Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu- no właśnie tak się zastanawiam, bo jednak trochę do tej Łodzi sie jedzie i strasznie męczace i dla psa i dla mnie byłaby pordroz katowic---> lodz, ieczorem powrot i nastepnego dnia znow ta sama dluga trasa.... jesli tylko chcialabym wracac nadal moglabym z wami sie zabrac??? wieczorkiem dam ci odp na 100%;)

Posted

O jezu ale niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

AlaNowak napisał(a):
Kasiu- no właśnie tak się zastanawiam, bo jednak trochę do tej Łodzi sie jedzie i strasznie męczace i dla psa i dla mnie byłaby pordroz katowic---> lodz, ieczorem powrot i nastepnego dnia znow ta sama dluga trasa.... jesli tylko chcialabym wracac nadal moglabym z wami sie zabrac??? wieczorkiem dam ci odp na 100%;)

Nie ma problemu :)) Po prostu wolę się upewnić :D

Posted

AlaNowak napisał(a):
Jasne, rozumiem. Myśl taka naszła mnie dopiero wczoraj wieczorem, więc dzisiaj dam znać;)

Spoko nie ma problemu, jedno miejsce, nawet w jedną stronę, zarezerwowane jest dla Ciebie :) Rozumiem, że jedziesz z psem? Tym swoim bialo-czarnym? :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Spoko nie ma problemu, jedno miejsce, nawet w jedną stronę, zarezerwowane jest dla Ciebie :) Rozumiem, że jedziesz z psem? Tym swoim bialo-czarnym? :cool3:

Tak, ale jego to na kolana moge wziac i bedziemy zajmowali tylko 1 miejsce:evil_lol:

Posted

W porząsiu :loveu: Także czekam na info, tak czy siak, jedziemy razem :-)

W Bernardynach szok!!! 21 długowłosych :mdleje: i 6 krótkowłosych! Ale stawka! W młodzieży suki długowłose aż 7 osobników!! Dawno nie było tak dużej ilości bernów w jednej klasie!!! To będzie show :loveu: już nie mogę się doczekać!!!!

A ktoś wie, kiedy oddział bedzie wysyłał potwierdzenia? :)

Posted

Wow ! No fakt-tyyyle berniów w jednym miejscu!:p
W cavalierach tyz piknie:loveu:- 40 uszatków.
Mam tylko nadzieję, że pogoda będzie lepsza niż w zeszłym roku...

Posted

fakt co roku była ladna pogoda a w ubiegłym roku upał był w sobote a w niedziele nagle jakies zimno przyszlo deszcz i bylo okropnie :-(

Dorotka do zobaczenia :-)

Posted

d_orka napisał(a):
Wow ! No fakt-tyyyle berniów w jednym miejscu!:p
W cavalierach tyz piknie:loveu:- 40 uszatków.
Mam tylko nadzieję, że pogoda będzie lepsza niż w zeszłym roku...

:multi::multi::multi: kocham cavisie :loveu:
d_orka jak moge was poznac ?? :razz:

Posted

katik napisał(a):
My znowu będziemy miały jedna konkurentkę w klasie. :)

No patrz, my też :evil_lol:
I to jeszcze chyba własną siostrę :lol: Może ktoś mógłby się dowiedzieć jak się nazywa suczka rasy Nova Scotia Duck Tolling Retriever KLASA MŁODZIEŻY? ;) Moja to ILKA od Brendy z Serbinowa ;)
Oczywiście, gdyby to nie stanowiło większego problemu ;)

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
no to ja pierwszego dnia bede ci kibicowac :diabloti:

Dzięki z góry:evil_lol: ja już wiem,że przegram gdyż wiem jakiego konkurenta będę miała:evil_lol: