bellatriks Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Guciek napisał(a):niedziela :) OK;) Agata zapisała numerek (:lol:), więc na pewno mnie w dobre miejsce w niedzielę zaprowadzi. Prawda?:razz: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 My mamy 461 i 463 :cool3: Fajnie - 10 kopert, lubie je odklejać :evil_lol: Dobrze, że do mnie dwie przyszły w tym samym czasie, czasem zdarza się, że się gubią.. I tak brawa dla oddziału! :klacz: Na pewno napiszę o tym w artykule :cool3: Mały apel: Wszystkich zwycięzców konkurencji finałowych na wystawie w Łodzi bardzo proszę o informacje na temat psa (imię, przydomek, właściciel, nr startowy i zdobyty tytuł) o przesłanie na PW - umieszczę taką informację w artykule, który piszę na temat tej wystawy do portalu animalia.pl :) Quote
Frytela Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='panienkabubu']Mały apel: Wszystkich zwycięzców konkurencji finałowych na wystawie w Łodzi bardzo proszę o informacje na temat psa (imię, przydomek, właściciel, nr startowy i zdobyty tytuł) o przesłanie na PW - umieszczę taką informację w artykule, który piszę na temat tej wystawy do portalu animalia.pl :) my to rraczej nic nie napiszemy, bo konkurencja za dobra, ale artykuł przeczytam na napewno ;) Quote
BlackSheWolf Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 bellatriks napisał(a):OK;) Agata zapisała numerek (:lol:), więc na pewno mnie w dobre miejsce w niedzielę zaprowadzi. Prawda?:razz: Napewno zaprowadze :cool3: Natalka znowu widzimy sie w sobote i niedziele ? :cool3: Quote
tulasy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 My dziś też otrzymaliśmy potwierdzenie i numerek ( 2111 ). szpice wilcze chodzą w sobotę ( w końcu należymy do V grupy ). Michał i szpice Quote
bellatriks Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 BlackSheWolf napisał(a):Napewno zaprowadze :cool3: Natalka znowu widzimy sie w sobote i niedziele ? :cool3: :multi: Koniecznie! Tylko muszę się w międzyczasie trochę odkatarzyć:eviltong: Quote
KaRa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A my dalej czekamy na numerek:roll: Oby na dniach listonosz przyniósł Quote
sylrwia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A numerki sa paskudnie wypisane i potwierdzenie mam paskudnie skserowane- z czarnym nalotem, jakby wystawa była rangi podwórkowej:roll: Quote
tulasy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 sylrwia napisał(a):A numerki są paskudnie wypisane i potwierdzenie mam paskudnie skserowane- z czarnym nalotem, jakby wystawa była rangi podwórkowej:roll: Co fakt to fakt. Ale pociesz się faktem, że masz już potwierdzenie i że możesz zaplanować wyjazd na długi weekend. Michał Quote
Zuza i Noddy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Niech mi ktoś przypomni dokładny adres stadionu. Quote
bellatriks Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ul. Świętej Teresy od Dzieciątka Jezus 56/58 Stadion K.S "START" Quote
Zuza i Noddy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 bellatriks napisał(a):ul. Świętej Teresy od Dzieciątka Jezus 56/58 Stadion K.S "START" Dzięki [10 znaków] Quote
gregory Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Zgłosiłem 3 suki a dostałem potwierdzenie tylko dla jednej i to dla weterana, ciekawostka:roll: Quote
Nor(a) Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 BlackSheWolf napisał(a):moze reszta jeszcze nie doszla... Do nas wlasnie dziś doszło..2 psy w dwoch osobnych kopertach :p. Nie ma nr ringu ani mapki ringów - szkoda. Quote
MARS Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Do mnie też doszło, ale czy jest za co chwalic? To że jaka taka kserówka to rozumiem - cięcie kosztów. Ale żeby nie było podane do której klasy jest pies przyjęty? Co prawda śledząc listę ilościową psów domyślam się że do właściwej bo jak zwykle będę pewnie w niej sam, ale jednak niesmak pozostaje. Quote
Zuza i Noddy Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A do mnie jeszcze nie doszło, liczę że może jutro. Quote
Śnieżynka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nie wiecie czy będzie plan sędziowania albo spis wystawców ?? albo jakiś katalog przed wystawowy ?? Quote
BlackSheWolf Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 plan sedziowania jest chyba na stronie zwiazku ;) Quote
Śnieżynka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 jest zestawienie zgłoszonych psów tylko... Quote
madziorna Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Śnieżynka']jest zestawienie zgłoszonych psów tylko... No chyba jednak nie masz racji: http://www.fcg.com.pl/zkwp/images/pliki/2008_judge.pdf Obsada sędziowska jest na stronie od dawna. Quote
pierozek_monika Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Śnieżynka napisała Nie wiecie czy będzie plan sędziowania albo spis wystawców ?? albo jakiś katalog przed wystawowy ?? Obsada sędziowska to trochę co innego niż plan sędziowania o który pyta Śnieżynka Quote
Recommended Posts