Atik Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ja grzecznie poproszę o stawkę bokserów, w obu kolorach. Może być na pw :) Quote
panienkabubu Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Krótkowłose wystarczą tylko psy oprócz młodzieży (więc chyba tylko otwarta), a długie jakby się dało wszystkie to prosiłabym baldzio :loveu: Quote
moon_light Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 panienkabubu napisał(a):Proszę ślicznie o Bernardyny :loveu: już mówię: championów: 777. HALASZKA z Domu Benowego (FCI) młodzieży: 77. i FRANIA z Halaszki (FCI) Quote
panienkabubu Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 moon_light napisał(a):już mówię: championów: 777. HALASZKA z Domu Benowego (FCI) młodzieży: 77. i FRANIA z Halaszki (FCI) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
haker11 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Bardzo dziękuję za stawkę dogue de bordeaux. Mam jeszcze prośbę o stawke Owczarków Środkowo-Azjatyckich. Quote
Nor(a) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 sylrwia napisał(a):Jak z pogoda? Czy rzuciły sie komuś w oczy stragany z takimi budkami?? stoisko z obrozami, smyczami i innymi duperelami prawie przy samym wejsciu. Dokladnie taki dzis kupiliśmy;) Quote
Klaudia :-) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Bernardyny długowłose Psy młodzież Barnabash od Strazcu Hor C-Baron Berbuz Grass Berow Grog Berow pośrednia Dino z Miętustwa Yeti Olbrzym z Galicji otwarta Aran Pałucki Przejar Heezendoorn's Prudhomme Suki młodzież Abba z Kotliny Włocławskiej Fida Pałucki Przejar Gaja Berow Hera z Szenilowskiego Domku Inga Przyklasztorne Molosy Kelly Podkarpacki Olbrzym pośrednia Cisa Pałucki Przejar Gracja Berow otwarta Esta Samarytanin Heezedorn's Phyleine Malwa z Karolewka Nikole z Szenilowego domku krótkowłose otwarta Atos Marii-Mar Yro Olbrzym z Galicji Quote
Guciek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Nor(a) napisał(a):stoisko z obrozami, smyczami i innymi duperelami prawie przy samym wejsciu. Dokladnie taki dzis kupiliśmy;) A można wiedzieć po jakiej cenie? Bo mam metalowego kennela i jest mało wygodny do jeżdżenia :roll: Quote
Nor(a) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Guciek napisał(a):A można wiedzieć po jakiej cenie? Bo mam metalowego kennela i jest mało wygodny do jeżdżenia :roll: Byly 3 wielkosci wymiarów..nasz jest sredni (na gordonkę;) - 180zl. O cene mniejszych nie pytałam. Quote
Guciek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Zdecydowanie toller jest mniejszy od gordona ;) Dzięki za info :) PS Ktoś z dogomaniaków się zdecydował na badania oczu w optigenie?? Quote
Karilka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Miło było poznać kilka osób. Szkoda, ze tylko kilka. Kto jedzie jutro?:evil_lol: Jutro dobermany:lol:. Super. Quote
Toller Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 A może ktoś podać całą stawkę Tollerów? Nie będzie tego dużo, proooooszę :lol: :Rose: Quote
BlackSheWolf Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Karilka napisał(a):Miło było poznać kilka osób. Szkoda, ze tylko kilka. Kto jedzie jutro?:evil_lol: Jutro dobermany:lol:. Super. a cieszysz sie ze mnie spotkalas :roll: ? :diabloti: ja bede jutro! ja! :diabloti: bede zajmowac się Dolarem :multi: tylko go przyprowadz :cool3: Quote
Karilka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Cieszę się, cieszę. :) Będziesz sie zajmowała Dolarem -proszę bardzo - dla mnie lepiej:evil_lol:. Quote
Toller Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Toller napisał(a):A może ktoś podać całą stawkę Tollerów? Nie będzie tego dużo, proooooszę :lol: :Rose: :modla::modla::modla::modla: Quote
bellatriks Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Karilka napisał(a):Miło było poznać kilka osób. Szkoda, ze tylko kilka. Kto jedzie jutro?:evil_lol: Jutro dobermany:lol:. Super. Ja też jutro będę;) Może wtedy uda mi się zrobić fotkę głowie Dolara:evil_lol: Quote
pati1033 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Toller napisał(a):A może ktoś podać całą stawkę Tollerów? Nie będzie tego dużo, proooooszę :lol: :Rose: PSY: kl. szczeniat: 2669. ROX AMADORADO AUREA FLAMA kl. mlodziezy: 2670.RHINEFERRY'S NAMID INDIAN DANCER kl.posrednia: 2671. VARINGO VIRGO VESTALIS kl.uzytkowa: 2672. SEAWILD'S TASTE OF TROUBLE SUKI; kl. szczeniat: 2673. REFI AMADORADO AURELA FLAMA kl. mlodziezy: 2674. ACOLADA CAPELLA VIS COMICA 2675 ILKA OD BRENDY Z SERBINOWA kl. posrednia 2676. VALINKA VIRGO VESTALIS kl. otwarta: 2677. ANITRA AMICA POD JABLONIA 2678. GHANA VIRGO VESTALIS 2679. GRANADA VIRGO VESTALIS Quote
sylrwia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Nor(a) napisał(a):stoisko z obrozami, smyczami i innymi duperelami prawie przy samym wejsciu. Dokladnie taki dzis kupiliśmy;) Nor(a) napisał(a):Byly 3 wielkosci wymiarów..nasz jest sredni (na gordonkę;) - 180zl. O cene mniejszych nie pytałam. Dzięki, serio tylko 180 zł:crazyeye: Quote
-Aga- Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 witam, czy ma ktoś zdjęcia chartów afgańskich?:roll: bardzo bym prosiła o nie najlepiej na maila stelka123@wp.pl z góry wielkie dzięki:lol: Quote
Toller Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 pati1033 napisał(a):PSY: kl. szczeniat: 2669. ROX AMADORADO AUREA FLAMA kl. mlodziezy: 2670.RHINEFERRY'S NAMID INDIAN DANCER kl.posrednia: 2671. VARINGO VIRGO VESTALIS kl.uzytkowa: 2672. SEAWILD'S TASTE OF TROUBLE SUKI; kl. szczeniat: 2673. REFI AMADORADO AURELA FLAMA kl. mlodziezy: 2674. ACOLADA CAPELLA VIS COMICA 2675 ILKA OD BRENDY Z SERBINOWA kl. posrednia 2676. VALINKA VIRGO VESTALIS kl. otwarta: 2677. ANITRA AMICA POD JABLONIA 2678. GHANA VIRGO VESTALIS 2679. GRANADA VIRGO VESTALIS :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Dziękuję BARDZO :multi: Quote
pokoik1 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 sylrwia napisał(a):Jak z pogoda? Czy rzuciły sie komuś w oczy stragany z takimi budkami?? FOTKA BUDY/NAMIOTU Były wczoraj dokładnie dwa stoiska z takimi budkami (kupowałam sama, cena 130 i 135) Quote
Nor(a) Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 sylrwia napisał(a):Dzięki, serio tylko 180 zł:crazyeye: serio ;), dlatego sie dlugo nie zastanawialiśmy...na dzisiejszą deszczową :shake: pogodę bedzie jak znalazł Quote
Recommended Posts