panienkabubu Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ala to Ty jedziesz ze mną do Łodzi, czy tylko Z Łodzi? Quote
Różyczka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Dostałaś może sms-y ode mnie? bo zastanawiam się, czy nie "pokićkałam" czegoś z numerem :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Różyczka napisał(a):Dostałaś może sms-y ode mnie? bo zastanawiam się, czy nie "pokićkałam" czegoś z numerem :evil_lol: To zależy kiedy :cool3: Quote
Różyczka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Bodajże w środę? wtedy kiedy Ty pisałaś do mnie z bramki internetowej :) Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Buahahaha, coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele :evil_lol: Napisz jeszcze raz na PW. AlaNowak, proszę tez o odp :evil_lol: Quote
AlaNowak Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Kasiu- no właśnie tak się zastanawiam, bo jednak trochę do tej Łodzi sie jedzie i strasznie męczace i dla psa i dla mnie byłaby pordroz katowic---> lodz, ieczorem powrot i nastepnego dnia znow ta sama dluga trasa.... jesli tylko chcialabym wracac nadal moglabym z wami sie zabrac??? wieczorkiem dam ci odp na 100%;) Quote
Irviers Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ilosciowka http://www.fcg.com.pl/zkwp/images/pliki/liczba_p.pdf Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 O jezu ale niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: AlaNowak napisał(a):Kasiu- no właśnie tak się zastanawiam, bo jednak trochę do tej Łodzi sie jedzie i strasznie męczace i dla psa i dla mnie byłaby pordroz katowic---> lodz, ieczorem powrot i nastepnego dnia znow ta sama dluga trasa.... jesli tylko chcialabym wracac nadal moglabym z wami sie zabrac??? wieczorkiem dam ci odp na 100%;) Nie ma problemu :)) Po prostu wolę się upewnić :D Quote
AlaNowak Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jasne, rozumiem. Myśl taka naszła mnie dopiero wczoraj wieczorem, więc dzisiaj dam znać;) Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 AlaNowak napisał(a):Jasne, rozumiem. Myśl taka naszła mnie dopiero wczoraj wieczorem, więc dzisiaj dam znać;) Spoko nie ma problemu, jedno miejsce, nawet w jedną stronę, zarezerwowane jest dla Ciebie :) Rozumiem, że jedziesz z psem? Tym swoim bialo-czarnym? :cool3: Quote
AlaNowak Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 panienkabubu napisał(a):Spoko nie ma problemu, jedno miejsce, nawet w jedną stronę, zarezerwowane jest dla Ciebie :) Rozumiem, że jedziesz z psem? Tym swoim bialo-czarnym? :cool3: Tak, ale jego to na kolana moge wziac i bedziemy zajmowali tylko 1 miejsce:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 W porząsiu :loveu: Także czekam na info, tak czy siak, jedziemy razem :-) W Bernardynach szok!!! 21 długowłosych :mdleje: i 6 krótkowłosych! Ale stawka! W młodzieży suki długowłose aż 7 osobników!! Dawno nie było tak dużej ilości bernów w jednej klasie!!! To będzie show :loveu: już nie mogę się doczekać!!!! A ktoś wie, kiedy oddział bedzie wysyłał potwierdzenia? :) Quote
d_orka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Wow ! No fakt-tyyyle berniów w jednym miejscu!:p W cavalierach tyz piknie:loveu:- 40 uszatków. Mam tylko nadzieję, że pogoda będzie lepsza niż w zeszłym roku... Quote
katik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 My znowu będziemy miały jedna konkurentkę w klasie. :) Quote
czikot Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 fakt co roku była ladna pogoda a w ubiegłym roku upał był w sobote a w niedziele nagle jakies zimno przyszlo deszcz i bylo okropnie :-( Dorotka do zobaczenia :-) Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 d_orka napisał(a):Wow ! No fakt-tyyyle berniów w jednym miejscu!:p W cavalierach tyz piknie:loveu:- 40 uszatków. Mam tylko nadzieję, że pogoda będzie lepsza niż w zeszłym roku... :multi::multi::multi: kocham cavisie :loveu: d_orka jak moge was poznac ?? :razz: Quote
Guciek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 katik napisał(a):My znowu będziemy miały jedna konkurentkę w klasie. :) No patrz, my też :evil_lol: I to jeszcze chyba własną siostrę :lol: Może ktoś mógłby się dowiedzieć jak się nazywa suczka rasy Nova Scotia Duck Tolling Retriever KLASA MŁODZIEŻY? ;) Moja to ILKA od Brendy z Serbinowa ;) Oczywiście, gdyby to nie stanowiło większego problemu ;) Quote
KaRa_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 My również w oba dni będziemy ;)pierwszego wystawiam a drugiego robię za fotografa seterów;) Quote
AnkaW Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 szkoda że nie ma spisu wystawców ale dobre i to ;) Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 KaRa_ napisał(a):My również w oba dni będziemy ;)pierwszego wystawiam a drugiego robię za fotografa seterów;) no to ja pierwszego dnia bede ci kibicowac :diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 BlackSheWolf napisał(a):no to ja pierwszego dnia bede ci kibicowac :diabloti: Dzięki z góry:evil_lol: ja już wiem,że przegram gdyż wiem jakiego konkurenta będę miała:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 KaRa_ napisał(a):My również w oba dni będziemy ;)pierwszego wystawiam a drugiego robię za fotografa seterów;) A bernardyny? :cool3: Quote
aga616 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='MartaReksKiwi']Ilosciowka http://www.fcg.com.pl/zkwp/images/pliki/liczba_p.pdf 54 goldeny na międzynarodowej?!?!?!:crazyeye: Quote
Recommended Posts