1::diabloti: Wieczorem wkleję Cane Corso :diabloti: Quote
Frytela Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 czy ktoś ma foty welsh corgi? nie chce mi sie tego wszystkiego przeszukiwac Quote
AlaNowak Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Mialby ktos fotki z JH (niedziela) i seterki angielskie??? Quote
Recommended Posts