sylrwia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 aneta...i..bouvier napisał(a):prawde mowiac to dla duzego psa sa one do bani wystarczy ze pies sie mocniej bedzie opieral o bok i klatka przewroci sie razem z psem moj biegal w takiej jak chomik w koleczku... Niektóre maja takie szpilki jak do mocowania podłogi w namiotach i w tych budach też podłoge sie "przybija. No i nie mozna oczekiwac cudów to tylko materiał, a jak pies nie przyzywczajony i bedzie w tym szalał to pewnie i pogbiegać może sobie w budzie. Ale zawsze da namiastke cienia i spokoju. Quote
pokoik1 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 aneta...i..bouvier napisał(a):prawde mowiac to dla duzego psa sa one do bani wystarczy ze pies sie mocniej bedzie opieral o bok i klatka przewroci sie razem z psem moj biegal w takiej jak chomik w koleczku Do budki są dołączone metalowe śledzie i można się zabezpieczyć przed taką ewentualnością ;) Quote
aneta...i..bouvier Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 sylrwia napisał(a):Niektóre maja takie szpilki jak do mocowania podłogi w namiotach i w tych budach też podłoge sie "przybija. No i nie mozna oczekiwac cudów to tylko materiał, a jak pies nie przyzywczajony i bedzie w tym szalał to pewnie i pogbiegać może sobie w budzie. Ale zawsze da namiastke cienia i spokoju. oczywiscie maja ale o ile wiem to on nie ma stelazu z rurek tylko z hmmmmm ............. takich tyczek z wlokna i one pod naciskami lamia sie i odszktalcaja i niestety sa kiszkowe mialam i nie polecam za to kupilam w bratyslawie na wystawie drozsza na rurkach i jest super moje psy wiedza co to jest i jak w tym sie mieszka ;))) i nawet jak sie opieraja o scianki klatka jest stabilna w poprzedniej wedrowaly nawet nie chcacy poprostu opieraly sie klateczka budka przekrzywiala sie on dalej sie opieral sie o bok i tak w kolo...........po pewnym czasie stelaz nie wytrzymywal .......pisze o tym pod rozwage kazdy zrobi jak uwaza przeciez ale uwazam z przy duzych psach to pozorna oszczednosc bo za pare groszy wiecej mozna miec porzadna stabilna budke Quote
katik Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Gratulacje dla wszystkich wygranych i zadowolonych z wystawy. Moja Magia 2. Niestety wg. sędziny suka jest bez temperamentu. :evil_lol: ps. ma ktoś zdjęcia z soboty? Quote
moon_light Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 madziorna napisał(a): http://img396.imageshack.us/img396/8851/cacibd20080504019qe4.jpg to moj pies , to moj pies !! :loveu: Dzisiaj zaszaleliśmy - 15 miesięczny Figaro I dosk, CWC, CACIB :multi: Quote
madziorna Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 moon_light napisał(a):to moj pies , to moj pies !! :loveu: Dzisiaj zaszaleliśmy - 15 miesięczny Figaro I dosk, CWC, CACIB :multi: No więc nie dziw się, że go ufociłam... :cool3: Gratulacje! Szczególnie CACIB-a :laola: Figaro jest przepiękny!!! Quote
Recommended Posts