Zuza i Noddy Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 panienkabubu napisał(a):A ktoś wie, kiedy oddział bedzie wysyłał potwierdzenia? :) Dołączam się do pytania. Quote
panienkabubu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 aga616 napisał(a):54 goldeny na międzynarodowej?!?!?!:crazyeye: :crazyeye: o ła faktycznie Quote
KaRa_ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 panienkabubu napisał(a):A bernardyny? :cool3: Jeśli mi się nie pokryją w czasie to może wpadnę;) U mnie w rasie jest aż 10osobników:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pugsy Malone Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja dostałam dzisiaj potwierdzenie i numerek:multi: Nie wiem tylko, na którą się szykować, bo przed nami kilkadziesiąt buldożków:razz: Czy będzie rozpiska godzinowa?? Quote
panienkabubu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 nessie00 napisał(a):Ja dostałam dzisiaj potwierdzenie i numerek:multi: Nie wiem tylko, na którą się szykować, bo przed nami kilkadziesiąt buldożków:razz: Czy będzie rozpiska godzinowa?? Ooo super! :) To my też czekamy na numerek :) KaRa - zapraszam zapraszam, u nas wysyp, prawie 30 bernów! Quote
aga616 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 panienkabubu napisał(a)::crazyeye: o ła faktycznie szoking - w katowicach było 110, w opolu 109, a tu połowa mniej:roll: Quote
Guciek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 aga616 napisał(a):szoking - w katowicach było 110, w opolu 109, a tu połowa mniej:roll: Jeśli mają wchodzić przed tollerami - to mi to nie szkodzi, że tylko tyle :evil_lol: My też dostaliśmy dziś potwierdzenie razem z numerkiem :) Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 no to piszcie swoje numerki jakie macie :D xD bede was po numerkach szukac w danej rasie ;) Quote
Judit Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 KaRa_ napisał(a):My również w oba dni będziemy ;)pierwszego wystawiam a drugiego robię za fotografa seterów;) łiii :p w końcu fotograf seterów :p czyli mogę liczyć na trochę zdjęć gordonków i irlandów czerwono-białych?:loveu: Quote
Guciek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 BlackSheWolf napisał(a):no to piszcie swoje numerki jakie macie :D xD bede was po numerkach szukac w danej rasie ;) 2675, rudy pies i niska nastolatka, duet bardzo znaczny ;) Quote
bellatriks Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Guciek napisał(a):2675, rudy pies i niska nastolatka, duet bardzo znaczny ;) Guciek, a w który dzień macie tollery? Quote
KaRa_ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Judit napisał(a):łiii :p w końcu fotograf seterów :p czyli mogę liczyć na trochę zdjęć gordonków i irlandów czerwono-białych?:loveu: Przede wszystkim będę fotografować rude irlandy bo znajoma wystawia;) Quote
panienkabubu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Słuchajcie przyszły mi dzisiaj numerki!! Dla każdej z suk (wystawiać będę 2), w osobnych kopertach :crazyeye: A jeszcze nie opłaciłam wystawy hehe.... Ale jestem dumna z tego oddziału nooo :multi::multi::multi: Oby tylko wystawa poszła nam tak samo dobrze jak jej organizacja !:multi: Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Guciek napisał(a):2675, rudy pies i niska nastolatka, duet bardzo znaczny ;) ok :evil_lol: zapamiętam :cool3: ja bede w bluzce z DGM xD haha ;p Quote
Guciek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 bellatriks napisał(a):Guciek, a w który dzień macie tollery? niedziela :) Quote
Judit Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 KaRa_ napisał(a):Przede wszystkim będę fotografować rude irlandy bo znajoma wystawia;) a po irlandach rudych wchodzą tylko dwa czerwono-białe.. (w tym jedna mała sunia to córcia moich psiaków) to chociaż o jej jedno zdjęcie bym prosiła :oops::p Quote
Guciek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Judit napisał(a):a po irlandach rudych wchodzą tylko dwa czerwono-białe.. (w tym jedna mała sunia to córcia moich psiaków) to chociaż o jej jedno zdjęcie bym prosiła :oops::p A skąd wiesz kto po kim? Jest może gdzieś rozpiska? Quote
Judit Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Guciek napisał(a):A skąd wiesz kto po kim? Jest może gdzieś rozpiska? rozpiski jeszcze nie widziałam nigdzie, aczkolwiek zazwyczaj w seterach kolejność jest taka że wchodzą najpierw angliki, potem irlandy mahoniowe, potem czerwono-białe i na końcu gordony. Nie sądze by się coś zmieniło :p Quote
Frytela Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 panienkabubu napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Słuchajcie przyszły mi dzisiaj numerki!! Dla każdej z suk (wystawiać będę 2), w osobnych kopertach :crazyeye: A jeszcze nie opłaciłam wystawy hehe.... Ale jestem dumna z tego oddziału nooo :multi::multi::multi: Oby tylko wystawa poszła nam tak samo dobrze jak jej organizacja !:multi: jakbys zglosila 10 psow bys dostala 10 kopert ;) a numerki chyba zawsze wysylaja przynajmniej ja zawsze dostaje mimo ze nie oplacona :eviltong: a tak a propos zapraszam wszystkich pod ring corgi, my mamy numerek 410 jakby co :razz: Quote
katik Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Do mnie też już przyszło potwierdzenie Mamy numerek 1457. :) Quote
KaRa_ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 U mnie potwierdzenie nie doszło ale pewnie lada dzień listonosz przyniesie ;) Quote
Zuza i Noddy Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No to do mnie chyba też dojdzie niedługo. Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 oo Zuza ty tez bedziesz ? :D no to jak bedziesz miec numerek to napisz :D ja cie znajde :D Quote
Recommended Posts