Frytela Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ja mam żmijke ale pewnie za gruba, a tak w ogole to gdzies tak w tych godzinach my na ring wchodzimy Quote
Asiaczek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 KaRa_ napisał(a):http://www.hotelgrosik.pl/ Mają tanio;)ja tam nocuje bo można z psami i cena przystępna Bardzo dziękuję! Juz przekazuję namiary znajomym... Pzdr. Quote
Karilka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ale mój jest podwójny. Tobie pewnie chodzi o dławik.:roll: Quote
Asti Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 To ja mam małe pytanie, bo nie doczytałam...:roll::roll::roll: Gdzie jest ta wystawa? Ma ktoś mapkę dojazdu?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Różyczka Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 http://www.fcg.com.pl/zkwp/ tu jest adres i mapka :) Quote
BlackSheWolf Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 NATALKA numerki zapisane :D bedziemy jutro wszystkich szukac ;P Quote
bellatriks Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 BlackSheWolf napisał(a):NATALKA numerki zapisane :D bedziemy jutro wszystkich szukac ;P Super!:multi::loveu: A "eee! Karilka?" też się drzemy? :cool3: Agata(tzn. Agata - Asti;)), mam nadzieję, że mapkę masz dobrą, bo jeśli nie wymiziam Nex... :mad: Quote
Asti Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Dziękuję :lol: Baaaaaaardzo wcześnie się zorientowałam, że nie wiem, gdzie to jest ;) Najpierw będę przy ringu BC, potem pewnie pojdę pooglądać zawody agility :) Quote
BlackSheWolf Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 KArine jakos znajde :) wkoncu widzialam fotki Dolara ]:-> a i jeszcze mam numer kom do ZuzyDGM :) napewno znajdziemy gdzies Florke jak w zeszlym roku :) no to do jutra :) aaa Natalka a my gdzie sie spotkamy ?? :P wlasnie sprawdzialam pogode :D jutro ma nie padac xD OBY!! Quote
bellatriks Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 BlackSheWolf napisał(a):KArine jakos znajde :) wkoncu widzialam fotki Dolara ]:-> a i jeszcze mam numer kom do ZuzyDGM :) napewno znajdziemy gdzies Florke jak w zeszlym roku :) no to do jutra :) aaa Natalka a my gdzie sie spotkamy ?? :P Nie wiem, bo nie jestem pewna, na którą przyjadę. (to zależy od tego, kiedy się obudzę:evil_lol:). Może jak dotrę, to napiszę Ci SMSa? I planuję skierować najpierw pod ring borderów (ring 11 bodajże) ;) Acha, podejrzewam, że natkniemy się też na moją koleżankę z ławki Kasię, któą na pewno wyciągnie jej koleżanka Marta, ale chyba możemy się wszystkie zaznajomić? :cool3: Oj, oby ani nie padało, ani nie było upału! Quote
BlackSheWolf Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ja bede z kolezankami ze schroniska ;) ok to napisz mi smsa gdzie jestes a my przyjedziemy :) Quote
KaRa_ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ja będę po 10tej na wystawie i odrazu pod agility:evil_lol: Quote
Pinczerka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 my wyjezdzamy okolo 8.00. Fryta ma wystawiac okolo 13.00 chyba :) Quote
Frytela Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Pinczerka napisał(a):my wyjezdzamy okolo 8.00. Fryta ma wystawiac okolo 13.00 chyba :) Nom coś koło tego :) Jakby ktoś chciał nas poznac to zapraszamy pod ring nr 13, nasz numerek to... 410 ;) [SIZE=2]inny sposob rozpoznania: ja (frytela) ubrana w taki czrny hmm "garniturek" ;) łatwo mnie po nim rozpoznac, bede chyba jedyna wariatka tak ubrana w tamtych okolicach :lol::lol: Quote
bellatriks Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 W tej chwili pogoda ładna. Jest sucho! Na niebie ani jednej chmurki;) O miejscach parkingowych niestety nic nie mogę powiedzieć:shake: Quote
Guciek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Wczoraj miałam ognisko i każdy się bał, że takie chmury, że będzie padać, wiać... :evil_lol: Jedno moje zdanie "ma nie padać i już!" i mieliśmy suuuper pogodę. To Łódź też będzie ładna :D Quote
madziorna Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Śnieżynka napisał(a):i jak dzisiaj z pogoda ?? Słoneczko świeci, ale nie jest upalnie. Deszcz nie pada :multi: Quote
haker11 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Mam prośbę jak ktoś wróci z wystawy i będzie miał katalog to bardzo bym prosiła o stawke dogue de bordeaux! Quote
dorota-ta-dorota Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ;););) tak Tak.....ja tez prosze posiadacza katologu o staweczke BEARDED COLLIE;););) pozdrawiam Dorota no i chwalcie sie juz jak tam poszlo....:razz: Quote
Recommended Posts