Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CarmelChoco napisał(a):
Przykro mi drogie Panie:lol:
Nie zamierzam w związku spędzić pół dnia:evil_lol:Co uda mi się zerknąć i przepisać to podam Wam na priv.:p

moze uda na te amstaffy:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

Frytela napisał(a):
a ja mam inne źródła informacji co do stawek, tylko musze je troche pomeczyc :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti:

nie przyznawaj sie bo teraz Ciebie bedą meczyć :diabloti:

Posted

no ale moze ci sie uda :D
ja tam jakbym sie postarala to moze tez bym miala xD wkoncu naleze do ZK i ma sie znajomosci.. haha :evil_lol:

Frytela pewnie cie znajde na wystawie :cool3: cieszysz sie ? :diabloti: bo widzialam cie juz na wystawie we Wlocławku w zeszlym roku.

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
no ale moze ci sie uda :D
ja tam jakbym sie postarala to moze tez bym miala xD wkoncu naleze do ZK i ma sie znajomosci.. haha :evil_lol:

I udało sie :evil_lol:

BlackSheWolf napisał(a):
Frytela pewnie cie znajde na wystawie :cool3: cieszysz sie ? :diabloti: bo widzialam cie juz na wystawie we Wlocławku w zeszlym roku.

oooo bo ja byłam z rodzinką Głowackich z twojego oddziału ;)
czego nie przyszlas? xD
A w tym roku mam nadzieje ze wreszcie sie odnajdziemy xD

Posted

CarmelChoco napisał(a):
Mogę,ale nie zrobię:placz:Byłąm dziś w Związku,ale nie miałam możliwości "podejrzenia"czegokolwiek.Przykro mi.Może w poniedziałek znowu tam zajrzę,specjalnie dla Was;)

trzymamy kciuki!!!! :)

Posted

Frytela napisał(a):

oooo bo ja byłam z rodzinką Głowackich z twojego oddziału ;)
czego nie przyszlas? xD
A w tym roku mam nadzieje ze wreszcie sie odnajdziemy xD

a przyjde w tym roku :razz:
tylko, ze ja nie wystawowo a w goscine :roll:

Posted

bodzia78 napisał(a):
To ja bym poprosiła o kl mł w collie rougch PSY i SUKI :loveu::loveu::loveu:

Oh oh oh.JAcy Wy wszyscy jesteście niecierpliwi:lol:
Wiem,że katalog będzie w przyszłym tygodniu!:)
Jeżeli faktycznie zahaczę o Związek to postaram się zapisać co nieco na kartce a jeżeli nie...to cierpliwość jest złotą cechą:lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Ja ostatnio dzwoniłam i dość nie miła Pani (nie znała słowa dzień dobry i dowidzenia) powiedziała,że przyszłym tygodniu będą stawki;)

A to zapewne pani obsługująca sekretariat, a dokładniej jak to fachowo na stronie napisano "starszy referent do spraw finansowych". Dlatego chodzę do oddziału tylko jak bardzo muszę...

Posted

MARS napisał(a):
A to zapewne pani obsługująca sekretariat, a dokładniej jak to fachowo na stronie napisano "starszy referent do spraw finansowych". Dlatego chodzę do oddziału tylko jak bardzo muszę...

ja w Łodzi w zwiazku bylam tylko 2 razy... hm... ale nie pamietam tej pani :cool3:

mam nadzieje, ze w tym roku bedzie ładna pogoda na wystawie :cool3:

Posted

AlaNowak napisał(a):
Czy jakas osóbka nocuje w Łodzi z soboty na niedzielę i orientuje się czy jest jescze gdzieś wolne miejsce za przystępną cenę??? Z psem oczywiście;)

Alu, zapytaj KaRę - ona nocuje na Brzoskwiniowej, a jeśli plan miasta mam dobry:diabloti: to stamtąd jest całkiem fajny dojazd na wystawę;)