Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

katik napisał(a):
takie opóźnienia jeszcze mozna przeżyć, jeśli sedzia sędziuje bardzo dokładnie i fachowo.

ale nie w upale i od 8 czy 9, mielismy dosc, a psy tym bardziej

my w lodzi bylismy 2 razy i chyba nadal bym na ten stadion nie trafila :lol:
dlatego nawigacje sobie już szykuje ;)

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Frytela']ale nie w upale i od 8 czy 9, mielismy dosc, a psy tym bardziej

my w lodzi bylismy 2 razy i chyba nadal bym na ten stadion nie trafila :lol:
dlatego nawigacje sobie już szykuje ;)

Nie jest to pocieszające co mówisz :eviltong:

Posted

Sporo będzie dogomaniaków na tej wystawie;) Mam nadzieje,że oba dni wpuszczą mnie psem zgłoszonym na sobotę mimo iż w związku mówili iż nie będzie z tym problemu:roll:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Nie jest to pocieszające co mówisz :eviltong:

powiem tak zawsze jak jedziemy to sie gdzies zapatruje, i nie patrze jak jechac, dla mnie lodz to jedyne miasto w ktorym do tej pory nie wiem jak dojechac na stadion :lol::lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
A czy wystawa będzie oznakowana dla jadących z Katowic? Nigdy w życiu nie byłam w Łodzi :siara:

Jadąc z Katowic trudno zbłądzić. Cały czas trzymasz się jedynki (trasa na Gdańsk). Jak zobaczysz po prawej wały, wysokie topole i kupę samochodów to znaczy że to tu :)

Posted

[quote name='pierozek_monika']panienkabubu jak nie wypali wspólny transport to ja jadę za Tobą :evil_lol:
Jeżeli Różyczka przyjdzie na moją 'ofertę', którą jej wysłałam na PW, to mam całe autko full :p

Posted

Wracając już z Łodzi do Krakowa (w niedzielę) będe przejeżdżała m.in przez Dąbrowe Gorniczą, Częstochowę więc jeśli ktoś nie ma czym wracac to zapraszam. Do Łodzi będę jechała tą samą trasą tyle że jadę w sobotę wieczorem- również jadę 'pusto" i tez zapraszam.

Posted

[quote name='bodzia78']Słuchajcie... Znajoma potrzebuje transportu z Warszawy do Łodzi na sobotę z dwoma pembroke'ami ... Nie ma dostępu do internetu. Czy może ktoś ma miejsce ????????
My mozemy zabrac!!!!
Szkoda ze pani Lidka sie nas nie zapytala ;)
Jakby co niech sie z nami skontaktuje :)

Posted

Frytela napisał(a):
My mozemy zabrac!!!!
Szkoda ze pani Lidka sie nas nie zapytala ;)
Jakby co niech sie z nami skontaktuje :)

Na pewno się spyta :) Tylko myślała że musi dojechać do Dęblina :) ... Dletego postanowiłam sama popytać :)

Posted

Polna napisał(a):
W sobote pewnie bede focic, a w niedziele jestem gospodarzem, ale na jakim ringu to nie pamiętam.. :evil_lol:

O, to super!
Jak sobie przypomnisz, to mi powiedz;) Przyjdę zobaczyć, jak się sprawujesz:evil_lol:

Pozdrawiam,
Natalia

Posted

Dostałam potwierdzenie i numerek, ale na wykazie zgłoszonych psów i planie sedziowania nas nie ma:mad:
i na którą teraz dojechac? i szukać ringu? Jakby lekki bałaganik:shake:

Wracam z Łodzi do Gdańska w sobotę - mam w autku wolne miejsca.

Posted

bodzia78 napisał(a):
Na pewno się spyta :) Tylko myślała że musi dojechać do Dęblina :) ... Dletego postanowiłam sama popytać :)

nie no do deblina nie musi, jakos to rozwiazemy, w kazdym razie juz jestemy w kontakcie ;)