Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneta...i..bouvier napisał(a):
prawde mowiac to dla duzego psa sa one do bani wystarczy ze pies sie mocniej bedzie opieral o bok i klatka przewroci sie razem z psem moj biegal w takiej jak chomik w koleczku...

Niektóre maja takie szpilki jak do mocowania podłogi w namiotach i w tych budach też podłoge sie "przybija. No i nie mozna oczekiwac cudów to tylko materiał, a jak pies nie przyzywczajony i bedzie w tym szalał to pewnie i pogbiegać może sobie w budzie.
Ale zawsze da namiastke cienia i spokoju.

Posted

aneta...i..bouvier napisał(a):
prawde mowiac to dla duzego psa sa one do bani wystarczy ze pies sie mocniej bedzie opieral o bok i klatka przewroci sie razem z psem moj biegal w takiej jak chomik w koleczku

Do budki są dołączone metalowe śledzie i można się zabezpieczyć przed taką ewentualnością ;)

Posted

sylrwia napisał(a):
Niektóre maja takie szpilki jak do mocowania podłogi w namiotach i w tych budach też podłoge sie "przybija. No i nie mozna oczekiwac cudów to tylko materiał, a jak pies nie przyzywczajony i bedzie w tym szalał to pewnie i pogbiegać może sobie w budzie.
Ale zawsze da namiastke cienia i spokoju.

oczywiscie maja ale o ile wiem to on nie ma stelazu z rurek tylko z hmmmmm ............. takich tyczek z wlokna i one pod naciskami lamia sie i odszktalcaja i niestety sa kiszkowe mialam i nie polecam za to kupilam w bratyslawie na wystawie drozsza na rurkach i jest super moje psy wiedza co to jest i jak w tym sie mieszka ;))) i nawet jak sie opieraja o scianki klatka jest stabilna w poprzedniej wedrowaly nawet nie chcacy poprostu opieraly sie klateczka budka przekrzywiala sie on dalej sie opieral sie o bok i tak w kolo...........po pewnym czasie stelaz nie wytrzymywal .......pisze o tym pod rozwage kazdy zrobi jak uwaza przeciez ale uwazam z przy duzych psach to pozorna oszczednosc bo za pare groszy wiecej mozna miec porzadna stabilna budke

Posted

Gratulacje dla wszystkich wygranych i zadowolonych z wystawy.
Moja Magia 2. Niestety wg. sędziny suka jest bez temperamentu. :evil_lol:

ps. ma ktoś zdjęcia z soboty?

Posted

moon_light napisał(a):
to moj pies , to moj pies !! :loveu:

Dzisiaj zaszaleliśmy - 15 miesięczny Figaro I dosk, CWC, CACIB :multi:

No więc nie dziw się, że go ufociłam... :cool3:

Gratulacje! Szczególnie CACIB-a :laola:

Figaro jest przepiękny!!!