Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudej nie kąpie, bo znów będzie chodzić tydzień napuszona ;) Kąpiele w jeziorkach powinny wystarczyć:eviltong: Łapki przycięte, ale na miarę możliwości zwykłych nożyczek, resztę zrobię jak dorwę degażówki :diabloti:

Posted

Akutalnie mogę Wam powiedzieć,że jest znośnie!
Nie jest upalnie,nie jest zimno,tak w sam raz!
A co najważniejsze?Suchuteńko!:multi:
I czasami między chmurkami słońce przemknie radośnie:razz:
Gwarancji nie daję,ale zważywszy,że taka pogoda utrzymuję się od połowy tyg. to jutro też tak powinno być;)

Posted

bodzia78 napisał(a):
ech... ja już trymowałam, wycięłam , obcięłam i wyczesałam :) teraz patrza za okno i modlę:stormy-sad: się żeby pogoda była lepsza niż u nas ...

Też mam taką nadzieje bo u nas strasznie jest... :roll:

Pinczerka napisał(a):
hehe będę tam z wami. Fryta mnie zabiera :P

No jak uslyszycie 2 gowniary ktore sie do siebie dra to wiadomo ze to frytela i pinczerka ;)

CarmelChoco napisał(a):
JEst słońce!!!:loveu:
Jutro też tak będzie,zobaczycie!
Więc...do torebek okulary i parasole włóż!:lol:

ale modlić się o pogodę też zamierzam:modla:

Módlmy się... :evil_lol:

a ja Wam mówie ze...

JAK JA SIE TAM POJAWIE TO SLONCE SZYBCIUTKO ZA CHMUR WYSKOCZY I SIE NIE SCHOWA DOTAD AZ JA TAM BEDE :cool3::cool3::cool3:

Posted

gówniary?? ech ty! Ogólnie z jesdej strony chcialabym zostac w chacie bo bym pojechala na odpust a z drugiej strony mam nadzieje ze fajnie bedzie... :P tez mam nadzieje, ze bedzie ladnie bo nie lubie deszczu :P

Posted

Frytela napisał(a):
a ja Wam mówie ze...

JAK JA SIE TAM POJAWIE TO SLONCE SZYBCIUTKO ZA CHMUR WYSKOCZY I SIE NIE SCHOWA DOTAD AZ JA TAM BEDE :cool3::cool3::cool3:

To w takim razie siedź tam do niedzieli do zakończenia wystawy :evil_lol::evil_lol:

bo właśnie w TV pokazali że w sobotę i niedzielę 18 stopniów i dyszcz :angryy::placz:

Posted

hej kochani! ja na koniec z prośbą w imieniu koleżanki,która nie posiada internetu.
jej transport nie wypalił a teraz została na lodzie.
potrzebuje ona się zabrać z kimś na wystawę do łodzi na sobotę. mieszka w środzie wlkp. koło wrześni pod poznaniem. dojechałaby do kogoś do poznania ale w nocy trudno o połączenie takie aby zjawić się na odpowiednią porę do osoby,która by ją zabrała. nie mówiąc już o łodzi. to jest trudniejsze w jej przypadku. dołoży się do paliwa. jeśli ktoś by pomógł to proszę o info na pw a ja zaaranżuję połączenie. przekażę info lub numery telefonów.

Posted

Pinczerka napisał(a):
gówniary?? ech ty! Ogólnie z jesdej strony chcialabym zostac w chacie bo bym pojechala na odpust a z drugiej strony mam nadzieje ze fajnie bedzie... :P tez mam nadzieje, ze bedzie ladnie bo nie lubie deszczu :P

a co chcesz być stara??
FAJNIE będzie!!!! Później odwiedziny w... :cool3::cool3:

AnkaW napisał(a):
To w takim razie siedź tam do niedzieli do zakończenia wystawy :evil_lol::evil_lol:

bo właśnie w TV pokazali że w sobotę i niedzielę 18 stopniów i dyszcz :angryy::placz:

no niestety w sobote z wieczorka wypad z lodzi robimy ;)

Posted

Pies dziś dostał ostatni posiłek troszkę zdziwiony,że znów dzisiaj michę dostaje, bo jutro długa podróż czeka i lepiej na pustym żołądku:evil_lol:. A zaraz biore degażówki do ręki i kość i będę psa szykować:roll:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Pies dziś dostał ostatni posiłek troszkę zdziwiony,że znów dzisiaj michę dostaje, bo jutro długa podróż czeka i lepiej na pustym żołądku:evil_lol:. A zaraz biore degażówki do ręki i kość i będę psa szykować:roll:

szykuj, szykuj, ja swojego zaraz na karmie, a potem kolo 19-20 kąąąąąąpiel xD
jak ja kocham go kąpać :roll::roll:

Posted

Frytela napisał(a):
szykuj, szykuj, ja swojego zaraz na karmie, a potem kolo 19-20 kąąąąąąpiel xD
jak ja kocham go kąpać :roll::roll:

Ja nie kąpie swojego bo był kąpany 2tyg temu tylko szmatką mokrą białe mu obmyje żeby kundel się nie stresował:evil_lol:.

Posted

bellatriks napisał(a):
Agata: mam nadzieję, że notesik z tymi wszystkimi numerami już zapakowałaś do torby? :cool3:

Mam nadzieje,że numer 88 zapisany:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A u mnie słoneczko,że aż psa myłam na tarasie i teraz schnie na kocyku obserwując kotki:evil_lol:

Bellatriks my chyba charakterystyczni będziemy;) Bo aussik z seterem będzie łaził;) wiec po nich można mnie szukać:evil_lol:

Posted

OGŁOSZENIE

Czy ktos z Dogomaniaków miałby jutro w Łodzi możliwość pożyczenia mi w godzinach 13-14.30 ringówki- łańcuszka???
Zostawiłam swoj calutki sprzet u znajomej, ktora wraca dopiero 6 maja, a moj pies malo korzystnie wygląda na zwyklej ringowce.
Mogłabym oczywiście kupić na wystawie, ale potrzebuję bardzo cienkiego łańcuszka, a na Polskich wystawach pomimo wielokrotnych poszukiwań- jeszcze tak cienkiego nie znalazłam....
Prosze o kontakt- 602170321

Posted

My będziemy od rana jutro.
Karilka + doberman. Chyba bedziemy charakterystyczni bo w sobote nie ma dobermanów a krówek będzie kupował pare rzeczy do których jego wymiary i budowa są potrzebne.
Śmiało szturchać bądź drzeć sie "eee! Karilka?". Będe szczęśliwa mogac poznać jak najwięcej dogomaniaków;).

AlaNowak niestety ja nie mam cienkiego łańcuszka... Mam tylko takie zaciskowy, podwójny dla małego psiaka...